Birde parke kenarları kahverengi oldu silsende çıkmıyor çok sinirim bozuluyor besikle kamufle edeceğimBizimkide rütübet oluyo kuzumm ben siliyorum herkışın olduğu zaman
Inan bende nefret ettim burda oturmaktan her altta birşey çıkıyorr
Bizimki allahtann alttan oluyo rütübett üstlere olsa ben inan s.çm.ştım
Yanii işimizz var gene deseneeBirde parke kenarları kahverengi oldu silsende çıkmıyor çok sinirim bozuluyor besikle kamufle edeceğim
Üstte iyiki olmuyor kuzum boyası kalkıyor midem bulandi birde klima açıyoruz düşün o küfü soluyoruz
Bizim çile bitmez kuzumYanii işimizz var gene desenee
Amaann sağlık olsun da herşeyBizim çile bitmez kuzum
Fethiye çok nem var bu ara.. geçen hafta 4 gün yağmur gözüküyordu hiç yağmadıSen neresi kuzuu gelir belkii orayada çok nemli yerlerde daha çok yağar yağmurr buyaz bugüne kadar ilkkez yağmur gördük
Ayyy fethiyedemisij anamm ben bikere dayım orda çalışıyodu gittim amaa çıkamadim evde dışarısı sıcak esiyor resmen fenalık geçirdimm klima karşısından ayrilmadim hiç ayyyFethiye çok nem var bu ara.. geçen hafta 4 gün yağmur gözüküyordu hiç yağmadı
Muhtemel öyledir canım hiç denemedim denerim . Sen mana veriyordun demi kaç ml veriyorsunYatağına üstüne giydiğin bir şeyi koy kokunu istiyordur kuzucuk
YANİ muhtemel öyle çünkü sürekli emmek istiyorOlabilirrr canımm olsun zaten 2ayı bittiyo nerdeyse bise olmazz hem ona ver hem buna belki emzik gibi kullanıyodur memeni
120 cc veriyorum. Bu aralar bitirmiyor hepsini sıcaktan sanırımMuhtemel öyledir canım hiç denemedim denerim . Sen mana veriyordun demi kaç ml veriyorsun
Aynen aynenn benimde öyle ediyorduu sonra bıraktı emziğe alıştırmaya çalıştım ki rahatladımYANİ muhtemel öyle çünkü sürekli emmek istiyor
Emzik alıyor mu kııızAynen aynenn benimde öyle ediyorduu sonra bıraktı emziğe alıştırmaya çalıştım ki rahatladım
Alıyorrr cupp cupppEmzik alıyor mu kııız
Hahahah seninki inatçı çıktı belli en inatçı ahsenHay maşallah bi benim dana almadı inatçı
Valla kız sorma her şeye bi asiHahahah seninki inatçı çıktı belli en inatçı ahsen
Sert ağır bi kız olcak bellikiValla kız sorma her şeye bi asi
Aynennnyakışırr ahsenimee teyze kuzusuu balllAman akıllı ağır başlı olsun
Ayy bizim ki çok yiyor galiba120 cc veriyorum. Bu aralar bitirmiyor hepsini sıcaktan sanırım
Kız yok bu direk atıyor emziği yaAynen aynenn benimde öyle ediyorduu sonra bıraktı emziğe alıştırmaya çalıştım ki rahatladım