PohluuKız yok bu direk atıyor emziği ya
Ay napsam nasıl alıştırıyon sen kızPohluu
120 den fazla mı? Ama anne sütünü mü diyorsun fazla diyeAyy bizim ki çok yiyor galiba
Benimki de aynı o atıyor ben veriyordum bir kaç kez zorla almıştı sonra öğürdü hatta bir iki kere kustu. Şimdi de hiç yormuyor beni direkt çiğniyor bildiğinAy napsam nasıl alıştırıyon sen kıztiyo ver bu bakıyor süt çıkıyormu içinden çıkmadığını anlayınca direk atıyor
Yaa kolay olmuş o benimki alamayınca bi sinir krizi ne giriyor gör bi çıldırırsın daha bir aylıktı yaniBenimki de aynı o atıyor ben veriyordum bir kaç kez zorla almıştı sonra öğürdü hatta bir iki kere kustu. Şimdi de hiç yormuyor beni direkt çiğniyor bildiğin
Yok kız günde bi tane mama veriyorum yatarken sadece o da 100 ml ama daha kırkı yeni çıktı bunun120 den fazla mı? Ama anne sütünü mü diyorsun fazla diye
Benimki de başta biberon sanıyordu ağzını kocaman açmalar garip garip ses çıkarmalarYaa kolay olmuş o benimki alamayınca bi sinir krizi ne giriyor gör bi çıldırırsın daha bir aylıktı yani
En sonunda eşim sinir hastası edicen çocuğu bırak dedi öyle bıraktık alamayınca aşırı sinir oluyordu resmen krize giriyordu
Benimki de 33 günlükken 90 cc ye başlamıştıYok kız günde bi tane mama veriyorum yatarken sadece o da 100 ml ama daha kırkı yeni çıktı bunun
Hep durmuyo yaa aslında acıkınca alıyo ağzınaa bazende tok işine gelinceAy napsam nasıl alıştırıyon sen kıztiyo ver bu bakıyor süt çıkıyormu içinden çıkmadığını anlayınca direk atıyor
Aynı bunların hepsi demek kiBenimki de başta biberon sanıyordu ağzını kocaman açmalar garip garip ses çıkarmalar
Benimki de 33 günlükken 90 cc ye başlamıştı
Cimcimeler kullanıyorlar biziHep durmuyo yaa aslında acıkınca alıyo ağzınaa bazende tok işine gelincebenimkide oyle yapıyo hemen atıyo öğkk diyo
Buyüdükçe yandik heptenCimcimeler kullanıyorlar bizi
Yarin yağar burayada
Yarında dışarıdayi
Eğer çalışıyorsan yanına alıştırma kuzum çünkü senin ayrılıp işe gitmen zor olur . Düzen fln o ne yA bilmiyorum anlamınıBenimki yanıma yatırınca saatlerce uyuyor yeni keşfettim ama kendi yatağında daha az. Gündüz dediğin gibi çok nadir uyuyor .Düzen derken ev rezalet içinde çöp eve döncez artık
Valla hep aynılarAynı bunların hepsi demek ki
Ya ben mama çok vermek istemiyorum ama çok az kilo aldı diye doktor ver dedi başta sonra verme dedi
Kız 4 gün önce gittik çocuk 4 kilo idi 4 gün sonra dört buçuk kilo olmuş günde bi ölçek mama veriyorum sadece öncesinde ver demişti kilosunu görünce verme dedi manyak karıValla hep aynılarAllah Allah hem ver dio sonra verm
Benimki tam karadenizlş sinir hastası çocuk resmenBuyüdükçe yandik hepten
Bende uykuyu ve düzeni unuttum neydi onlarEğer çalışıyorsan yanına alıştırma kuzum çünkü senin ayrılıp işe gitmen zor olur . Düzen fln o ne yA bilmiyorum anlamınıo biçim durumdayım
Gittim kuzu kilosu haftasına göre az çıktıH a p p y canım.naptın gittinmi
Ben sana dedim ama onu bunu yersen bebek değil sen kilo alırsınn kuruyemiş çok önemli beebk kilo alır avokado all ye mutlakaGittim kuzu kilosu haftasına göre az çıktı
Proteinle Çiğ kuruyemis ye dedi .
Birde kum dökmüşüm bol su iç dedi
Kiloyuda bebek değil ben almışım hemde 3 kilo
Benim gibi fevri olur ozamanBenimki tam karadenizlş sinir hastası çocuk resmen