Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Aaaa niye ki kilosu azmı kuzumm ondan mı neden ki
Yaa Jou gayet iyi gidiyordu sonra ishal oldu ve düştü kilosu zayıfladı çocuğum şu an 4 buçuk kilo iki ay henüz dolmadı doğum kilosu 3,700 dü sonra 3,5 e düştü şişler inince . Doktor sınırda dedi ama bilmiyorum

Reactions: Jou
Benimkide pek buara kilo alamadı durdu sankii bende çok uzüldümm sürekli emziriyorum ama busefer sütüm yetmiyo canım sıkılıyo iyi dedi ama birazdaha olabilirdi dedii 2 ayda 5.5 oldu

Benimkide pek buara kilo alamadı durdu sankii bende çok uzüldümm sürekli emziriyorum ama busefer sütüm yetmiyo canım sıkılıyo iyi dedi ama birazdaha olabilirdi dedii 2 ayda 5.5 oldu
Benimki sürekli emdiği için yetiyor mı yetmiyor mu anlayamıyorum artık bunaldım mama takviyesi yapıyorum yatarken bi tane veriyorum günlük bi tane yani en azından dinlenip güç toplamak için

Benimki sürekli emdiği için yetiyor mı yetmiyor mu anlayamıyorum artık bunaldım mama takviyesi yapıyorum yatarken bi tane veriyorum günlük bi tane yani en azından dinlenip güç toplamak için
Haklısınn ama doymasa sürekli ağlardı cano öylemi

Ya doysada ağlıyor yine emmek yada yemek istiyor anlamadım bu çocuğu ben obur adeta 200 ml ver içer o derece ya kafayı yicem artık
Yaa doyuyodurrr her bebek doyarr bi uzmanda duymuştum sıcakta susuyolar bide susadıkları içinde emmek ister buyüzden yetişemiyoruzz

Evet işte kuzum ara ara oluyo bende de bi daraltı geliyo o an mideme sanki bulantı giriyo . Ya yengem de böyle olmuş de vitamin vermiş iyi gelecek demiş fln. Acaba doğum dr una danışsam mı
Çok normal hormonlarda aşırı aktif ama her insanda aynı etki gözükmüyor. Bir sor istersen doktoruna ona göre başka çözümler ararsın.

Oyyy yağsın sonra kurur her türlü kuzum boşver bn bi de boya kokusunu çok severim kliman vardır senin pencereleri kapatırsan aç klimayı o da fayda eder kurutmaya
Bebek odasında şuan yok kuzum keşke onuda şimdi taktirsaydim sonradan birde onun pisliğiyle uğraşırım
Gebeyim ben kuzu pinpirikliyim boya kokusu birşey yapar endişesi var .Yarın yağacak

canım gazı olduğunda da emmek ister bi de sıcakta bunalıyorlar bildikler tek şey de emmek olunca onu sakinleşme gibi görüyorlar
Valla canım İnan napcamı şaşırdım artık cidden bir an önce şu aylar geçse de rahatlasalar bizde biraz düzene girsek

Yaa doyuyodurrr her bebek doyarr bi uzmanda duymuştum sıcakta susuyolar bide susadıkları içinde emmek ister buyüzden yetişemiyoruzz
Kız nasıl yetişicen millet diyor iki saat emmiyor uyuyor ben şok oluyorum benimki akşama kadar agız da meme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…