Zorlamazmı arada banada oluyo bi ağlamak tutuyorr resmennsanırım kuzum ya sürekli bi vicdan . Niye bn böyle gergin stresli aşırı hassas biriyim ki. Herkese yetmeye çalışmak çok zorluyo
YaaAaaa niye ki kilosu azmı kuzumm ondan mı neden ki
Benimkide pek buara kilo alamadı durdu sankii bende çok uzüldümm sürekli emziriyorum ama busefer sütüm yetmiyo canım sıkılıyo iyi dedi ama birazdaha olabilirdi dedii 2 ayda 5.5 olduYaaJou gayet iyi gidiyordu sonra ishal oldu ve düştü kilosu zayıfladı çocuğum şu an 4 buçuk kilo iki ay henüz dolmadı doğum kilosu 3,700 dü sonra 3,5 e düştü şişler inince . Doktor sınırda dedi ama bilmiyorum
Benimki sürekli emdiği için yetiyor mı yetmiyor mu anlayamıyorum artık bunaldım mama takviyesi yapıyorum yatarken bi tane veriyorum günlük bi tane yani en azından dinlenip güç toplamak içinBenimkide pek buara kilo alamadı durdu sankii bende çok uzüldümm sürekli emziriyorum ama busefer sütüm yetmiyo canım sıkılıyo iyi dedi ama birazdaha olabilirdi dedii 2 ayda 5.5 oldu
Haklısınn ama doymasa sürekli ağlardı cano öylemiBenimki sürekli emdiği için yetiyor mı yetmiyor mu anlayamıyorum artık bunaldım mama takviyesi yapıyorum yatarken bi tane veriyorum günlük bi tane yani en azından dinlenip güç toplamak için
Ya doysada ağlıyor yine emmek yada yemek istiyor anlamadım bu çocuğu ben obur adeta 200 ml ver içer o derece ya kafayı yicem artıkHaklısınn ama doymasa sürekli ağlardı cano öylemi
Yaa doyuyodurrr her bebek doyarr bi uzmanda duymuştum sıcakta susuyolar bide susadıkları içinde emmek ister buyüzden yetişemiyoruzzYa doysada ağlıyor yine emmek yada yemek istiyor anlamadım bu çocuğu ben obur adeta 200 ml ver içer o derece ya kafayı yicem artık
Zorlamazmı arada banada oluyo bi ağlamak tutuyorr resmenn
canım gazı olduğunda da emmek ister bi de sıcakta bunalıyorlar bildikler tek şey de emmek olunca onu sakinleşme gibi görüyorlarYa doysada ağlıyor yine emmek yada yemek istiyor anlamadım bu çocuğu ben obur adeta 200 ml ver içer o derece ya kafayı yicem artık
Çok normal hormonlarda aşırı aktif ama her insanda aynı etki gözükmüyor. Bir sor istersen doktoruna ona göre başka çözümler ararsın.Evet işte kuzum ara ara oluyo bende de bi daraltı geliyo o an mideme sanki bulantı giriyo . Ya yengem de böyle olmuş de vitamin vermiş iyi gelecek demiş fln. Acaba doğum dr una danışsam mı
Bebek odasında şuan yok kuzum keşke onuda şimdi taktirsaydim sonradan birde onun pisliğiyle uğraşırımOyyy yağsın sonra kurur her türlü kuzum boşverbn bi de boya kokusunu çok severim kliman vardır senin pencereleri kapatırsan aç klimayı o da fayda eder kurutmaya
Yarın yolluyorum benim makyajım akarAyyy burayada yolla yağmuruuu
Yolladınmı naptınn kızzz kıyamett koptu burda nasıl yolladıysannYarın yolluyorum benim makyajım akargezeceğim yarın
Tabiii öylee canımmcanım gazı olduğunda da emmek ister bi de sıcakta bunalıyorlar bildikler tek şey de emmek olunca onu sakinleşme gibi görüyorlar
Yok bee sorun miye sende olasın hormon yapıyo aradaayalnız değilim o zmn. Sorun bnde değil yani dimi ne bileyim bn mi güçsüzüm acaba diyorum ya
Daha buraya yağmadı ahahahaYolladınmı naptınn kızzz kıyamett koptu burda nasıl yolladıysann
EvettDaha buraya yağmadı ahahaha
Hepsi oraya gitti kuzum o zaman
Valla canım İnan napcamı şaşırdım artık cidden bir an önce şu aylar geçse de rahatlasalar bizde biraz düzene girsekcanım gazı olduğunda da emmek ister bi de sıcakta bunalıyorlar bildikler tek şey de emmek olunca onu sakinleşme gibi görüyorlar
Kız nasıl yetişicen millet diyor iki saat emmiyor uyuyor ben şok oluyorum benimki akşama kadar agız da memeYaa doyuyodurrr her bebek doyarr bi uzmanda duymuştum sıcakta susuyolar bide susadıkları içinde emmek ister buyüzden yetişemiyoruzz