- 10 Temmuz 2015
- 3.237
- 3.074
- 35
Evet ya kuzum danışcam bakalım bilmiyorum .Çok normal hormonlarda aşırı aktif ama her insanda aynı etki gözükmüyor. Bir sor istersen doktoruna ona göre başka çözümler ararsın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya kuzum danışcam bakalım bilmiyorum .Çok normal hormonlarda aşırı aktif ama her insanda aynı etki gözükmüyor. Bir sor istersen doktoruna ona göre başka çözümler ararsın.
Hımm bn bebiş var sandım . Yok ya hiç bişe yapmaz inş tedirgin olma senBebek odasında şuan yok kuzum keşke onuda şimdi taktirsaydim sonradan birde onun pisliğiyle uğraşırım
Gebeyim ben kuzu pinpirikliyim boya kokusu birşey yapar endişesi var .Yarın yağacak
Özellikle sabahları kuzum o günün başlangıcı diye mi bilmiyorumYok bee sorun miye sende olasın hormon yapıyo aradaa
Evet kuzum ya düzenimiz yok dimi. Bnm ki de gündüz uykumuz yok nerdeyse ya öyle bir iki saat nerde çoğu zaman sallarken bi içi geçiyo uyanıyo tekrarValla canım İnan napcamı şaşırdım artık cidden bir an önce şu aylar geçse de rahatlasalar bizde biraz düzene girsek
Kurtlu ekmek bile yedim boya işlemezHımm bn bebiş var sandım . Yok ya hiç bişe yapmaz inş tedirgin olma sen
Yoruluyosundurr ayilamiyosundur canımÖzellikle sabahları kuzum o günün başlangıcı diye mi bilmiyorum
Doktoruna dedinmii belki su gibi geliyodurr sütünn hic baktınmı ondandadoymuyor olabilirr benimkide buara uyuyo saskınımKız nasıl yetişicen millet diyor iki saat emmiyor uyuyor ben şok oluyorum benimki akşama kadar agız da meme
NeerüyeeYarin yağar burayada
Yarında dışarıdayim
Hastahane işleriNeerüyee
Oyyy dikatli git canımm kontrolmüHastahane işleri
Benimki yanıma yatırınca saatlerce uyuyor yeni keşfettim ama kendi yatağında daha az. Gündüz dediğin gibi çok nadir uyuyor .Düzen derken ev rezalet içinde çöp eve döncez artıkEvet kuzum ya düzenimiz yok dimi. Bnm ki de gündüz uykumuz yok nerdeyse ya öyle bir iki saat nerde çoğu zaman sallarken bi içi geçiyo uyanıyo tekrar
Evet kuzum aşıyı soracağım direk rahat rahat yürüyemiyorum maskedende bunaldım şıpır şıpır ter güneş kremini yutacagim diye korkuyorumOyyy dikatli git canımm kontrolmü
Yaa Jou su gibi gelen ön süt zaten sonrası normal süt sordum çok emiyor dedim . Aktif emmesi lazım dedi falan filan. Geçen gidişimde bi tane mama ver demişti şimdi gittim verme kes dedi delimidr nedir . Ben yatarken veriyorum bi tane yapcak bişey yok sütüm yetiyor evet ama çocuk düzensiz olduğu İÇİN süt kar etmiyor çocuğaDoktoruna dedinmii belki su gibi geliyodurr sütünn hic baktınmı ondandadoymuyor olabilirr benimkide buara uyuyo saskınım
Olabilirrr canımm olsun zaten 2ayı bittiyo nerdeyse bise olmazz hem ona ver hem buna belki emzik gibi kullanıyodur memeniYaa Jou su gibi gelen ön süt zaten sonrası normal süt sordum çok emiyor dedim . Aktif emmesi lazım dedi falan filan. Geçen gidişimde bi tane mama ver demişti şimdi gittim verme kes dedi delimidr nedir . Ben yatarken veriyorum bi tane yapcak bişey yok sütüm yetiyor evet ama çocuk düzensiz olduğu İÇİN süt kar etmiyor çocuğa
Öfff sıcak deme banaa kızım bugün rahatladı hep uyudu yavrumm yaa hava serin yağmurrE
Evet kuzum aşıyı soracağım direk rahat rahat yürüyemiyorum maskedende bunaldım şıpır şıpır ter güneş kremini yutacagim diye korkuyorum
Keşke buralara da yağsaaaaaÖfff sıcak deme banaa kızım bugün rahatladı hep uyudu yavrumm yaa hava serin yağmurr
Aşıyı bende sormuştum sen bilirsin demişti çünkü 3cüye mecbur değildi eşiminki mecburdu 3cüye çalıştığı için ben çalışmıyorum diyede çok şey etmedi
Busene çok nem var hiç olmazdı burda bide
Yatağına üstüne giydiğin bir şeyi koy kokunu istiyordur kuzucukBenimki yanıma yatırınca saatlerce uyuyor yeni keşfettim ama kendi yatağında daha az. Gündüz dediğin gibi çok nadir uyuyor .Düzen derken ev rezalet içinde çöp eve döncez artık
Prensesin şansına işte kuzu nemÖfff sıcak deme banaa kızım bugün rahatladı hep uyudu yavrumm yaa hava serin yağmurr
Aşıyı bende sormuştum sen bilirsin demişti çünkü 3cüye mecbur değildi eşiminki mecburdu 3cüye çalıştığı için ben çalışmıyorum diyede çok şey etmedi
Busene çok nem var hiç olmazdı burda bide
Bizimkide rütübet oluyo kuzumm ben siliyorum herkışın olduğu zamanPrensesin şansına işte kuzu nem
Ya bizde odasını boyattik ama yine kışın küf olur diş monte yapılması gerekmiş oda 4 yılda bir apartmanın dışı boyanirken olacak birsey kafayı siyiracagim her sene boyatacagiz bir bebek odası birde yatak odası küf oluyor diğer odalarda olmuyor duvarda birsey var dıştan
Adını bile yazamadım manto
Sen neresi kuzuu gelir belkii orayada çok nemli yerlerde daha çok yağar yağmurr buyaz bugüne kadar ilkkez yağmur gördükKeşke buralara da yağsaaaaa