uyusunda büyüsün almoş hanimmOoyyyy yerimm sizii bende simdi banyosunu ettim öglen uykusuna verdim canoo artık alışıyoruzz bende düzene sokmaya çalışıyorumm hemde benimki çok geç olunca uyutuyorum hahaha
Buyusünn helee çok cabuk geciyo zaman anlamıyorumuyusunda büyüsün almoş hanimm
Dur sen 2 aylik oldu bi gececek zaman 2yasina ne zaman girdi diye sorcanBuyusünn helee çok cabuk geciyo zaman anlamıyorum
Ayy dimi mervommDur sen 2 aylik oldu bi gececek zaman 2yasina ne zaman girdi diye sorcan
Yaa ben tok karnına olmuyo sanıyodumEki Görüntüle 3108517 Eki Görüntüle 3108518 Eki Görüntüle 3108519 Eki Görüntüle 3108520 Eki Görüntüle 3108521 Eki Görüntüle 3108522 Eki Görüntüle 3108523 Eki Görüntüle 3108524
Madammor @sweetgirlcandy @zzekta1 @cgdm82 @-Murphy @diaymonds @cherry_baby @Sena_ @Sade frappe @Dreamgirls @Mumdelisi321 @fatma86 @Lumix @sydrmkn @Amazing family @Maybelater
Krglhly @mutebessimm
@alas67 @sempatik_kiz
@turkish-americano @Boncuk000 @leylav
@Eylul9921BHCMELEK @Paniksu @Amy lee @yoncambenim
H a p p y
Ben tok karna ediyodum çunkü açken çığlığı basıyo su kaçacak ağzına sonra yıkarkenYaa ben tok karnına olmuyo sanıyodum
İsabet olmuş vallahiBen tok karna ediyodum çunkü açken çığlığı basıyo su kaçacak ağzına sonra yıkarken
Nasıl gidiyor bebişleeİsabet olmuş vallahi
Ahh sorma ya gece uyku yok 4lere 5lere kadar ağlıyo sürekli dün gece arabayla gezdirdik öyle uyudu napcaz böyle bilmiyorum çok zorlanıyorum gündüzde 15 dakikadan fazla sakin kalmıyo hep bi ağlama modundaNasıl gidiyor bebişlee
Ayy kızz benimki bıraksam 10 saar uyur gece hiç uyanmıyo acıkıyo demekki hep ağlıyosa biyeri ağrıyodur belki yoksa bosyere ağlamazkiAhh sorma ya gece uyku yok 4lere 5lere kadar ağlıyo sürekli dün gece arabayla gezdirdik öyle uyudu napcaz böyle bilmiyorum çok zorlanıyorum gündüzde 15 dakikadan fazla sakin kalmıyo hep bi ağlama modunda
Teşekkür ederim prensesimH a p p y bizim var odasında ama özelliği neyse ona göre ediyoruzz mesela 60dan yukarı çıkıncakapatıyoduk bundan aldık
Binlira olmuş anmm500ze almıştık biz abboovvvv
Eki Görüntüle 3108936
Çıldırmama ramak kaldıAA çok tatlismissgüle güle kullansın beybiisu
Vallahaa ben oyun halısı piyanolusu e bebekten 450 ye aldımTeşekkür ederim prensesim
Herşeyin fiyatı uçuk kuzum oyun mati bile 1000 olmuş piyanolu
Vay be şimdi orada stokta bile yok prensesimVallahaa ben oyun halısı piyanolusu e bebekten 450 ye aldım
Evett canımm ama oyun halısına çok ilgi çekiyomus kuzumm iyi birşey surekli oynar onla cok kucak istiyo iş edemiyorum mecbur aldım gezmek istiyor sıkılıyo yatmaktan haklıVay be şimdi orada stokta bile yok prensesim
Trendyol uçmuş.Nen çocuğuma oyun halısı paspas olurumoyuncaklar ilgisini çekmese almamda çok hoş gelişimi için güzel birde cingirakli corapla bileklik hışırtılı inek maymun felan var onlarda güzel mantıkli bir karar verip kombin yapacağım
Benimki sadece zırlama ve emmek istemeAayyyy hakkatt öylee kızlarr
Eki Görüntüle 3108925
Madammor @sweetgirlcandy @zzekta1 @cgdm82 @-Murphy @diaymonds @cherry_baby @Sena_ @Sade frappe @Dreamgirls @Mumdelisi321 @fatma86 @Lumix @sydrmkn @Amazing family @Maybelater
Krglhly @mutebessimm
@alas67 @sempatik_kiz
@turkish-americano @Boncuk000 @leylav
@Eylul9921BHCMELEK @Paniksu @Amy lee @yoncambenim @ssummer
Ooyy sağlık olsunlar da yeterki sutümüzde yetsin canoBenimki sadece zırlama ve emmek isteme
Benimki bana çekerse oyun halısini sallana sallana devirirEvett canımm ama oyun halısına çok ilgi çekiyomus kuzumm iyi birşey surekli oynar onla cok kucak istiyo iş edemiyorum mecbur aldım gezmek istiyor sıkılıyo yatmaktan haklı
Hahahaha görecez bakalummBenimki bana çekerse oyun halısini sallana sallana devirirbize sınırlar hoş gelmez