Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Baklava yemeyeli bin yıl olmuş gibi bu ara ellere takmıştım evdeyken her gün aldiriyordum iyi aklıma getirdin pazartesi dönüş yolunda ağlayayım ben cndhdh
Eklerde severiz teyzesi profiterol favorimiz 🤣😝
Sen ağlamadanda alırlar ben küçük bir dilimin yarısını yedim zaten 🤣2 top dondurma yedim diye

Aayyyy hakkatt öylee kızlarr 😌

Screenshot_20220807-084433_Instagram.jpg

Madammor Madammor sweetgirlcandy sweetgirlcandy Zekta1 Zekta1 C cgdm82 M -Murphy diaymonds diaymonds cherry_baby cherry_baby Sena_ Sena_ Sade frappe Sade frappe Dreamgirls Dreamgirls Mumdelisi321 Mumdelisi321 fatma86 fatma86 Lumix Lumix sydrmkn sydrmkn Amazing family Amazing family Maybelater Maybelater
Krglhly Krglhly mutebessimm mutebessimm
alas67 alas67 sempatik_kiz sempatik_kiz
turkish-americano turkish-americano Boncuk000 Boncuk000 leylav leylav
E Eylul9921 BHCMELEK BHCMELEK Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Surrender Surrender yoncambenim yoncambenim S ssummer

Maşallah diyorum oglusumuuzn odasını halledebildin mi ne durumdasın anası
Bugün boyama işi bitiyor kuzum .
Bebek arabası yatağı sifonyer gardrop Bugün gidip bakacağız tam karar verip alacağız 😍🥰 sonrada kıyafet oyuncak kitap kişisel bakım eşyaları onlinedan en hızlısından alinacak🤣

Bugün boyama işi bitiyor kuzum .
Bebek arabası yatağı sifonyer gardrop Bugün gidip bakacağız tam karar verip alacağız 😍🥰 sonrada kıyafet oyuncak kitap kişisel bakım eşyaları onlinedan en hızlısından alinacak🤣
Pek bir hamarat gördüm seni hadi bakalım 😂😍 zaten çoğu şey favorindeydi çat cut alırsın artık 😍😍

Yaaaaaa yerim odasınıı ne renk kuzu😍
Mavi oluyor kuzum buz mavisi dedim ama biraz koyu geldi açık olması gerek normalde şimdi böyle açık duruyor bir kat daha gidecekmiş köyü olmaz umarım

Eklentiler

• 20220806_171347.jpg
    20220806_171347.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 42
  • Muhteşem
Reactions: Jou
Mavi oluyor kuzum buz mavisi dedim ama biraz koyu geldi açık olması gerek normalde şimdi böyle açık duruyor bir kat daha gidecekmiş köyü olmaz umarım
Belki kuruyunca acık olur dicem ama inşaallahh öyle olurr ams çok güzell 😍😍😍😍 bende odasından çikmazdım hiç kahve içtiğim bile oldu

Belki kuruyunca acık olur dicem ama inşaallahh öyle olurr ams çok güzell 😍😍😍😍 bende odasından çikmazdım hiç kahve içtiğim bile oldu
Hava nemlendiricisi karar veremedim kuzum ya birde kaç saat çalıştırıp kapatılıyor acaba nemli ya bizim bura burun tıkanıklığı çok olur bizim bile kuruyor :KK43:

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Hava nemlendiricisi karar veremedim kuzum ya birde kaç saat çalıştırıp kapatılıyor acaba nemli ya bizim bura burun tıkanıklığı çok olur bizim bile kuruyor :KK43:
Onu alınca klavuzda falan yazıyodur illakii internettende araştırmak lazım

H a p p y H a p p y bizim var odasında ama özelliği neyse ona göre ediyoruzz mesela 60dan yukarı çıkıncakapatıyoduk bundan aldık
Binlira olmuş anmm😱😱 500ze almıştık biz abboovvvv
Screenshot_20220807-090740_Opera.jpg

Sari ya benim kiz kaşlari kızariyo hemen uzaklara bakiyo evet ayni🤭😅 Uyuyakaldik o yüzden teyzoş 😴🤗😂
Ooyyyy yerimm sizii bende simdi banyosunu ettim öglen uykusuna verdim canoo artık alışıyoruzz bende düzene sokmaya çalışıyorumm hemde benimki çok geç olunca uyutuyorum hahaha😃

X