Baklava yemeyeli bin yıl olmuş gibi bu ara ellere takmıştım evdeyken her gün aldiriyordum iyi aklıma getirdin pazartesi dönüş yolunda ağlayayım ben cndhdhBenimkide yürüyüş üstüne tatlısını yiyip dönüyor çıkınca baklava diye ağlayacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baklava yemeyeli bin yıl olmuş gibi bu ara ellere takmıştım evdeyken her gün aldiriyordum iyi aklıma getirdin pazartesi dönüş yolunda ağlayayım ben cndhdhBenimkide yürüyüş üstüne tatlısını yiyip dönüyor çıkınca baklava diye ağlayacak
YaniiiÖyle bakim kuzum dediğin doğru istemesende getiren olur
Eklerde severiz teyzesi profiterol favorimizBaklava yemeyeli bin yıl olmuş gibi bu ara ellere takmıştım evdeyken her gün aldiriyordum iyi aklıma getirdin pazartesi dönüş yolunda ağlayayım ben cndhdh
Odası boyanıyor şuan o bile heyecanlı odası biterse içinde uyurum sanırımYaniii
Yaaaaaa yerim odasınıı ne renk kuzuOdası boyanıyor şuan o bile heyecanlı odası biterse içinde uyurum sanırım
Maşallah diyorum oglusumuuzn odasını halledebildin mi ne durumdasın anasıEklerde severiz teyzesi profiterol favorimiz
Sen ağlamadanda alırlar ben küçük bir dilimin yarısını yedim zaten 2 top dondurma yedim diye
Bugün boyama işi bitiyor kuzum .Maşallah diyorum oglusumuuzn odasını halledebildin mi ne durumdasın anası
Pek bir hamarat gördüm seni hadi bakalım zaten çoğu şey favorindeydi çat cut alırsın artıkBugün boyama işi bitiyor kuzum .
Bebek arabası yatağı sifonyer gardrop Bugün gidip bakacağız tam karar verip alacağız sonrada kıyafet oyuncak kitap kişisel bakım eşyaları onlinedan en hızlısından alinacak
Mavi oluyor kuzum buz mavisi dedim ama biraz koyu geldi açık olması gerek normalde şimdi böyle açık duruyor bir kat daha gidecekmiş köyü olmaz umarımYaaaaaa yerim odasınıı ne renk kuzu
Belki kuruyunca acık olur dicem ama inşaallahh öyle olurr ams çok güzell bende odasından çikmazdım hiç kahve içtiğim bile olduMavi oluyor kuzum buz mavisi dedim ama biraz koyu geldi açık olması gerek normalde şimdi böyle açık duruyor bir kat daha gidecekmiş köyü olmaz umarım
Lambası nasıl bol bol uyur bulut bulutPek bir hamarat gördüm seni hadi bakalım zaten çoğu şey favorindeydi çat cut alırsın artık
Hava nemlendiricisi karar veremedim kuzum ya birde kaç saat çalıştırıp kapatılıyor acaba nemli ya bizim bura burun tıkanıklığı çok olur bizim bile kuruyorBelki kuruyunca acık olur dicem ama inşaallahh öyle olurr ams çok güzell bende odasından çikmazdım hiç kahve içtiğim bile oldu
Onu alınca klavuzda falan yazıyodur illakii internettende araştırmak lazımHava nemlendiricisi karar veremedim kuzum ya birde kaç saat çalıştırıp kapatılıyor acaba nemli ya bizim bura burun tıkanıklığı çok olur bizim bile kuruyor
Bir bakim tek mühim gözüme gözükenOnu alınca klavuzda falan yazıyodur illakii internettende araştırmak lazım
Sari ya benim kiz kaşlari kızariyo hemen uzaklara bakiyo evet ayni Uyuyakaldik o yüzden teyzoşAayyyy hakkatt öylee kızlarr
Eki Görüntüle 3108925
Madammor sweetgirlcandy Zekta1 C cgdm82 M -Murphy diaymonds cherry_baby Sena_ Sade frappe Dreamgirls Mumdelisi321 fatma86 Lumix sydrmkn Amazing family Maybelater
Krglhly mutebessimm
alas67 sempatik_kiz
turkish-americano Boncuk000 leylav
E Eylul9921 BHCMELEK Catlak-kurabiye Surrender yoncambenim S ssummer
AA çok tatlismiss güle güle kullansın beybiisuLambası nasıl bol bol uyur bulut bulut
Ooyyyy yerimm sizii bende simdi banyosunu ettim öglen uykusuna verdim canoo artık alışıyoruzz bende düzene sokmaya çalışıyorumm hemde benimki çok geç olunca uyutuyorum hahahaSari ya benim kiz kaşlari kızariyo hemen uzaklara bakiyo evet ayni Uyuyakaldik o yüzden teyzoş
Odası bitince çek at banaLambası nasıl bol bol uyur bulut bulut