- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
Prensesim hazırlık değilde bu boya pisliği beni bitirdi kurusada perdeleri gelse takılsaHahahaha görecez bakalumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prensesim hazırlık değilde bu boya pisliği beni bitirdi kurusada perdeleri gelse takılsaHahahaha görecez bakalumm
Oooo o bihafta koku bile gitmezz bizimkine mahvoldum.ben cok zahmetli bu oda yapma isi yaPrensesim hazırlık değilde bu boya pisliği beni bitirdi kurusada perdeleri gelse takılsa
Ben artırma çabalarındayım ishal oldu çocuk götürdüm doktor günde bi tane de olsa mama ver dedi şimdi yatarken bir tane veriyorum ben hiç şstemesemdeOoyy sağlık olsunlar da yeterki sutümüzde yetsin cano
Aaaa niye ki kilosu azmı kuzumm ondan mı neden kiBen artırma çabalarındayım ishal oldu çocuk götürdüm doktor günde bi tane de olsa mama ver dedi şimdi yatarken bir tane veriyorum ben hiç şstemesemde
Psikolojiktendirr kuzu olur öyle hava değişimindende olurKızlar acillll
Ya annemden geldim pazar günü ve içim çok daralıyor evde daralıyorum kendimi yalnız gibi hissediyorum kızlar ya normal mi bunlar. İlk kızımda hiç böyle olmadım bn 2aylıkken aldım Hakkari ye gittim onda bile bu kadar olmamıştım. Şimdi sürekli ağlama isteği fln. Var mı böyle olan ya ya da bi öneriniz. Vitamin eksikliği fln sebep olabilir mi
Yaa bilmiyorum kuzum kendimi yetersiz gibi hissediom. Bebek uyurken uyuyamıyorum büyük kızımla ilgileneyim diom fln ne bileyim ya durmadan ağlıyorumPsikolojiktendirr kuzu olur öyle hava değişimindende olur
Yarında yağmurlu gösteriyor muhtemelen camlar kapanır yüklensin stresOooo o bihafta koku bile gitmezz bizimkine mahvoldum.ben cok zahmetli bu oda yapma isi ya
Yaa keşke buralara da yağsa canım . Stres fln ama sıcakta bebekler de çok zorlanıyo gündüz uyuyamıyoYarında yağmurlu gösteriyor muhtemelen camlar kapanır yüklensin stres
Tatlım psikolojik bence bende ilk zamanlar çok bunaldım kendimi kötü hissettim hiç geçmeyecek gibi.. Hatta etkileri ara ara sürüyor çok sinirli olabiliyorum. Psikologtan randevu aldım rahatlamak lazım..Kızlar acillll
Ya annemden geldim pazar günü ve içim çok daralıyor evde daralıyorum kendimi yalnız gibi hissediyorum kızlar ya normal mi bunlar. İlk kızımda hiç böyle olmadım bn 2aylıkken aldım Hakkari ye gittim onda bile bu kadar olmamıştım. Şimdi sürekli ağlama isteği fln. Var mı böyle olan ya ya da bi öneriniz. Vitamin eksikliği fln sebep olabilir mi
Okadar çokmu yağcak ay yağsınn öffff senin içinmi strestYarında yağmurlu gösteriyor muhtemelen camlar kapanır yüklensin stres
Uykusuzda olabilirr hormonlardnada olur cano kolay degill ilkini şimdi ilgilenemiyosun ya fazla ondan sana bi duygusallık gelebiliyorYaa bilmiyorum kuzum kendimi yetersiz gibi hissediom. Bebek uyurken uyuyamıyorum büyük kızımla ilgileneyim diom fln ne bileyim ya durmadan ağlıyorum
Bende başta öyleydim de geçti çok şükürKızlar acillll
Kuzu hayırlısıyla yağsın tabi önüne geçilmezYaa keşke buralara da yağsa canım . Stres fln ama sıcakta bebekler de çok zorlanıyo gündüz uyuyamıyo
Mavi mavi masmavi göklerde yağmur gözlerde yaş Hunimde getirinOkadar çokmu yağcak ay yağsınn öffff senin içinmi strest
Ayyy burayada yolla yağmuruuuMavi mavi masmavi göklerde yağmur gözlerde yaş Hunimde getirin
Evet işte kuzum ara ara oluyo bende de bi daraltı geliyo o an mideme sanki bulantı giriyo . Ya yengem de böyle olmuş de vitamin vermiş iyi gelecek demiş fln. Acaba doğum dr una danışsam mıTatlım psikolojik bence bende ilk zamanlar çok bunaldım kendimi kötü hissettim hiç geçmeyecek gibi.. Hatta etkileri ara ara sürüyor çok sinirli olabiliyorum. Psikologtan randevu aldım rahatlamak lazım..
sanırım kuzum ya sürekli bi vicdan . Niye bn böyle gergin stresli aşırı hassas biriyim ki. Herkese yetmeye çalışmak çok zorluyoUykusuzda olabilirr hormonlardnada olur cano kolay degill ilkini şimdi ilgilenemiyosun ya fazla ondan sana bi duygusallık gelebiliyor
Oyyy yağsın sonra kurur her türlü kuzum boşver bn bi de boya kokusunu çok severim kliman vardır senin pencereleri kapatırsan aç klimayı o da fayda eder kurutmayaKuzu hayırlısıyla yağsın tabi önüne geçilmez
Benim derdim odayı boyattım ya 2-3 gün daha pencereler açık kalsındıburası Adana yağsa bize yayla olur ferahlarız