Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Ooyy sağlık olsunlar da yeterki sutümüzde yetsin cano
Ben artırma çabalarındayım ishal oldu çocuk götürdüm doktor günde bi tane de olsa mama ver dedi şimdi yatarken bir tane veriyorum ben hiç şstemesemde 😢

• Beğen
Reactions: Jou
Kızlar acillll
Ya annemden geldim pazar günü ve içim çok daralıyor evde daralıyorum kendimi yalnız gibi hissediyorum kızlar ya normal mi bunlar. İlk kızımda hiç böyle olmadım bn 2aylıkken aldım Hakkari ye gittim onda bile bu kadar olmamıştım. Şimdi sürekli ağlama isteği fln. Var mı böyle olan ya ya da bi öneriniz. Vitamin eksikliği fln sebep olabilir mi

Kızlar acillll
Ya annemden geldim pazar günü ve içim çok daralıyor evde daralıyorum kendimi yalnız gibi hissediyorum kızlar ya normal mi bunlar. İlk kızımda hiç böyle olmadım bn 2aylıkken aldım Hakkari ye gittim onda bile bu kadar olmamıştım. Şimdi sürekli ağlama isteği fln. Var mı böyle olan ya ya da bi öneriniz. Vitamin eksikliği fln sebep olabilir mi
Psikolojiktendirr kuzu olur öyle hava değişimindende olur

Kızlar acillll
Tatlım psikolojik bence bende ilk zamanlar çok bunaldım kendimi kötü hissettim hiç geçmeyecek gibi.. Hatta etkileri ara ara sürüyor çok sinirli olabiliyorum. Psikologtan randevu aldım rahatlamak lazım..

Yaa bilmiyorum kuzum 🥺 kendimi yetersiz gibi hissediom. Bebek uyurken uyuyamıyorum büyük kızımla ilgileneyim diom fln ne bileyim ya durmadan ağlıyorum
Uykusuzda olabilirr hormonlardnada olur cano kolay degill ilkini şimdi ilgilenemiyosun ya fazla ondan sana bi duygusallık gelebiliyor🥰

Kızlar acillll
Bende başta öyleydim de geçti çok şükür

Yaa keşke buralara da yağsa canım . Stres fln ama sıcakta bebekler de çok zorlanıyo gündüz uyuyamıyo
Kuzu hayırlısıyla yağsın tabi önüne geçilmez 🤣
Benim derdim odayı boyattım ya 2-3 gün daha pencereler açık kalsındı😆burası Adana yağsa bize yayla olur ferahlarız

Tatlım psikolojik bence bende ilk zamanlar çok bunaldım kendimi kötü hissettim hiç geçmeyecek gibi.. Hatta etkileri ara ara sürüyor çok sinirli olabiliyorum. Psikologtan randevu aldım rahatlamak lazım..
Evet işte kuzum ara ara oluyo bende de bi daraltı geliyo o an mideme sanki bulantı giriyo . Ya yengem de böyle olmuş de vitamin vermiş iyi gelecek demiş fln. Acaba doğum dr una danışsam mı

Uykusuzda olabilirr hormonlardnada olur cano kolay degill ilkini şimdi ilgilenemiyosun ya fazla ondan sana bi duygusallık gelebiliyor🥰
🙈sanırım kuzum ya sürekli bi vicdan . Niye bn böyle gergin stresli aşırı hassas biriyim ki. Herkese yetmeye çalışmak çok zorluyo

• Beğen
Reactions: Jou
Kuzu hayırlısıyla yağsın tabi önüne geçilmez 🤣
Benim derdim odayı boyattım ya 2-3 gün daha pencereler açık kalsındı😆burası Adana yağsa bize yayla olur ferahlarız
Oyyy yağsın sonra kurur her türlü kuzum boşver 😅 bn bi de boya kokusunu çok severim 🤣 kliman vardır senin pencereleri kapatırsan aç klimayı o da fayda eder kurutmaya

X