Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Benimkide yürüyüş üstüne tatlısını yiyip dönüyor çıkınca baklava diye ağlayacak
Baklava yemeyeli bin yıl olmuş gibi bu ara ellere takmıştım evdeyken her gün aldiriyordum iyi aklıma getirdin pazartesi dönüş yolunda ağlayayım ben cndhdh

Baklava yemeyeli bin yıl olmuş gibi bu ara ellere takmıştım evdeyken her gün aldiriyordum iyi aklıma getirdin pazartesi dönüş yolunda ağlayayım ben cndhdh
Eklerde severiz teyzesi profiterol favorimiz
Sen ağlamadanda alırlar ben küçük bir dilimin yarısını yedim zaten 2 top dondurma yedim diye

Maşallah diyorum oglusumuuzn odasını halledebildin mi ne durumdasın anası
Bugün boyama işi bitiyor kuzum .
Bebek arabası yatağı sifonyer gardrop Bugün gidip bakacağız tam karar verip alacağız sonrada kıyafet oyuncak kitap kişisel bakım eşyaları onlinedan en hızlısından alinacak

Pek bir hamarat gördüm seni hadi bakalım zaten çoğu şey favorindeydi çat cut alırsın artık

Yaaaaaa yerim odasınıı ne renk kuzu
Mavi oluyor kuzum buz mavisi dedim ama biraz koyu geldi açık olması gerek normalde şimdi böyle açık duruyor bir kat daha gidecekmiş köyü olmaz umarım

Eklentiler

• 20220806_171347.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 42
Reactions: Jou
Mavi oluyor kuzum buz mavisi dedim ama biraz koyu geldi açık olması gerek normalde şimdi böyle açık duruyor bir kat daha gidecekmiş köyü olmaz umarım
Belki kuruyunca acık olur dicem ama inşaallahh öyle olurr ams çok güzell bende odasından çikmazdım hiç kahve içtiğim bile oldu

Belki kuruyunca acık olur dicem ama inşaallahh öyle olurr ams çok güzell bende odasından çikmazdım hiç kahve içtiğim bile oldu
Hava nemlendiricisi karar veremedim kuzum ya birde kaç saat çalıştırıp kapatılıyor acaba nemli ya bizim bura burun tıkanıklığı çok olur bizim bile kuruyor

Reactions: Jou
Hava nemlendiricisi karar veremedim kuzum ya birde kaç saat çalıştırıp kapatılıyor acaba nemli ya bizim bura burun tıkanıklığı çok olur bizim bile kuruyor
Onu alınca klavuzda falan yazıyodur illakii internettende araştırmak lazım

H a p p y bizim var odasında ama özelliği neyse ona göre ediyoruzz mesela 60dan yukarı çıkıncakapatıyoduk bundan aldık
Binlira olmuş anmm 500ze almıştık biz abboovvvv

Sari ya benim kiz kaşlari kızariyo hemen uzaklara bakiyo evet ayni Uyuyakaldik o yüzden teyzoş
Ooyyyy yerimm sizii bende simdi banyosunu ettim öglen uykusuna verdim canoo artık alışıyoruzz bende düzene sokmaya çalışıyorumm hemde benimki çok geç olunca uyutuyorum hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…