Yaaaaa nasılda dinlemişim kalbiniBende biraz önce bu konuya bakıyordum
Saskinim cünkü tok karna banyo önerilmez öyle de gördüm duydum hepEki Görüntüle 3108517 Eki Görüntüle 3108518 Eki Görüntüle 3108519 Eki Görüntüle 3108520 Eki Görüntüle 3108521 Eki Görüntüle 3108522 Eki Görüntüle 3108523 Eki Görüntüle 3108524
Madammor sweetgirlcandy @zzekta1 @cgdm82 @-Murphy @diaymonds @cherry_baby @Sena_ @Sade frappe @Dreamgirls @Mumdelisi321 @fatma86 @Lumix @sydrmkn Amazing family @Maybelater
@Krglhly @mutebessimm
@alas67 @sempatik_kiz
@turkish-americanoBoncuk000 @leylav
@Eylul9921BHCMELEK @Paniksu @Amy lee @yoncambenim
H a p p y
Bende öyle biliyordum benimki evirip çevirirken kusar vallaSaskinim cünkü tok karna banyo önerilmez öyle de gördüm duydum hep
Benimki de oyle sweet sık sık kusuyorda zaten. Aynen en güzeli 1 saati gecmis olmasiBende öyle biliyordum benimki evirip çevirirken kusar vallaen az 1 saat geçince yaptırıyorum ben,
Benimki ni tok olarak yıkamazsan evi inletiyor zaten kesinlikle tok banyo yapınEki Görüntüle 3108517 Eki Görüntüle 3108518 Eki Görüntüle 3108519 Eki Görüntüle 3108520 Eki Görüntüle 3108521 Eki Görüntüle 3108522 Eki Görüntüle 3108523 Eki Görüntüle 3108524
Madammor sweetgirlcandy @zzekta1 @cgdm82 @-Murphy @diaymonds @cherry_baby @Sena_ @Sade frappe @Dreamgirls @Mumdelisi321 @fatma86 @Lumix @sydrmkn Amazing family @Maybelater
@Krglhly @mutebessimm
@alas67 @sempatik_kiz
@turkish-americanoBoncuk000 @leylav
@Eylul9921BHCMELEK @Paniksu @Amy lee @yoncambenim
H a p p y
Benim de aynı valla mutlaka biraz emziriyorum banyo öncesi,midesi cok dolu olmadığı içinde kusmadı şimdiye kadarBenimki ni tok olarak yıkamazsan evi inletiyor zaten kesinlikle tok banyo yapın
Evett cano bende cok az emziriyorum yoksa açken yıkanınca cok ağlıyoBenimki ni tok olarak yıkamazsan evi inletiyor zaten kesinlikle tok banyo yapın
Bu nasıl kuzumGerek varmı lenn
Ayyy çok ihtiyac birşeyyBu nasıl kuzum
Benim istediğim bu kuzum tam odaya göreAyyy çok ihtiyac birşeyyanamm fiyata baktımm aboovv
Ben oyle ettimm ama gene okadar hediye geldi gerisi sigmadi odama astim cogu en iyisi dolap ve rafliBenim istediğim bu kuzum tam odaya göre
Sadece sifonyermi alsamki
Daha evin yolunu bulamadım senin süt kız çıldırdı bu araDikkat et kuzum 15 dkda bir yürü sabit gidiyorsanödem olmasın.
Süt kızıma iyi bak
Ayy bencede gez canımm vallahaa yoksa gezemezsin bak korona var diyede kaldım eve genede dikkat et tabii buara gene yaydıDaha evin yolunu bulamadım senin süt kız çıldırdı bu arahayfan gibi geziyorum bir daha gezemicem diye
Evet kuzum hala aşı olmadık ya. Pazartesi tekrar arayacağım veremi beklerken diğer ikisi de duruyo aşıların. Bakalım elbet haber gelir diye umuyorumBebeğimm senmiydin ya saglikocaginda ası yaptıramayann 3ayın sonuna kadar zaman varmış cano için rahat etsin verem aşısı
Umarım kuzum yaEvet benimde oglumda hic bi sekilde sıkıntı olmamisti asilari tam zamaninda olmustu. Umarim orada en kisa sürede çözülür aşı sorunu
Elbett canımm bizim sağlıkocagida dedi bigün önceden haber vericez diye keşke şehir dısina cıkmadan söyleseydin bana oyle dedi çıkıcaksanız önceden haberdar edin yazdı banaEvet kuzum hala aşı olmadık ya. Pazartesi tekrar arayacağım veremi beklerken diğer ikisi de duruyo aşıların. Bakalım elbet haber gelir diye umuyorum
Yarın dönüyoruz artık inş kuzum da . Gelmemiş zaten yani haberleri olsa bile elimizde aşı yok diyo. Anlamadım wallaElbett canımm bizim sağlıkocagida dedi bigün önceden haber vericez diye keşke şehir dısina cıkmadan söyleseydin bana oyle dedi çıkıcaksanız önceden haberdar edin yazdı bana
Yok demekkii zaten 3ayın sonunakadar zaman var oyüzden için rahat etsinYarın dönüyoruz artık inş kuzum da . Gelmemiş zaten yani haberleri olsa bile elimizde aşı yok diyo. Anlamadım walla
Öyle bakim kuzum dediğin doğru istemesende getiren olurBen oyle ettimm ama gene okadar hediye geldi gerisi sigmadi odama astim cogu en iyisi dolap ve rafli
Benimkide yürüyüş üstüne tatlısını yiyip dönüyorDaha evin yolunu bulamadım senin süt kız çıldırdı bu arahayfan gibi geziyorum bir daha gezemicem diye