Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Bebeğimm senmiydin ya saglikocaginda ası yaptıramayann 3ayın sonuna kadar zaman varmış cano için rahat etsin verem aşısı
Evet kuzum hala aşı olmadık ya. Pazartesi tekrar arayacağım veremi beklerken diğer ikisi de duruyo aşıların. Bakalım elbet haber gelir diye umuyorum

Reactions: Jou
Evet kuzum hala aşı olmadık ya. Pazartesi tekrar arayacağım veremi beklerken diğer ikisi de duruyo aşıların. Bakalım elbet haber gelir diye umuyorum
Elbett canımm bizim sağlıkocagida dedi bigün önceden haber vericez diye keşke şehir dısina cıkmadan söyleseydin bana oyle dedi çıkıcaksanız önceden haberdar edin yazdı bana

Elbett canımm bizim sağlıkocagida dedi bigün önceden haber vericez diye keşke şehir dısina cıkmadan söyleseydin bana oyle dedi çıkıcaksanız önceden haberdar edin yazdı bana
Yarın dönüyoruz artık inş kuzum da . Gelmemiş zaten yani haberleri olsa bile elimizde aşı yok diyo. Anlamadım walla

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…