Evett yaa eşim kizıyo banaaKızlar daha nazli agliyo bu kesin ondan kıyılmıyorHele babaları kızlarına hic dayanamiyii
Listeye ekliyorum prensesim teşekkür ederimKimisine oyle eder bana hiç ateş etmedi hiçbise etmedi
Baby marc canımm
Ben indirimle aldimm kuzumm herseyi veriyolarr 5bindi 2800ze aldım şimdi hala varmı o indirimda bilmiyorumm fiyat baya ucukListeye ekliyorum prensesim teşekkür ederim
Ayyy Allah aşkına zaten doğum sonrası vücutta ne kadar sorun varsa dökülüyor . Bende hematom oldum doğumda popomun içte dikiş vardı afedersin düşmüştür çoktan ama kabızlık yaşadım şimdi ölüyorum o dikiş yeri tekrar tekrar aşınıyorDikişlerim duş alırken düştü doktora sormadım hiç kaç taneydi ama bi 2cm boyutundaydı. Benim rahim doğumda rahim ağzındada yırtık oldu ordada dikisim vardı oda düstü şükür. Benim başıma gelmeyen kalmadıki doğumdan 10 gün sonra şiddetli bi ağrıyla uyandım bu neyin nesi derken böbreğimde taş varmış meğer resmen bidaha doğum yaptım sanki
Kız benimki bi saat ne alıyor o zaman ben o kadar duygu yüklü değilimMadammor
sweetgirlcandy Zekta1 C cgdm82 M -Murphy diaymonds cherry_baby Sena_ Sade frappe Dreamgirls Mumdelisi321 fatma86 Lumix sydrmkn Amazing family Maybelater
Krglhly mutebessimm
alas67 sempatik_kiz
turkish-americano Boncuk000 leylav
E Eylul9921BHCMELEK Catlak-kurabiye Surrender yoncambenim
Eki Görüntüle 3107875
Hahahahah bilmemmKız benimki bi saat ne alıyor o zaman ben o kadar duygu yüklü değilim
Bakıyorum hemen canim yorgunluktan ölüyorum
Hadi bakalım inş ya bnde stres oldum . Büyük kızımda hiç böyle bi sıkıntı olmamıştıSordum dün sanırım yeterli bebek sayisini toplayamamis. Aşi yok gibi birşey söylemedi hiç. 60günlükle 90gün arası süresi var dedi bakalim o süre icinde cağiracakmis
Güya doğumdan sonra vucut kendini yeniliyo diyolar bizde çürüğe çıktık. Ay sorma o kabızlığı bende yaşadım halada yaşıyorum dikiş yerlerim acıyodu yırtılcak gibiydiAyyy Allah aşkına zaten doğum sonrası vücutta ne kadar sorun varsa dökülüyor . Bende hematom oldum doğumda popomun içte dikiş vardı afedersin düşmüştür çoktan ama kabızlık yaşadım şimdi ölüyorum o dikiş yeri tekrar tekrar aşınıyor
TemizlikmiBakıyorum hemen canim yorgunluktan ölüyorum
Bebeğimm senmiydin ya saglikocaginda ası yaptıramayann 3ayın sonuna kadar zaman varmış cano için rahat etsin verem aşısıHadi bakalım inş ya bnde stres oldum . Büyük kızımda hiç böyle bi sıkıntı olmamıştı
8000 letgoda satarsın sonra kuzuBen indirimle aldimm kuzumm herseyi veriyolarr 5bindi 2800ze aldım şimdi hala varmı o indirimda bilmiyorumm fiyat baya ucuk
Dikkat et kuzum 15 dkda bir yürü sabit gidiyorsanBakıyorum hemen canim yorgunluktan ölüyorum
Hahahaha bilmemm eşim satmazz bence 2 ciye kullanirızz der8000 letgoda satarsın sonra kuzu
Ne yenilemesi kim uyduruyor onuGüya doğumdan sonra vucut kendini yeniliyo diyolar bizde çürüğe çıktık. Ay sorma o kabızlığı bende yaşadım halada yaşıyorum dikiş yerlerim acıyodu yırtılcak gibiydi
Evet benimde oglumda hic bi sekilde sıkıntı olmamisti asilari tam zamaninda olmustu. Umarim orada en kisa sürede çözülür aşı sorunuHadi bakalım inş ya bnde stres oldum . Büyük kızımda hiç böyle bi sıkıntı olmamıştı
Ben alırdım diye 2.deHahahaha bilmemm eşim satmazz bence 2 ciye kullanirızz der
Gerek varmı lennBen alırdım diye 2.de
Eki Görüntüle 3108517 Eki Görüntüle 3108518 Eki Görüntüle 3108519 Eki Görüntüle 3108520 Eki Görüntüle 3108521 Eki Görüntüle 3108522 Eki Görüntüle 3108523 Eki Görüntüle 3108524
Madammor sweetgirlcandy Zekta1 C cgdm82 M -Murphy diaymonds cherry_baby Sena_ Sade frappe Dreamgirls Mumdelisi321 fatma86 Lumix sydrmkn Amazing family Maybelater
Krglhly mutebessimm
alas67 sempatik_kiz
turkish-americano Boncuk000 leylav
E Eylul9921BHCMELEK Catlak-kurabiye Surrender yoncambenim
H a p p y