Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Sağoll canımm oldu bence faydası
Sen napıyorsun nasıl gidiyo
Hayırlısıyla güzel gidiyor .
Arada tekmesi bol bazen melankolik tepkisiz takılıyor odasını boyatiyorum buz mavisine daha sonra Hayırlısıyla bebek arabası anne yani beşiği gelecek heyecanlı tatlı telaşlara devam

2 tetanoz dozumda bitti .
Biontech 3.doz olup olmamakta kararsızım Jinekologuma soracağım. Covid artmış yürüyüş yapmaya korkuyorum .

Reactions: Jou
Naptın canım sordun mu. Walla bn İzmir’deyim yok diyorlar kuzum ya sıkıntı var be zaman gelir bilmiyoruz dedi .

Kızlar bebeleriniz bebek arabasında duruyor mu benimki hiç sevmedi kıyameti koparıyor kanguruyla devam ediyorum
Benimki bayılıyor cano yaa kanguruyamı aliştı ilk acaba gerçi alışkanlıkla alakası yok öyle sevmiş

Yaaa yerimm daha ne tekmesi gelecek annesii oyy
2 tetanoz dozumda bitti .
Biontech 3.doz olup olmamakta kararsızım Jinekologuma soracağım. Covid artmış yürüyüş yapmaya korkuyorum .
Benim zamanımdada covid cok vardı ama ben olmadım 3cüye canoo esimde istemedi zaten esim3 cuye oldu benim için

Benimki bayılıyor cano yaa kanguruyamı aliştı ilk acaba gerçi alışkanlıkla alakası yok öyle sevmiş
Ilk araba denedim kesinlikle sevmiyor 2 kere denedim cok agliyor durmuyor kanguruda eve gelene kadar uyuyor

Ilk araba denedim kesinlikle sevmiyor 2 kere denedim cok agliyor durmuyor kanguruda eve gelene kadar uyuyor
Ahh bu bebeklerr neye ne seviceğini bilmiyoruz vallahii benimki kanguruya ağladi aldık ama 3 ayından sonra diyo bakalımm 1ay geçsin tekrar alcam kucağıma onla aldık kıyameti kopardı

Yaaa yerimm daha ne tekmesi gelecek annesii oyy

Benim zamanımdada covid cok vardı ama ben olmadım 3cüye canoo esimde istemedi zaten esim3 cuye oldu benim için
Bir arkadaş dün oldu bugün iyiydi .Ateş olmamış. Sadece tetanoz gibi kol ağrısı.
Doktor ol derse olacağım içimden olmak gelmiyor açıkçası

Bebek arabası hangi marka model tercih ettin prensesim .

Ya aslinda gözünden yaş geliyo aglarken o yüzde kiyamiyom Sahte aglasa yine kiyamamda o nazli nazli aglayisi yok mu. Benim oglan böyle aglamazdi dana gibi bagirirdi
Bunun üüvee üveee diye dudak büzüşü var amannn gel de kıy

Ayyyy almirada oyle yaa ağzını büzüyo falann kıyamiyorum alıyorum hemen kucağima esimse diyo kizi aglatmaa

Naptın canım sordun mu. Walla bn İzmir’deyim yok diyorlar kuzum ya sıkıntı var be zaman gelir bilmiyoruz dedi .
Sordum dün sanırım yeterli bebek sayisini toplayamamis. Aşi yok gibi birşey söylemedi hiç. 60günlükle 90gün arası süresi var dedi bakalim o süre icinde cağiracakmis

Bizde aynıyız dayanamıyoruz ana yüreği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…