Ayakkabı bile giyemicennnAyak parmağına kadar kilo alınıyo yani
Henüz 1kilo almısım ben yaMadammor sweetgirlcandy Zekta1 @cgdm82 @MC06 @Pambikpiremses @-Murphy @Lamiyaa @Vitaminler @diaymonds @cherry_baby @Hayalperestasya @ayaza @Nurhafsa @Sena_ @Esra1648 @Keira- @Sade frappe @Samanthawho @hoppala @tupaaaaa @Dreamgirls @ssummer @pufimo @icefrezya @Hubble-Bubble @nilozgul @Gugubi @Balkiz94 @Cirius @bebeklerr @SnowFlake- @baldan_madam @kdv @-C-A-N-A-N- @rollercoaster @Bonncuk @My-little-bird @Mumdelisi321 @civcivsin @fatma86 @Lumix @sydrmkn @Amazing family
@Warrior Women
Eki Görüntüle 2997349
Bebeğimizin rahatlıkla hareketlerini hissetmeye başladıkk artıkkk
Aburcuburları yemekten heleee azalt onlarıHenüz 1kilo almısım ben yaArtik neyin kilosu bilemiyom gram gram gidiyo bende
Ay benim için daha iyi ben yazın full terlikAyakkabı bile giyemicennn
Hahahahahahaha manyahh yavvAy benim için daha iyi ben yazın full terlik
Madammor sweetgirlcandy Zekta1 @cgdm82 @MC06 @Pambikpiremses @-Murphy @Lamiyaa @Vitaminler @diaymonds @cherry_baby @Hayalperestasya @ayaza @Nurhafsa @Sena_ @Esra1648 @Keira- @Sade frappe @Samanthawho @hoppala @tupaaaaa @Dreamgirls @ssummer @pufimo @icefrezya @Hubble-Bubble @nilozgul @Gugubi @Balkiz94 @Cirius @bebeklerr @SnowFlake- @baldan_madam @kdv @-C-A-N-A-N- @rollercoaster @Bonncuk @My-little-bird @Mumdelisi321 @civcivsin @fatma86 @Lumix @sydrmkn @Amazing family
@Warrior Women
Eki Görüntüle 2997349
Bebeğimizin rahatlıkla hareketlerini hissetmeye başladıkk artıkkk
Bende hiç terlik sandalet giymem nefret ederimAy benim için daha iyi ben yazın full terlik
Sandaleti bende sevmiyorum hiç spor ayakkabı candırBende hiç terlik sandalet giymem nefret ederimvarsa yoksa spor ayakkabı
Hastanede zaten giyilecek terliklerrSandaleti bende sevmiyorum hiç spor ayakkabı candırama terliklede aşırı rahatım
MecburHastanede zaten giyilecek terliklerr
Tüylü lohusa terliğiHastanede zaten giyilecek terliklerr
Alcanızzzz mıTüylü lohusa terliği
Mecbur
Rahat bi terlik alırım yaaa ne tüyüAlcanızzzz mıben hastanenin terliği giymeyi düşünüyorumm onları hiç düşünmedimm
Okadarı masraf edememm gerek yokkRahat bi terlik alırım yaaa ne tüyü
Yok be crocs terliklerimi götürürüm mis gibiAlcanızzzz mıben hastanenin terliği giymeyi düşünüyorumm onları hiç düşünmedimm
Herkes kendi terliğini götürsünn evdenYok be crocs terliklerimi götürürüm mis gibi
Kız 5bucuk ayda 1kilo çok muAburcuburları yemekten heleee azalt onları
Belkide lahmacundan kuzu oda bi açmaya sonuçtakilo almamak için hep sebze yemek lazımmm
All kuzuu doktorun birşey demiyorsa benim hiç almıcan aksine vercen diyo veriyom geriye gene alıyomKız 5bucuk ayda 1kilo çok muOkadarcikta alayim bi zahmet
Doktor al yada ver demedi ama kilom iyi 56 ile kaldim 57 suanAll kuzuu doktorun birşey demiyorsa benim hiç almıcan aksine vercen diyo veriyom geriye gene alıyomaynı kiloda tutulmuşum kalmışım
Nasıl ya hiç almayıp vermek mümkün değilki neden öyle bişey demiş anlamadım uygulamalar bile şuana kadar 5-6 kilo almış olmalısınız diyoAll kuzuu doktorun birşey demiyorsa benim hiç almıcan aksine vercen diyo veriyom geriye gene alıyomaynı kiloda tutulmuşum kalmışım