Krem sürsendee vücuutt çatlamaya musaitse çatlarrrKızlar o değil de ben çatlamaya başlamışım, ablam fark etti az önce yan tarafım cizik cizik olmuş.Her gün sabah akşam kakao ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum. İnternetten mustela siparişi verdim hemen, umarım işe yarar. Aranızda var mı benim gibi simdiden çatlayan? Ablam, senin cildin sıkı ne sürersen sür çatlar dedi ama ben yine de önlemimi almak istiyorum. Sizce lierac mı yoksa mustela mı? Bu arada 20.haftadayım.
Ben 16.haftadan beri belli aralıklarla lierac kullanıyorum. Aynı zamanda bebe yağı ve badem yağı da kullanıyorum dönüşümlü olarak daha gözle görülür bir çatlak göremedim inşallah faydası olur. Mustelayı bilmiyorum açıkcası nasıldır diyeKızlar o değil de ben çatlamaya başlamışım, ablam fark etti az önce yan tarafım cizik cizik olmuş.Her gün sabah akşam kakao ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum. İnternetten mustela siparişi verdim hemen, umarım işe yarar. Aranızda var mı benim gibi simdiden çatlayan? Ablam, senin cildin sıkı ne sürersen sür çatlar dedi ama ben yine de önlemimi almak istiyorum. Sizce lierac mı yoksa mustela mı? Bu arada 20.haftadayım.
Asıl kilolar 24 ten sonra başlıyormuş yaa ama çok fazlada kafaya takmamak lazım zaten bir düzen oturttuktan sonra artık alışıyor insan. Arada kaçamak yapınca için acımıyor en azındanEee tabiiiyaaaa aksine ben hemen kalmadan eylulde 5 kilo verdim ama hamile oldugumu bilmiyordum tabiii
83tüm oldum 77 bikere verdim 2 kilo gitmiştimm 75 olmuştum sonra tekrar gittim almışsın diyo ne yedin diyo banaaoff sorma çorba sebze yemekten gına geldi buara kurubaklagil yedim ama sebzeye donecem buhafta
Oyleedee iştee bende drumdan çekiniyorummAsıl kilolar 24 ten sonra başlıyormuş yaa ama çok fazlada kafaya takmamak lazım zaten bir düzen oturttuktan sonra artık alışıyor insan. Arada kaçamak yapınca için acımıyor en azından
Direne direne başaracağızz sonra emzirme zamanı yeriz artıkOyleedee iştee bende drumdan çekiniyorumm
Vallahaaa kocamda öyle diyoo ne kaldı şurda doğurr istediğini ye diyoDirene direne başaracağızz sonra emzirme zamanı yeriz artıkbenim doktor bana şimdi bir şey yeme ama doğumdan sonra ben sana dicem istediğini ye diyor öyle motive etmeye çalışıyo beni
Ben aksine tatli şeyler aşeriyorum ya kuzumAynenn bitanemm neseki allahtan şekere aşermiyorumm
Hahahaah evett uymadı demekkkBen aksine tatli şeyler aşeriyorum ya kuzumYe ekşiyi çikar ayşeyi olmadi bende
Evet başladıkk ama ben hala daha bağırsak hareketi olabilir diye şüphelenmeye devamMadammor @sweetgirlcandy @zzekta1 @cgdm82 @MC06 @Pambikpiremses @-Murphy @Lamiyaa @Vitaminler @diaymonds @cherry_baby @Hayalperestasya @ayaza @Nurhafsa @Sena_ @Esra1648 @Keira- @Sade frappe @Samanthawho @hoppala @tupaaaaa @Dreamgirls @ssummer @pufimo @icefrezya Hubble-Bubble @nilozgul @Gugubi @Balkiz94 @Cirius B bebeklerr @SnowFlake- @baldan_madam @kdv @-C-A-N-A-N- @rollercoaster @Bonncuk @My-little-bird @Mumdelisi321 @civcivsin @fatma86 @Lumix @sydrmkn @Amazing family
@Warrior Women
Eki Görüntüle 2997349
Bebeğimizin rahatlıkla hareketlerini hissetmeye başladıkk artıkkk
Hahahha niye öyle hissediyorsunki amaEvet başladıkk ama ben hala daha bağırsak hareketi olabilir diye şüphelenmeye devam
10 şubatta kuzum 1 buçuk hafta sonra inşaallahhBilmiyorum aaa yok diyorum bu kadarı olamaz kesin bağırsak hareketi diyorum. Bu arada detaylı ultrason yaptırdın mu
Ben sabredemedim doktoruma 20. haftada gelebilir miyim dedim gelebilirsin dedi. Çok çok çok heyecanlıyım kalbim ağzıma atıyo resmen. Sende de var mı o heyecan10 şubatta kuzum 1 buçuk hafta sonra inşaallahho zaman 21 hafta olmuş oluyorum
Varr tabiii kuzuu benim buhafta randevum yoktu doluydu mecbur ogüne boştu ogüne alındıBen sabredemedim doktoruma 20. haftada gelebilir miyim dedim gelebilirsin dedi. Çok çok çok heyecanlıyım kalbim ağzıma atıyo resmen. Sende de var mı o heyecan
Aksine pek tatlici değilimdirHahahaah evett uymadı demekkkönceden çok yiyosan tatlıyı ondan olabilirr
Tam tersi oluyo kızz demekki farketmiyomuş budaAksine pek tatlici değilimdirOğlandada böle deli gibi tatli yiyodum bundada canim tatli seyler aseriyo Annem bana hamileyken tatli aşermiş zaten
Aboovvv kız epeyy almıssınn tabii şekerin yoksa büyük bi zayıflıkla başlamıssın hamileliğine çok güzell gene kilo ideal45le basladım hamileliğe bugün 62yi gördüm bebiss nefes alsam kilo bana
Aboovvv kız epeyy almıssınn tabii şekerin yoksa büyük bi zayıflıkla başlamıssın hamileliğine çok güzell gene kilo ideal
Hahahah o zamann ideall seninkii harikaaKilo verilir bebis sağlıklı olsun yeter aydoktorda zayıflıktan cok aldın diyor zaten. Benim bebe de sisko