Yarin 19+1 yanii 20haftalik oluyorumGebelik Hafta Ay Oranları
sweetgirlcandy @-C-A-N-A-N- @rollercoaster
Madammor @Balkiz94 @SnowFlake- @cgdm82 @Mizgincelik @Bonncuk Zekta1 @newnew @Gugubi Pambikpiremses @-Murphy @Cirius @Vitaminler @Lamiyaa @karaca3443 @kdv @diaymonds @cherry_baby @My-little-bird @ayaza @baldan_madam Hayalperestasya @basiliferd @nilozgul @Sena_ @Esra1648
Eki Görüntüle 2983663
Yok ya değil aslındaÇok karışık bi konu
Evettt hahaha olsun 5 aylıksınn ben daha 4buçuk aylık gibii yakınYarin 19+1 yanii 20haftalik oluyorum5. aya giriyorum ama buraya bakarsak coktan girmisim
Evettt hahaha olsun 5 aylıksınn ben daha 4buçuk aylık gibii yakın
Ben 16 yım ama sorana haftaya 4 aylık olacam doyorumGebelik Hafta Ay Oranları
Madammor @Balkiz94 @SnowFlake- @cgdm82 @Mizgincelik @Bonncuk Zekta1 @newnew @Gugubi Pambikpiremses @-Murphy @Cirius @Vitaminler @Lamiyaa @karaca3443 @kdv @diaymonds @cherry_baby @My-little-bird @ayaza @baldan_madam Hayalperestasya @basiliferd @nilozgul @Sena_ @Esra1648
Eki Görüntüle 2983663
Evettt aynenn soeuyolarr bana sonra kaç aylık yani diye ahahahahBen 16 yım ama sorana haftaya 4 aylık olacam doyorumçünkü teyzeler haftayı bilmiyor
Ben kendim 5 aylık olduğuma inanamıyorumYok ya değil aslındabiz şimdi 18+ olduğumuz için 19 haftalık oluyoruz 19 u tamamlamaya çalışıyoruz çünkü. Onun için 5 in içindeyiz 4.5 aylık de daha mantıklı ama
Bende de oluyor o ara araBen kendim 5 aylık olduğuma inanamıyorum
Ama oldukBende de oluyor o ara ara
Gebelik Hafta Ay Oranları
Eki Görüntüle 2983663
Aaayyyy ben hissediyorumm bugün epeyy hissettim amaa18 veya 19. Hafta da olup ilk gebelikte tekme hisseden oldu mu minnoşlar?
Yok cnaim mimink bı kıpırtı iki hafta önce vardı ara ara ama daha tekme hissetmedim Bir haftadır düzgün hiç bişi hissetmiyorum18 veya 19. Hafta da olup ilk gebelikte tekme hisseden oldu mu minnoşlar?
Sen tam 17misin yoksa 18den günmj alıyorsun acaba kızzYok cnaim mimink bı kıpırtı iki hafta önce vardı ara ara ama daha tekme hissetmedim Bir haftadır düzgün hiç bişi hissetmiyorum
Yaa gerçekten mi muhteşemmm. Benim oğluşum daha hissettirmedi bana teyzesi. Ultrason da kıpır kıpır durmuyo hiç ama daha annesine hissettiremediAaayyyy ben hissediyorumm bugün epeyy hissettim amaa
Kuzum benim devirme gözlerini bizde 20. Haftaya kadar bekleriz üzülme hiçYok cnaim mimink bı kıpırtı iki hafta önce vardı ara ara ama daha tekme hissetmedim Bir haftadır düzgün hiç bişi hissetmiyorum
17+4 oldum canimSen tam 17misin yoksa 18den günmj alıyorsun acaba kızz
Değişikk yaaa ultrasonda benimkide usluyduu pek hareketi yoktuu ama dünden daha fazla bugün hissettim açıkçası kuzu ama çok degil tabi de ara ara bivurdu değişikk aynı tıktıkkk gibiiYaa gerçekten mi muhteşemmm. Benim oğluşum daha hissettirmedi bana teyzesi. Ultrason da kıpır kıpır durmuyo hiç ama daha annesine hissettiremedine hissettin nasıl hissettin nasıl oldu çok heyecanlı ❣
Işte daha erken bende o zaman hiç hissedemezdimm daha şini 18.1 oldum anca hissettim17+4 oldum canim
Enee kız bana geçen gece oldu o uyumak üzeriydim böyle seyirme gibi pıt pıt yaptı o tekme miydi yoksaaaDeğişikk yaaa ultrasonda benimkide usluyduu pek hareketi yoktuu ama dünden daha fazla bugün hissettim açıkçası kuzu ama çok degil tabi de ara ara bivurdu değişikk aynı tıktıkkk gibii