- 1 Mart 2021
- 227
- 305
- 36
18+6 bizimdeIşte daha erken bende o zaman hiç hissedemezdimm daha şini 18.1 oldum anca hissettim
Işte daha erken bende o zaman hiç hissedemezdimm daha şini 18.1 oldum anca hissettim
Aaayyy eveett o tabiii olağan üstü tekme mantıklı gelirdi ama o teee 6 aylıkken net olur muşEnee kız bana geçen gece oldu o uyumak üzeriydim böyle seyirme gibi pıt pıt yaptı o tekme miydi yoksaaa
Amin Kuzum benim burdan inşallah doğurdun mu yazarız birbirimizeİyi daha bı kaç günüm var desene karnım iki gündür çok gergin 6 ay gibi sis dışardan bariz belli oluyor sevindiriyor bu beni varlığını bilmek içinde büyüyüp artık dışarıya ben varım demek rabbim eksiklerini göstermesin sağlıcakla gelsinler
Oooosen 19za yaklaştın bile18+6 bizimde
Benimde öylee göbekte var göbekten kaynaklıda çok hissedemeyebiliyormuşuzz oyüzdenn hiç hareket etmiyor düşünüyorsun aslında bebek saatte 50 kezmi ne dönüyormuş hepp onuda atmıştım burda hatta öyle olduğunuİyi daha bı kaç günüm var desene karnım iki gündür çok gergin 6 ay gibi sis dışardan bariz belli oluyor sevindiriyor bu beni varlığını bilmek içinde büyüyüp artık dışarıya ben varım demek rabbim eksiklerini göstermesin sağlıcakla gelsinler
Ya canını yediğimAaayyy eveett o tabiii olağan üstü tekme mantıklı gelirdi ama o teee 6 aylıkken net olur muş
Ben tesadüfen anneme öyle dedim annem diyo sen çoktan hissetmişsinki diyo o pıtpıt olan şey bebeğiin hareketi sık olmuyo ama mesela benim akşam oldu sadece hatta 2 saat önce bi sesli konuştum eşimle bu haftalıkta bebek artık annenin sesini hissedermiş bende sesli konuşunca bi tıktık etti bana desenn annee suss dermiş gibii
İnşallah canım hayirlisyla ogunlerde bı geleydi geçmiyor günlerAmin Kuzum benim burdan inşallah doğurdun mu yazarız birbirimize
Yaa yaklaştıkOooosen 19za yaklaştın bile
Benimde öylee göbekte var göbekten kaynaklıda çok hissedemeyebiliyormuşuzz oyüzdenn hiç hareket etmiyor düşünüyorsun aslında bebek saatte 50 kezmi ne dönüyormuş hepp onuda atmıştım burda hatta öyle olduğunu
Öyle tabii bide gobeğimizzz de varr çok net hissedemiyormuşuzz bu cok normallYa canını yediğimben ne bileyim benim annem yok sorcak ben de kendi kendime geçiştirdim tüh bilsem heyecanlanırdım
Gelir gelir cnm benim allahın izniyle daha dün gibi hamilelik haberini aldık yolunyarıladık sayılırİnşallah canım hayirlisyla ogunlerde bı geleydi geçmiyor günler
21 haftadan sonra 6aylık olmuş olursunn o zaman güzelce hissedersinYaa yaklaştık
İnşallah kuzuÖyle tabii bide gobeğimizzz de varr çok net hissedemiyormuşuzz bu cok normall
Maşallah her yer kilo alıyorMadammor sweetgirlcandy Zekta1 C cgdm82 MC06 Pambikpiremses M -Murphy Lamiyaa Vitaminler diaymonds cherry_baby Hayalperestasya ayaza N Nurhafsa Sena_ Esra1648 Keira- Sade frappe Samanthawho H hoppala tupaaaaa Dreamgirls S ssummer pufimo icefrezya Hubble-Bubble EzgininAnnesi Gugubi Balkiz94 Cirius B bebeklerr GeceMavi- baldan_madam K kdv -C-A-N-A-N- rollercoaster B Bonncuk My-little-bird Mumdelisi321 C civcivsin fatma86 Lumix sydrmkn Amazing family
W Warrior Women
Eki Görüntüle 2997349
Bebeğimizin rahatlıkla hareketlerini hissetmeye başladıkk artıkkk
Bugidişlee 7 8 9 aylıklarda haböylee şişecez deseneMaşallah her yer kilo alıyor
Oyüzden doğumdan sonra baya düzene giriyorr bu sebeplerdenmiş ben bilmeydimm bakkValla yaaa
Eş, bebek, suyu çıkıyor en az 5 kilo düşüyorOyüzden doğumdan sonra baya düzene giriyorr bu sebeplerdenmiş ben bilmeydimm bakk
Hahaha aynen öyle oyüzden kilolarımızı korumakk gerekirr bebeğede baktırça dahada eriniriz artıkkEş, bebek, suyu çıkıyor en az 5 kilo düşüyorrahim de küçülüp toparlanıyor. Baya baya gidiyor yani
Ayak parmağına kadar kilo alınıyo yaniMadammor sweetgirlcandy Zekta1 C cgdm82 MC06 Pambikpiremses M -Murphy Lamiyaa Vitaminler diaymonds cherry_baby Hayalperestasya ayaza N Nurhafsa Sena_ Esra1648 Keira- Sade frappe Samanthawho H hoppala tupaaaaa Dreamgirls S ssummer pufimo icefrezya Hubble-Bubble EzgininAnnesi Gugubi Balkiz94 Cirius B bebeklerr GeceMavi- baldan_madam K kdv -C-A-N-A-N- rollercoaster B Bonncuk My-little-bird Mumdelisi321 C civcivsin fatma86 Lumix sydrmkn Amazing family
W Warrior Women
Eki Görüntüle 2997349
Bebeğimizin rahatlıkla hareketlerini hissetmeye başladıkk artıkkk