Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
İyi daha bı kaç günüm var desene karnım iki gündür çok gergin 6 ay gibi sis dışardan bariz belli oluyor sevindiriyor bu beni varlığını bilmek içinde büyüyüp artık dışarıya ben varım demek rabbim eksiklerini göstermesin sağlıcakla gelsinler
Işte daha erken bende o zaman hiç hissedemezdimm daha şini 18.1 oldum anca hissettim

Enee kız bana geçen gece oldu o uyumak üzeriydim böyle seyirme gibi pıt pıt yaptı o tekme miydi yoksaaa
Aaayyy eveett o tabiii olağan üstü tekme mantıklı gelirdi ama o teee 6 aylıkken net olur muş
Ben tesadüfen anneme öyle dedim annem diyo sen çoktan hissetmişsinki diyo o pıtpıt olan şey bebeğiin hareketi sık olmuyo ama mesela benim akşam oldu sadece hatta 2 saat önce bi sesli konuştum eşimle bu haftalıkta bebek artık annenin sesini hissedermiş bende sesli konuşunca bi tıktık etti bana desenn annee suss dermiş gibii

Amin Kuzum benim burdan inşallah doğurdun mu yazarız birbirimize

Oooosen 19za yaklaştın bile
Benimde öylee göbekte var göbekten kaynaklıda çok hissedemeyebiliyormuşuzz oyüzdenn hiç hareket etmiyor düşünüyorsun aslında bebek saatte 50 kezmi ne dönüyormuş hepp onuda atmıştım burda hatta öyle olduğunu

Ya canını yediğim ben ne bileyim benim annem yok sorcak ben de kendi kendime geçiştirdim tüh bilsem heyecanlanırdım

Reactions: Jou
Yaa yaklaştık

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…