Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
İyi daha bı kaç günüm var desene karnım iki gündür çok gergin 6 ay gibi sis dışardan bariz belli oluyor sevindiriyor bu beni varlığını bilmek içinde büyüyüp artık dışarıya ben varım demek rabbim eksiklerini göstermesin sağlıcakla gelsinler 🤰🥰
Işte daha erken bende o zaman hiç hissedemezdimm daha şini 18.1 oldum anca hissettim 🤗

Enee kız bana geçen gece oldu o uyumak üzeriydim böyle seyirme gibi pıt pıt yaptı o tekme miydi yoksaaa🥰🙄
Aaayyy eveett o tabiii olağan üstü tekme mantıklı gelirdi ama o teee 6 aylıkken net olur muş
Ben tesadüfen anneme öyle dedim annem diyo sen çoktan hissetmişsinki diyo o pıtpıt olan şey bebeğiin hareketi sık olmuyo ama mesela benim akşam oldu sadece hatta 2 saat önce bi sesli konuştum eşimle bu haftalıkta bebek artık annenin sesini hissedermiş bende sesli konuşunca bi tıktık etti bana desenn annee suss dermiş gibii :KK70:

İyi daha bı kaç günüm var desene karnım iki gündür çok gergin 6 ay gibi sis dışardan bariz belli oluyor sevindiriyor bu beni varlığını bilmek içinde büyüyüp artık dışarıya ben varım demek rabbim eksiklerini göstermesin sağlıcakla gelsinler 🤰🥰
Amin Kuzum benim burdan inşallah doğurdun mu yazarız birbirimize

Oooosen 19za yaklaştın bile
Benimde öylee göbekte var göbekten kaynaklıda çok hissedemeyebiliyormuşuzz oyüzdenn hiç hareket etmiyor düşünüyorsun aslında bebek saatte 50 kezmi ne dönüyormuş hepp onuda atmıştım burda hatta öyle olduğunu

Aaayyy eveett o tabiii olağan üstü tekme mantıklı gelirdi ama o teee 6 aylıkken net olur muş
Ben tesadüfen anneme öyle dedim annem diyo sen çoktan hissetmişsinki diyo o pıtpıt olan şey bebeğiin hareketi sık olmuyo ama mesela benim akşam oldu sadece hatta 2 saat önce bi sesli konuştum eşimle bu haftalıkta bebek artık annenin sesini hissedermiş bende sesli konuşunca bi tıktık etti bana desenn annee suss dermiş gibii :KK70:
Ya canını yediğim🥰🥰 ben ne bileyim benim annem yok sorcak ben de kendi kendime geçiştirdim tüh bilsem heyecanlanırdım🥰

• Muhteşem
Reactions: Jou
Oooosen 19za yaklaştın bile

Benimde öylee göbekte var göbekten kaynaklıda çok hissedemeyebiliyormuşuzz oyüzdenn hiç hareket etmiyor düşünüyorsun aslında bebek saatte 50 kezmi ne dönüyormuş hepp onuda atmıştım burda hatta öyle olduğunu
Yaa yaklaştık 🥰🥰

• Muhteşem
Reactions: Jou
Madammor Madammor sweetgirlcandy sweetgirlcandy Zekta1 Zekta1 C cgdm82 MC06 MC06 Pambikpiremses Pambikpiremses M -Murphy Lamiyaa Lamiyaa Vitaminler Vitaminler diaymonds diaymonds cherry_baby cherry_baby Hayalperestasya Hayalperestasya ayaza ayaza N Nurhafsa Sena_ Sena_ Esra1648 Esra1648 Keira- Keira- Sade frappe Sade frappe Samanthawho Samanthawho H hoppala tupaaaaa tupaaaaa Dreamgirls Dreamgirls S ssummer pufimo pufimo icefrezya icefrezya Hubble-Bubble Hubble-Bubble EzgininAnnesi EzgininAnnesi Gugubi Gugubi Balkiz94 Balkiz94 Cirius Cirius B bebeklerr GeceMavi- GeceMavi- baldan_madam baldan_madam K kdv -C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- rollercoaster rollercoaster B Bonncuk My-little-bird My-little-bird Mumdelisi321 Mumdelisi321 C civcivsin fatma86 fatma86 Lumix Lumix sydrmkn sydrmkn Amazing family Amazing family
W Warrior Women

🤗🤗

Screenshot_20220129-214433_Instagram.jpg

Bebeğimizin rahatlıkla hareketlerini hissetmeye başladıkk artıkkk 🥰🥰

X