Ben dandik ucuza aldım 1 tane. Eve sokmucam onu direk çöpe aticam.Alcanızzzz mıben hastanenin terliği giymeyi düşünüyorumm onları hiç düşünmedimm
Sende sorun yok kuzu oyüzdenn bende şeker olduğu içinDoktor al yada ver demedi ama kilom iyi 56 ile kaldim 57 suan
Şekerim varya kuzu oyüzden almamam gerekir 7aydan sonra zaten şişecez buyüzden şimdilik korumak gerekirr yoksa sınırına yakınım ama geçmemesi içinNasıl ya hiç almayıp vermek mümkün değilki neden öyle bişey demiş anlamadım uygulamalar bile şuana kadar 5-6 kilo almış olmalısınız diyo
Harika kuzummBen 8 kilo aldım şu ana kadar.
Vallaha engüzelii bencedee mantıklııBen dandik ucuza aldım 1 tane. Eve sokmucam onu direk çöpe aticam.
Haa o ayrı kuzum o zamanŞekerim varya kuzu oyüzden almamam gerekir 7aydan sonra zaten şişecez buyüzden şimdilik korumak gerekirr yoksa sınırına yakınım ama geçmemesi için
Allahtan tatlıda çekmey oda yasak banaHaa o ayrı kuzum o zaman
İyi bari kuzu hepimiz dikkat etsek iyi olur tabiAllahtan tatlıda çekmey oda yasak bana
Aman dikkat et bebeemSende sorun yok kuzu oyüzdenn bende şeker olduğu için
Öylee tabiii zaten duba gibi olcaz penguen gibi yürüycezzzİyi bari kuzu hepimiz dikkat etsek iyi olur tabi
Aynenn bitanemm neseki allahtan şekere aşermiyorummAman dikkat et bebeemRabbim korusun sizi
Henüz 4 kilo aldım ama doktorum sürekli beni sıkıştırdığı için kilo almamaya çalışıyorum hamile miyim sıkı diyette mi belli değilMadammor sweetgirlcandy Zekta1 @cgdm82 @MC06 @Pambikpiremses @-Murphy @Lamiyaa @Vitaminler @diaymonds @cherry_baby @Hayalperestasya @ayaza @Nurhafsa @Sena_ @Esra1648 @Keira- Sade frappe @Samanthawho @hoppala @tupaaaaa @Dreamgirls @ssummer @pufimo @icefrezya Hubble-Bubble @nilozgul @Gugubi @Balkiz94 @Cirius @bebeklerr @SnowFlake- @baldan_madam @kdv @-C-A-N-A-N- @rollercoaster @Bonncuk @My-little-bird @Mumdelisi321 @civcivsin @fatma86 @Lumix @sydrmkn @Amazing family
@Warrior Women
Eki Görüntüle 2997349
Bebeğimizin rahatlıkla hareketlerini hissetmeye başladıkk artıkkk
Hahahahah aynı ben vallahaa yaaa hamilelikte bile diyet yapacagım aklima gelmezdiHenüz 4 kilo aldım ama doktorum sürekli beni sıkıştırdığı için kilo almamaya çalışıyorum hamile miyim sıkı diyette mi belli değil
Gerçekten öyle yaa bende kilolu olduğum için doktor biraz temkinli yaklaşıyor hamilelik bitene kadar maks 9-10 kilo almam lazım yaniHahahahah aynı ben vallahaa yaaa hamilelikte bile diyet yapacagım aklima gelmezdi
Yeme kuzumm neolur neolmazzz enazındanGerçekten öyle yaa bende kilolu olduğum için doktor biraz temkinli yaklaşıyor hamilelik bitene kadar maks 9-10 kilo almam lazım yani
Sizde şeker varmış sanırım öyle okudum şimdi de bende şeker yüklemesinde çıkacak diye çok korkuyorum yaa çünkü hamilelikten önce 1 sene kadar glifor kullandım insülin direncini düşürmek için hamile kalınca bi süre kullanıp bıraktım. Şimdi 24. Haftada şeker yüklemesinde çıkacak korkusundan tatlı bile yemeye çekiniyorum
Geçen gün brokoli haşladım kendi kendime diyorum hamile miyimm neyim yani sebze çorba yemekten sıkıldımYeme kuzumm neolur neolmazzz enazından
Bende 77 kiloyum mesela hamile kaldığımda öyleydim biara 2 kilo verdim gene aynı kiloya çıktımmm 2 haftaya kadarr bolbol gene sebze tüketecem
Bende yok sanırım pek incelemiyorumKızlar o değil de ben çatlamaya başlamışım, ablam fark etti az önce yan tarafım cizik cizik olmuş.Her gün sabah akşam kakao ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum. İnternetten mustela siparişi verdim hemen, umarım işe yarar. Aranızda var mı benim gibi simdiden çatlayan? Ablam, senin cildin sıkı ne sürersen sür çatlar dedi ama ben yine de önlemimi almak istiyorum. Sizce lierac mı yoksa mustela mı? Bu arada 20.haftadayım.
Eee tabiiiyaaaa aksine ben hemen kalmadan eylulde 5 kilo verdim ama hamile oldugumu bilmiyordum tabiiiGeçen gün brokoli haşladım kendi kendime diyorum hamile miyimm neyim yani sebze çorba yemekten sıkıldımama inat ettim yaa inşallah doğuma kadar almicam kilo yani bende 85 le hamile kaldım şu an 88-89 arası gidip geliyorum inşallah çok yükselmeden sonuna gelicem.
Kadınlar istedi mi başarır dimi yaa