Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Alcanızzzz mı ben hastanenin terliği giymeyi düşünüyorumm onları hiç düşünmedimm
Ben dandik ucuza aldım 1 tane. Eve sokmucam onu direk çöpe aticam.

Reactions: Jou
Kızlar o değil de ben çatlamaya başlamışım, ablam fark etti az önce yan tarafım cizik cizik olmuş. Her gün sabah akşam kakao ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum. İnternetten mustela siparişi verdim hemen, umarım işe yarar. Aranızda var mı benim gibi simdiden çatlayan? Ablam, senin cildin sıkı ne sürersen sür çatlar dedi ama ben yine de önlemimi almak istiyorum. Sizce lierac mı yoksa mustela mı? Bu arada 20.haftadayım.

Nasıl ya hiç almayıp vermek mümkün değilki neden öyle bişey demiş anlamadım uygulamalar bile şuana kadar 5-6 kilo almış olmalısınız diyo
Şekerim varya kuzu oyüzden almamam gerekir 7aydan sonra zaten şişecez buyüzden şimdilik korumak gerekirr yoksa sınırına yakınım ama geçmemesi için

Şekerim varya kuzu oyüzden almamam gerekir 7aydan sonra zaten şişecez buyüzden şimdilik korumak gerekirr yoksa sınırına yakınım ama geçmemesi için
Haa o ayrı kuzum o zaman

Hahahahah aynı ben vallahaa yaaa hamilelikte bile diyet yapacagım aklima gelmezdi
Gerçekten öyle yaa bende kilolu olduğum için doktor biraz temkinli yaklaşıyor hamilelik bitene kadar maks 9-10 kilo almam lazım yani
Sizde şeker varmış sanırım öyle okudum şimdi de bende şeker yüklemesinde çıkacak diye çok korkuyorum yaa çünkü hamilelikten önce 1 sene kadar glifor kullandım insülin direncini düşürmek için hamile kalınca bi süre kullanıp bıraktım. Şimdi 24. Haftada şeker yüklemesinde çıkacak korkusundan tatlı bile yemeye çekiniyorum

Yeme kuzumm neolur neolmazzz enazından
Bende 77 kiloyum mesela hamile kaldığımda öyleydim biara 2 kilo verdim gene aynı kiloya çıktımmm 2 haftaya kadarr bolbol gene sebze tüketecem

Yeme kuzumm neolur neolmazzz enazından
Bende 77 kiloyum mesela hamile kaldığımda öyleydim biara 2 kilo verdim gene aynı kiloya çıktımmm 2 haftaya kadarr bolbol gene sebze tüketecem
Geçen gün brokoli haşladım kendi kendime diyorum hamile miyimm neyim yani sebze çorba yemekten sıkıldım ama inat ettim yaa inşallah doğuma kadar almicam kilo yani bende 85 le hamile kaldım şu an 88-89 arası gidip geliyorum inşallah çok yükselmeden sonuna gelicem.
Kadınlar istedi mi başarır dimi yaa

Bende yok sanırım pek incelemiyorum lierac öneriliyor genellikle.

Eee tabiiiyaaaa aksine ben hemen kalmadan eylulde 5 kilo verdim ama hamile oldugumu bilmiyordum tabiii
83tüm oldum 77 bikere verdim 2 kilo gitmiştimm 75 olmuştum sonra tekrar gittim almışsın diyo ne yedin diyo banaa off sorma çorba sebze yemekten gına geldi buara kurubaklagil yedim ama sebzeye donecem buhafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…