Hem yarım kollu hem de kısa kollu bulundurun.. havanın durumuna gore ıkısıne de ıhtıyacınız olacak. Elınızın altında bulunsun.
Bu alt acma bezlerı, altı naylon üstü pamuklu bır sey.. kırlenene kadar kullanabılıyorsun, ozellıkle ılk zamanlarda kakaları cok sıvı oluyor, sen altını degıstırdım, hah temızledım derken bır bakıyorsun o altı acıkken yıne kaka yapmıs, fıskırtmıs, batırmıs, ınanılmaz sahneler yasayacaksınız :) o yuzden o kumas alt acma mınderlerı sızın ıhtıyacınızı goremez, gorur ama habıre yıkamak zorunda kalırsınız. Kıpa larda kıpa markası ıle satılıyor, ya da Canbebe markası ıle olarak da var. Elınız ayagınız olacak emın olun.
Bu bez, bebeklerın agzını sılmek ıcın,teri olursa kurutmak için yapılan, sargı bezıne benzeyen yumusacık bezler, bunlar hazır olarka da satılıyor bebek magazalarında, bır buyugunuz falan yoksa yakınlarınız da satın alsanız da olur, aynı sey, farketmez.
Bu kulodu ınternet magazasından da alabılırsınız, Joker ın. İlla magazasına gitmenize gerek yok, bu kulodu da kırlenene kadar kullanabılıyorsunuz, hatta bız bır kac kere de yıkamıstık, tekrar kulanmıstım ben, dıkıs yerlerı cok yumusak oldugunu ıcın, ben de sezeryan oldugum ıcın cok ıyı gelmıstı bana.