Bebek varken

e koca ev. anne kaynana yaşamıyorsa antrede salonda mutfak tezgahında banyoda takilabilirsiniz. cocuk varsın yatsın uyusun sanki kac saat sürecek 😅😅niyetiniz oldugu zamanlarda salonda uyutursun
Sana bir hikaye anlatayım mı yenGEnC yenGEnC kardeşş.
Bizim karga bir gün uça uça yorulmuş konmuş çamın dalına.
Alttan geçen fil ile geyik bakmışlar karga üzgün üzgün duruyor dalda.
Ne üzülürsün bea karga kardeş ayırdır Karadenize cevizin mi düştü demişler.
Karga da derince bir ooff çekmiş sorman halimi, yavruların büyüyeli burnum b*ka hasret kaldı demiş.
Yani demem o ki çok haklısın, çocuklardan sonra arabada beş evde on beş mutfata yirmi beş diye uzuyor bizim listede, herkes fırsatı varken yatağında güzel güzel yatsın 🫠

Haklı 😂 ben en çok kalkıp yanımıza gelirse diye tedirgin oluyorum kapı açıyor kilit yok gelse kesin basılırız 😂
Aboo korkunç çok şükür daha o aşamada değiliz 😂 kilit ayarlayamiyor musunuz?

Aboo korkunç çok şükür daha o aşamada değiliz 😂 kilit ayarlayamiyor musunuz?
Yok anahtarı vardı sanırım ama kaybettik. Odalarımız karşılıklı ama arada yemek masası ve konsolun olduğu bi alan var. Tek iyi yani ayak sesi çok geliyo koşa koşa yanımıza gelse duyarım kesin 😂 kapı kapatıyorum kamera açık bi gözüm orda oluyo 😂

Telsiz ve kamera kullananlar, daha önce bazı kişilerin bebek telsizine ve kameraya bağlanabildiğini okumuştum internette. O yüzden kamera ve telsiz hiç kullanmadım. Örnek olarak,
Bir yorumda çocuk odasından erkek sesi duyuluyor, içeri giriyor bebek telsizinden İngilizce konuşan erkek sesi geliyor, kahkaha atıyor garip sesler çıkarıyor. Araştırdığında bazı manyakların hekleyerek bebek kamera ve telsizine bağlanıp, bunu yaptığını öğreniyor.

Başka biri, evdeki bebek için kullandığı kamerayı satıyor ikinci el, bir yıl sonra bilgisayarında gezinirken kameranın uygulamasını silmediğini farketiyor, tıkladığında mışıl mışıl uyuyan bir bebek. Yani hala kameraya ulaşabiliyor. Sıfır aldığınız kamera iade edilmiş olabilir. İyi niyetli kişiler uygulayayı siler. Kötü niyetli insanlar evi izler. Ev dubleks değilse duyma sıkıntısı yoksa bebek ağlayınca duyulur. Ben çok ilk aylarda oturduğumuz odada park yatağında uyuturdum, biraz büyüyünce büyük beşiğinde yatak odasına uyurdu, ağladığı zaman koşarak yanına gidip alırdım.

Konuya gelirsek, biz küçükken salona, oturma odasına geçerdik, şimdi ayrı odada uyuyorlar onlar uyuyunca kapıyı kapatıyoruz ama bizim de anahtarımız yok kilitlemek lazım aslında.

Yok anahtarı vardı sanırım ama kaybettik. Odalarımız karşılıklı ama arada yemek masası ve konsolun olduğu bi alan var. Tek iyi yani ayak sesi çok geliyo koşa koşa yanımıza gelse duyarım kesin 😂 kapı kapatıyorum kamera açık bi gözüm orda oluyo 😂
Nerde kaldı heyecan nerde kaldı tutku 🤣 zor bu işler

Ya benim farklı bir sorum var, 40 bitince hemen ilişki oldu mu? Doktor kontrole çağırdı ona gitmeden yapmayalım dedik bi sıkıntı olmasın diye (sezaryen doğum). Ayrıca lekelenme devam ediyor böyleyken ilişki olur mu 😒

Bir aylık bebeğim var bir yaşına kadar bizim odamızda yatırmayı düşünüyorum. Bebekle aynı odadayken cinsellik nasıl oluyor?
Bir arkadaşıma sormuştum nasıl eşinle baş başa kalıyorsun diye, kalmıyoruz evli gibi değiliz artık demişti 🙄
İlk zamanlar anlamıyor zaten beşiğinin etrafını bezlerle örterdim o da uyurdu. Şuan ise daha büyük kızım oda değişiyoruz. Bi kaç aya da kızın odasını ayırmayı düşünüyorum inşallah o zaman daha rahat olur.

Ya benim farklı bir sorum var, 40 bitince hemen ilişki oldu mu? Doktor kontrole çağırdı ona gitmeden yapmayalım dedik bi sıkıntı olmasın diye (sezaryen doğum). Ayrıca lekelenme devam ediyor böyleyken ilişki olur mu 😒
Lekenme devam ediyorsa beklemeniz gerekebilir doktor cevap verir bence de doktor kontrolünü bekleyin bu sebeple ama benim 39. Gün tamamen bitmişti. 50 gün dolmadan birlikte olmuştuk ama tam zamanı hatırlayamadım. Sadece ilk zManlar eşim daha özenli dvranıyordu sezaryen dikişlerim olduğu için ilk bi kaçtan sonra eskisi gibiydik

Lekenme devam ediyorsa beklemeniz gerekebilir doktor cevap verir bence de doktor kontrolünü bekleyin bu sebeple ama benim 39. Gün tamamen bitmişti. 50 gün dolmadan birlikte olmuştuk ama tam zamanı hatırlayamadım. Sadece ilk zManlar eşim daha özenli dvranıyordu sezaryen dikişlerim olduğu için ilk bi kaçtan sonra eskisi gibiydik
Peki ilk ilişkide acı ağrı falan oluyor mu?

Ya bebekken kolay, kaçın gidin salona, banyoya efendime söyleyeyim hole falan. Ev ziyagil yalısı değilse ağlayınca zaten duyarsınız 😂 kamera da alabilirsiniz, bizde vardı.
Asıl zor olan sonrası, kapı kilitlemekten imanımız gevredi, eskisi gibi hönkürmek falan da hayal 😂

X