Bebek varken

Bir aylık bebeğim var bir yaşına kadar bizim odamızda yatırmayı düşünüyorum. Bebekle aynı odadayken cinsellik nasıl oluyor?
Bir arkadaşıma sormuştum nasıl eşinle baş başa kalıyorsun diye, kalmıyoruz evli gibi değiliz artık demişti 🙄
Bulunur çare
Başka oda da olur ne olacak
Bebek uyuduğunda yeterli zaman olur saatler sürecek hali yok ya 5-10 saat sürmüyor sonuçta
Çok aklım kalır dersen bir telsiz veya kamera işini çözer. Bende kamera var, benimki sessiz ağlıyor ilk başta sonra feryat figan moduna geçiyor kamera daha iyi benim için. Bak bebeğini gözlemle telsiz veya kamera al. Çocuğu takip edersin rahat olur.

23 cm var aramızda
O zaman zor olur.ya kadın bir ayağını kaldırıyor ayakta yapılıyor.ya da öne eğilip arkadan yapılıyor.diğer türlü makinenin üstüne falan oturman lâzim.hiç deneyelim demediniz mi bu zaman kadar?

O zaman zor olur.ya kadın bir ayağını kaldırıyor ayakta yapılıyor.ya da öne eğilip arkadan yapılıyor.diğer türlü makinenin üstüne falan oturman lâzim.hiç deneyelim demediniz mi bu zaman kadar?
Hayır benim kocam benle duşa girmek de istemiyor :KK70: tabii öncesinde girmeyi hiç teklif etmedim birlikte olduktan sonra birlikte yıkanalım diyorum sen beni oyalıyorsun rahat rahat yıkanamıyorum diyor :KK70:

Hayır benim kocam benle duşa girmek de istemiyor :KK70: tabii öncesinde girmeyi hiç teklif etmedim birlikte olduktan sonra birlikte yıkanalım diyorum sen beni oyalıyorsun rahat rahat yıkanamıyorum diyor :KK70:
Allahallah çok severler genelde.

Bebeğim 6 ayından sonra ayak sesine uyanır gibi olmaya başlamıştı ses tepki veriyodu artık sesleri kontrol etmemiz gerekiyodu. Ya da yatağı seçmiyoduk 1 yaşından sonra odayı ayırdık ve gerçekten herkes rahat bi nefes aldı 😂

Ya bunu birinden daha okumuştum baska oda neyse de banyoda nasıl duyuyonuz ağlarsa falan? Yada ağladı diyelim ıslak ıslak nasıl koşuyonuz? Mantigima oturmadiydi bu olay🤔
O iş esnasında değil ama kamerası var uyurken kamerayı açıyorum banyoda kamerayı açamıyosam kapıyı açık bırakıyorum kulağım hep orda oluyo. Ağlarsa da cidden banyomu yarım bırakıp havluyu üstüne alıp koşuyorum 😅 ama hep en derin uyuduğu zamanları seçiyorum. Uykuya geçtikten hemen sonra 1 saat içinde girip çıkarsam sorun olmuyor mesela. Ya da evde eşim falan varken giriyorum

O iş esnasında değil ama kamerası var uyurken kamerayı açıyorum banyoda kamerayı açamıyosam kapıyı açık bırakıyorum kulağım hep orda oluyo. Ağlarsa da cidden banyomu yarım bırakıp havluyu üstüne alıp koşuyorum 😅 ama hep en derin uyuduğu zamanları seçiyorum. Uykuya geçtikten hemen sonra 1 saat içinde girip çıkarsam sorun olmuyor mesela. Ya da evde eşim falan varken giriyorum
Ben tekken hiç banyo yapmıyorum ya cesaret edemiyorum ama bahsettiğim şey banyoda fanfinifinfon olayı onu yapanlar nasıl yapıyor demek ki sizin gibi yine telsizle vs oluyor 🤣

Ben tekken hiç banyo yapmıyorum ya cesaret edemiyorum ama bahsettiğim şey banyoda fanfinifinfon olayı onu yapanlar nasıl yapıyor demek ki sizin gibi yine telsizle vs oluyor 🤣
Bence bu tamamen bebekle alakalı benim bebeğim uyku sever bi sorunu yoksa düzenli uyur ki 2 yaşında hala aynı o yüzden bizim banyo buna müsait değil yapamayız ama yapsakta sorun olmazdı 😂 bu arada illa o bebeğe koşturma işi banyoda olunca olmuyor bi kaç kere yarıda bırakıp çocuğa bakmaya gittiğim oldu geri dönene kadar heyecanı kaçıyor zaten 🥲

Bence bu tamamen bebekle alakalı benim bebeğim uyku sever bi sorunu yoksa düzenli uyur ki 2 yaşında hala aynı o yüzden bizim banyo buna müsait değil yapamayız ama yapsakta sorun olmazdı 😂 bu arada illa o bebeğe koşturma işi banyoda olunca olmuyor bi kaç kere yarıda bırakıp çocuğa bakmaya gittiğim oldu geri dönene kadar heyecanı kaçıyor zaten 🥲
O bizim de oldu bir kaç kez. Tek seferde 3 kere yarım kaldığını bilirim adam cildircakti en sonunda🤣🤣

Biz hep kendimiz nerdeysek çocuğu oraya götürüyoruz ev büyük odalar arası duymayabiliriz ve gözümüzün önünde olsun diye. Telsiz alarak çözebiliriz bu durumu

Bebekle aynı odada olur mu acaba henüz küçük diye de düşündüm uykusu ağır
sacma dusunmussun belki. tip oynar gibi mi seviseceksiniz? siz rahat edebilecek misiniz bebegin yaninda? ne kadar libidokiller bir ortam.
ne var cocuk bir yan odada olsa ..uyanirsa ağlar zaten duyarsiniz o kadar da degil.
telsiz lazim ama telsiz alana kadar bir telefondan arayin yanina koyun teleofnu. oteki telefonun da hoparlorunu acin ahizeyi kisin sizin sesiniz gitmesin. nerede ne yapıyorsanız devam edin.
çocugun yaninda rahat hissetmeden - olabildigince az hareket ve sifir ses ile cima etmekten iyidir

X