bebek sahibi olmanın önündeki engeller...

Iyi de ben nerede ben iyi anneyim calisan anne kotu dedim?
Yazdiklarim ancak bu kadar yanlis anlasilabilirdi.
Tebrikler.

Ben bebegi kv baksin istiyosun sandim pardon. Bakici denetlemek icin kamera sistemi birebir aklin evde kalmaz kimseye de muhtac olmazsin

Ben bebegi kv baksin istiyosun sandim pardon. Bakici denetlemek icin kamera sistemi birebir aklin evde kalmaz kimseye de muhtac olmazsin
yok destek bekledim yoksa baksın demek çok büyük bencillik bencede.evet bakıcı olursa mutlaka kamera şart bence de.

Anlamadım ki günde 5-10 dakika göz kulak olmuyor diye çocuk fikrinden mi vazgeçiyorsunuz?
İstediğiniz bu kadarsa dert edilecek bir şey değil, ne olur 10 dakika bakmasa? Bir şey olacak olduktan sonra onun bakmadığı onca saat içinde de olur

Yahu tabiki olur mesele o değil ki. Bir destek hissetmek, bir güvence. Bakıcı gün gelir hasta olur, gelemez, o zaman kızım bugünlük ben bakarım demesi bile bir nimet. Onu bile göremeyeceğimden korkuyorum.

vallahi aynı şeyleri söylemekten gına geldi. ben doğurayım onlar baksın demiyorum, sırtımda bir el, destek istiyorum diyorum. daha kaç kere yazmam gerekecek acaba

ya aynen insanlar ne kadar anlayışsız. benim etrafımda daha bir tane bakıcıya çocuğunu baktıran yok hep kayınvalide anne, ki ben baksın dahi demiyorum. ne yaşadığımı ben bilirim, destek beklemek de hakkım, nasıl ki onlar aile ziyaretidir,oğullarının bakımıdır ben fedakarlık yapıyorsam eh birazda onlar yapacak, bu işler böyle yürümüyor.

yapmayıverin demek ne kadar kolay. bugün istemiyor belki yarın isteyecek, ne kadar kesin konuşuyorsunuz. ben kariyerim çocuğumdan önemli de demedim ayrıca, yani bu kk da gerçekten insanın damarına basılıyor, sırf cevap vermiş olmak için cevaplar veriliyor pes yani.

arkadaşlar birazdan konu kapanır, ben derdimi bir türlü anlatamadım bir kaç arkadaş hariç beni anlayan da olmadı. diyecek bir şeyim yok, herkese iyi günler

Yahu tabiki olur mesele o değil ki. Bir destek hissetmek, bir güvence. Bakıcı gün gelir hasta olur, gelemez, o zaman kızım bugünlük ben bakarım demesi bile bir nimet. Onu bile göremeyeceğimden korkuyorum.
Canım bence o kadarına bakar artık...onu ozaman düşünürsün şimdi bunlarla kafanı yorma bence...torun öyle tatlı ki dayanamaz....şimdi birazda onlara güvenmeyin diye katı konuşuyordur...ona ihtiyacınız olmadığını anladığında kendiliğinden azda olsa ilgilenir diye düşünüyorum...
Çok zor gerçekten ben sizi anlıyorum...en kıymetliniz oluyor ve onu güvenli bir yere emanet etme duygusu insanda çom ağır stres oluşturuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…