ev hanımıdır çoğu tahminimce :)
biz çalışanların kaderi çalışmayan arkadaşım doğum yaptı 40 gün prenses gibi lahusa yatağında yattı herşey önüne ben 2. gün bebğimin başına 7.günden sonrada yanlızdım ki sezaryan olduğum halde.herkez anlamak istediğini anlıyor ve şartlarına göre konuşuyor.bazı kişilerde sırf kaşıt olmak için konuşuyor.bir kısım baksın bir kısım bakmasın diyor bu normal fikrini belirtmek ama böyle yüksekten atıp tutmalara bende anlam veremiyorum.ben böyle düşünüyorum yerine ozman bunu yapacaksın ile başlayan yazılar gerçekten şartlarrını merak ediyoprum.
bakın ben yurtdışındayım burada istesem de bir babanne ananne bulamam baktırmak için ayrıca ilk çocuğuma hamile kaldıgımda çok güzel bir işte çalışıyordum (ki bu tarz bir iş bulmak burada trden daha zor çünkü bu ulkede tr diploman deneyimin geçmiyor, haliyle onceliği buralılar alıyor)
işimi bırakmak zorunda kaldım çünkü part time çalışmama uygun değildi. eşim işten gelip oğluma baktı ben alanım olmayan bir işte part time çalıştım. eşim hafta sonu ek iş yaptı.
şimdi de 2.yi bekliyorum. doğum izninden sonra 2 çocukla part time da çalışamayacağım sanırım.
yani 2. cocuğum 3 yaşına girene kadar evet ev hanımıyım.sonra da alanımda bir iş bulmak için elimden geleni yapmayı duşunuyorum.
ama ev hanımı olduğum için 2 çocuk yapmadım. iki çocuk yaptığım için ev hanımı oldum.
merak ettiğiniz şartlar buyrun boyleydi.
çocuk kararı alıyorsanız hayatınızı değiştirmeye de hazır olmalısınız.
yani çok merak ediyorum konu sahibinin kayınvalidesi ölmüş olsa, hasta yaşlı olsa veya farklı bir ilde olsa ebediyen cocuk yapmayacak mıydı?
ilk mesajında çocuğa bakmaktan bahsedip sonra günde 5-10 dk kontrole dondu konu.
hani gece 10 a kadar bakıcı kalamazdı, bazen hafta sonu çalışırdı mesai lazımdı vs.
biraz çevir kazı yanmasın oldu bu durum.