0 -36 ay olarak biliyorum onu
Kilo degil:) yani o kilo mu?
Römer ızofıkslı 9-36 ay icin almıştım
bak açıkladım bir üstte kilo o kilo : )
Niye yazın. Kışında bebekler kucakta gitmemeli. Yanlış bir mesaj oldu benim düşünceme göre..işte efsane bir konu ile bugün burada olacağım : ) şimdilik içeriği boş bırakıyorum, bir dişçi randevum var hemen sonra hangi kriterlere sahip bir bebek oto koltuğu aradığımı paylaşacağım. Siz dilerseniz yorum bırakabilirsiniz... Yaz geliyor bebek oto koltuğu şart.
Niye yazın. Kışında bebekler kucakta gitmemeli. Yanlış bir mesaj oldu benim düşünceme göre..
Tesekkur ediyorum cevabınız için. Yorumumu güncellenmiştim. Oto koltuğu hakkında fikrimide belirttim.Yaz geliyor ile kastım insanlar seyahatlere başlayacak memleketine gidecek, tatile gidecek. Kışın kös kös evde oturduk bunu kastettim.
Bu da anakucağı aslen,sadece tutma kolu yok,birde alt kısmındaki adaptör yok klasik anakucaklarında(chicco liteway kullandım oğluma anakucağı adaptörü ayrı satılıyordu setten)aracın emniyet kemeri ile sabitliyorsunuz anakucaklarını normalde.evet erken ama kullandığımız ana kucağı şunun gibi bir şey ;
Eki Görüntüle 3065404
ana kucağı ile bu araç koltuğu arasında ne fark var ben anlamadım?
yalnız bu oto koltuğu benim traktörün koltuğu gibi konforlu : ))))
Ben bu tarz bisey icin demistim, yaklasik 9 aya kadar kullaniliyor ayni zamanda oto koltugu gorevi yapiyor.. koltuga ters bir sekilde yerlestiriliyor emniyet kemeriyle. Guzel yani bebegi evde icine koyup sarip sarmaliyorsun ve arabanin koltuguna boylece oturtuyorsun.. ayni zamanda bu bebek arabasina oturtulan bir parca.. 9 ay gibi normal oto koltuguna geciliyor.. ben hep oyle yaptim yanievet erken ama kullandığımız ana kucağı şunun gibi bir şey ;
Eki Görüntüle 3065404
ana kucağı ile bu araç koltuğu arasında ne fark var ben anlamadım?
yalnız bu oto koltuğu benim traktörün koltuğu gibi konforlu : ))))
Üzerine para değilde çocukların bütün yazlıklarını aldık desek yeri2.900 - 1.000 (arabanın parası) = 1.900 TL adamlar birde 1.015 TL(%35) size hediye verdiler? 1.900 - 1.015 = 885 TL'ye sanki üzerine para almışsınız gibi geldi : ))))
Önereyim diye baktım bildiğim, kullandığım şeylere, fiyatları görünce vazgeçtim.Özellikle ekonomik anlamda 2.el ürünlere karşı değilim fakat söz konusu çocuklarımsa güvenlik ve hijyen benim için önemli. Özellikle güvenlik açısından emin değilsem bebek koltuğunu 2.el almazdım.
Bu arada bebeğim 2 yaşına girecek ve hala bebek koltuğunu almadım. Hem fiyat, hem güvenlik ve rahatlık açısından öneriler almak isterim.
Evet, ilk doğduğu zaman almadığıma pişmanım o dönem 500 liralık ürünler 5 bin civarı olmuş☹Önereyim diye baktım bildiğim, kullandığım şeylere, fiyatları görünce vazgeçtim.
Küçük çocuğu, bebeği olan herkesin Allah yardımcısı olsun, o neydi nasıl fiyattı ya
2018 yılında 2 bin lira civarına aldığım koltuğu, şuan 13 16 bin arası gördüm.Evet, ilk doğduğu zaman almadığıma pişmanım o dönem 500 liralık ürünler 5 bin civarı olmuş☹