- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.718
Sevgili Calci....
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla bir şey anlatacağım;
2 sene önce Bu koltuğu 800 TL'ye almışsın şimdi baktım 7.400 TL
Yani neredeyse fiyatı 10 katına çıkmış. Sorum şu bu iş yeri yanında çalışan personelin maaşına bu iki senede 10 kat zam yaptı mı ? Ürüne 10 kat zam yaptı ama .... Yazık günah kriz adı altında insanları böyle yumuşak karnından öpmek hiç adil değil. Bebek, annelik doğum diyince kimse üçe beşe bakmıyor diye böyle kıyım yapılmaz. Yazık, Allah aşkına biri bana anlatsın bu fiyatı yahu 8.000 TL'ye ben ofis koltuğunu ikinci el olarak satılığa çıkardım deri ve hiç kullanılmamış. Bir oto koltuğu nasıl 8.000 TL olur?
Devlet kontrol ediyormuş! Devlet bir bok kontrol etmiyor raf fiyatı ile kasa fiyatı tutuyor mu bunu denetliyorlar.
Yahu arkadaş bu ürün kaç TL'ye girmiş kaça satıyor bunu kontrol etsene. Fahiş bir kar varsa onu alsana vergi dairesine
Bu arada sana nazik hediyen için ayrıca teşekkür ederim
Fiyatına bakmaya cesaret edememiştim ama siz bakmışsınız. Öyle saçma bir hal aldı ki bu durum bugün gördüğümüz fiyata almaya mecbur hissediyoruz kendimiz. Sıkıştıkça sıkıştık. Ablam doğum yaptı bütün eşyalarımı verdim yeterki harcama yapmasın diye. 1.300 aldığım travel bebek arabası 25.000tl olmuş.
Rica ederim keyifle okusun