2 oto koltugumuzda kardesimden 2.el:)işte efsane bir konu ile bugün burada olacağım : ) şimdilik içeriği boş bırakıyorum, bir dişçi randevum var hemen sonra hangi kriterlere sahip bir koltuk aradığımı paylaşacağım. Siz dilerseniz yorum bırakabilirsiniz... Yaz geliyor oto koltuğu şart
2 oto koltugumuzda kardesimden 2.el:)
Benimki kardesten tabi ama ben alırdım sanırım.Oto koltugunda ne yapılmıs olabilir ki?Yıkatırım en fazla.
Saglamsa herhangi bir hasarı yoksa alırım.
Bence alınabilinir.
Ben alırdım, temiz kullandığını ya da temizletilebildiğini bilirsem eğer. Elti para vermiş ben bedavaya konarımşöyle değişik bir soru sorayım bu ikinci el koltuğu kardeşinin değil de eltinin olsaydı alır mıydın ?
düşünsene eltine sıfır alındı sana ikinci el...
Kuru kuruya oto koltuğu yazışmaları ile geçmez zaman az şenlensin başlık.
Eltiminse kesin alırdım yaa…şöyle değişik bir soru sorayım bu ikinci el koltuğu kardeşinin değil de eltinin olsaydı alır mıydın ?
Ne kadar temiz olursa olsun ölü fiyatına istiyorlar benim kızımın neredeyse hiç giymediği ayakkabılar var onları koydum satılığa 250 Lik ayakkabıyı 50 TL’yi almak istiyorlarAz kullanılmışsa ve deformesi yoksa alırım. Bizim oto koltuğumuz ve bebek arabamız sıfır ayarında hala çünkü oğlum asla ikisinde de durmadı. Benimkileri eltiye sakladık ama şuan 2. Elde satsam sıfır niyetine çok rahat alınırdı. 2. El demek illa eskimiş, pislenmiş demek değil
Ben görümcemin cocuklarının esyalarını da kullanan biriyim :)şöyle değişik bir soru sorayım bu ikinci el koltuğu kardeşinin değil de eltinin olsaydı alır mıydın ?