- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
Bende cocuklarimin küçülenlerini hatta bazen alip giydiremedgm etiketi uzerinde kıyafetleri bile oluyordu hepsini ihtiyaci olan kişilere gönderdim verdim. Dogrusuda bu diye düşünüyorum tabiki herkesin kendi karariNe kadar temiz olursa olsun ölü fiyatına istiyorlar benim kızımın neredeyse hiç giymediği ayakkabılar var onları koydum satılığa 250 Lik ayakkabıyı 50 TL’yi almak istiyorlarBen de gerçekten ihtiyacı olan birine veririm satmam dedim.
Oto koltuğu konusuna gelince ben ikinci el almadım almayıda uygun görmüyorum. Benimkinin markası Romer belki yakın bir akrabaya verebilirim
Valla benim simdiki öyle.Bebekken oturdu 2 yastan sonra asla oturmadı kemerle gidiyor okula falan.Ben de satcm seneye 2.elde:)1 sene daha beklerim :)Görülüp elden alınabilen uygulamayla 2. El güzel bir koltuk bulup aldık. Adam satın almış ama çocuğu hiç durmamış koltukta, neredeyse hiç kullanılmamış, yeni gibiydi. Bu şekilde bulunursa alınabilir zira dün 2ye baktığımız şeyler 5 olmuşgiydiği haram yediği helal mantığıyla hareket ediyoruz napalım :)
Ilk çocuguma kadeşimdenşöyle değişik bir soru sorayım bu ikinci el koltuğu kardeşinin değil de eltinin olsaydı alır mıydın ?
düşünsene eltine sıfır alındı sana ikinci el...
Kuru kuruya oto koltuğu yazışmaları ile geçmez zaman az şenlensin başlık.
Az kullanılmış ve kılıfı çıkarılan olsa ikinci el tercih edilir. Ama biz ikizlere sıfır aldık . İyiki almışiz bizim bebekler biraz özgür ruhlu. Bebek Arabası, puset falan istemediler onun için tereddüt ettik. Bunda da önce istemediler yeni yeni alıştılar uzun yolda müthiş. Bende ön koltuğa transfer oldum böylelikle rahata erdimişte efsane bir konu ile bugün burada olacağım : ) şimdilik içeriği boş bırakıyorum, bir dişçi randevum var hemen sonra hangi kriterlere sahip bir koltuk aradığımı paylaşacağım. Siz dilerseniz yorum bırakabilirsiniz... Yaz geliyor oto koltuğu şart
şöyle değişik bir soru sorayım bu ikinci el koltuğu kardeşinin değil de eltinin olsaydı alır mıydın ?
Ben görümcemin cocuklarının esyalarını da kullanan biriyim :)
Hic bakmam valla catır catır lkullanıırım glmkgfkgf
Ben alırdım ama daha bebek yokken eltim veririz bizimkileri temiz kullandık dediğinde eşim yeni alacaksanız alın vermeyin eskileri dedişöyle değişik bir soru sorayım bu ikinci el koltuğu kardeşinin değil de eltinin olsaydı alır mıydın ?
Benim kardesim burda elti fklfdklfdlIlk çocuguma kadeşimden
Ikinciye eltimden bir sürü eşya aldım
Oyuncak kıyafet vs
Ama evet itiraf ediyorum eltimden gelenlere " ne kadar çok eşya almislar , hic birisi eskimemiş bile... " dedigim oldu
Es gibi es gfklklgklgBen alırdım ama daha bebek yokken eltim veririz bizimkileri temiz kullandık dediğinde eşim yeni alacaksanız alın vermeyin eskileri dedigerçekten temizdi yalnız eşyalar titiz çocuktu yeğenimiz
Yok yok doğru biliyorsunbu arada elti kaynın karısıydı değil mi?
yanlış kişi ile aranıza fesat sokmuyorum değil mi?
elti, görümce bunlar hep karışık işler...
Beli bükülecek artık yapcak bi şey yok. Ben alırım diyorum ama almamak en güzeli sonra laf duyarsak daha kötü olur bence eşim daha iyi tanıdığı için öyle tepki verdiEs gibi es gfklklgklg
Yok yok doğru biliyorsun
Görümce kocanın kız kardeşi olan ben de 6 tane var Allah bereket versin
Aynen ben de aldım bu oto koltuğunu.Suan dağıtımda
İyi tabi yaa biri olamıyorsa biri var hele bide arkadaş gibiyseniz artık yanlarında abisinin arkasından rahatça atıp tutabiliyorsanız tadından yenmezçok olunca iyidir bence az olunca kötü olmalı....
en iyisi baldız bence
Aynen ben de aldım bu oto koltuğunu.Suan dağıtımdaen yüksek ADAC puanına sahipmiş.Benim için olmazsa olmaz ADAC li olmasıydı ikinci kriterim 360 ratation di.Az kalsın Cybex aliodum.Ben puan yükseldikçe başarısı yükselio saniodum meğer tam tersiymis.ADAC ta puan düştükçe daha başarılı anlamına geliomus