Ben bunun için koltuk kılıfı düşünüyorum. koltuk kılıfı altına ince bi örtü daha konulabilir belki ekstra riske girmemek için.Bu arada aklıma gelmişken bu oto koltukların altı pamuk değil, arabanın döşemesine zarar vermiyor mu?
Geçmiş olsun abi, çok hasar yok inşallah. Eşim de o konuda bizi bezdirecek boyuttadır. Park yerinde biri kapıyı açarken bizim arabanın kapısına çarpmış. Sakınan göze çöp batıyor.teşekkür ederim bu arada yeni ikonu da kel alaka da olsa senin mesajda kullandım...
ben altına bir şey koyarım, arabanın, teknenin titrerim üzerine. Ben titredikçe başıma gelmeyen kalmaz, önceki gün inşaat iskelesi yıkıldı arabanın üzerine : (
Geçmiş olsun abi, çok hasar yok inşallah. Eşim de o konuda bizi bezdirecek boyuttadır. Park yerinde biri kapıyı açarken bizim arabanın kapısına çarpmış. Sakınan göze çöp batıyor.
Döşeme deri değilse sorun olmuyor, deri koltukların üstüne de bez örtüp oto koltuğunu öyle bağlıyorum.Bu arada aklıma gelmişken bu oto koltukların altı pamuk değil, arabanın döşemesine zarar vermiyor mu?
Hayırlı olsun diyelim
Ama Adac notu 2.6 değil mi ? Adac.de’de de öyle gösteriyor da. Notu Hiç yoktan iyidir bence. Ben de bu ürünü düşünüyorum
Biz doğduğundan beri bebek oto koltuğu kullandık, ilki chicco idi sonra Kraft aldık. İkinci çocuğumda da kullanıyorum.
0-18kg almışsınız. 18 kilodan sonra bir büyüğünü 9 -36 kg almanız lazımbu elbise gibi büyüdükçe değişen bir şey mi?
arkadaş işi gücü bıraktık bu adamamı çalışacağız vay ki vay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?