0-36 kg olanlardan alınca böyle bir ayrım olmuyor. Şuradaki hanım abla aynı oto koltuğunu üç farklı yaş grubundaki çocuğunda nasıl kullandığını göstererek anlatmış. Diğer marka ve modellerde de 0-36 olanlarda aşağı yukarı aynı mantık vardır herhalde. Biz indirim kovalayıp aldık ama beyefendiyi oturmaya ikna edemiyoruz mesela. İşin bir de öyle bir yanı varbu elbise gibi büyüdükçe değişen bir şey mi?
arkadaş işi gücü bıraktık bu adamamı çalışacağız vay ki vay
Deri döşeme benim koltuklarım,oglum 3.5 yaşında,2.5 senedir takılı sorun olmadı. Hos altına bakmamıştım yerini değiştirmediğimiz için ama oto yıkamada sökmüş adam alti pislenmişti abla dedi arabayı teslim ederken(takamamış geri ),ben takarken baktım en ufak bir sorun olmamıştı.Bu arada aklıma gelmişken bu oto koltukların altı pamuk değil, arabanın döşemesine zarar vermiyor mu?
Evet maalesef, biraz büyüyünce küçük geldi, daha büyüğünü aldık.bu elbise gibi büyüdükçe değişen bir şey mi?
arkadaş işi gücü bıraktık bu adamamı çalışacağız vay ki vay
Kraft in hangi modeli acaba bende şuan 9-36 kg arası Kraft Techno fix kere bakiyorum alsammi diyeBiz doğduğundan beri bebek oto koltuğu kullandık, ilki chicco idi sonra Kraft aldık. İkinci çocuğumda da kullanıyorum.
Eşimle beraber puset ve bebek arabası çok araştırdık.. Fiyatlar malum.. Biz de 2. El olarak aldık, şansımıza iyi bir marka ve 2 kez kullanılmış bulabildik.. Ürün iyi kullanılmışsa neden alınmasınişte efsane bir konu ile bugün burada olacağım : ) şimdilik içeriği boş bırakıyorum, bir dişçi randevum var hemen sonra hangi kriterlere sahip bir bebek oto koltuğu aradığımı paylaşacağım. Siz dilerseniz yorum bırakabilirsiniz... Yaz geliyor bebek oto koltuğu şart.
İkinci el bebek oto koltuğu alır mısınız?
- Konu bebek olunca hijyen ve güvenlik ön planda asla aklımdan bile geçirmem
- Sonuçta ciddi bir ekonomik kriz var neden olmasın?
- Bazı ürünlerde ikinci el evet ama oto koltuk ne bileyim? dökülen mamalar, güvenlik vs kararsızım
Ebeveyn olarak Çocuk Oto Güvenlik Koltuğu hakkında bilgileri nerelerden aldınız?
- Internetten araştırdım
- Yakın çevre, arkadaş görüşleri
- TV, Internet vb reklam kanalları
Ya kusura bakmayın evde değildi koltuk, ancak bakabildim, bizimki de techno fix miş modeli. Memnunduk biz küçüğüne daha kullanmadık, büyük oğlum kullandı. 6-7 sene olmuştur alalı.Kraft in hangi modeli acaba bende şuan 9-36 kg arası Kraft Techno fix kere bakiyorum alsammi diye
Ben de besafe ile arada kalmıştım. Britax diyorsunuz değil mi?Kesinlikle katılıyorum.
Britax römer dualfix i size 360 kullanıyoruz çok memnunuz
Evet çok memnunum. Biz de besafe ile araısnda kalmıştık ama mağazada denediğimizde bebeğim daha rahat etti gibi geldince britax aldıkBen de besafe ile arada kalmıştım. Britax diyorsunuz değil mi?
Oto koltuğundan memnun kaldınız mı?kırmızı olsun 3 kuruş ucuz olsun : )
son kararımı ; Avova Sperber Fix I-Size Oto Koltuğu 0-18 Kg Maple Red'den yana kullandım. Alman malı, fiyat / performans olarak baktığınızda aynı segmentte koltuklar 8.000 TL'den başlıyor, 60 derece dönüyor ADAC notu yok ama çok güvenli gibi ve kırmızı daha ne olsun : )
Eki Görüntüle 3067204 Eki Görüntüle 3067205 Eki Görüntüle 3067206 Eki Görüntüle 3067207 Eki Görüntüle 3067208 Eki Görüntüle 3067209 Eki Görüntüle 3067210 Eki Görüntüle 3067211
Oto koltuğundan memnun kaldınız mı?
Aldığınızda paylaşırsanız sevinirizo gün ki koşullarda bu demiştim ama biraz daha araştırmak istiyorum bu sebeple size yanlış bilgi vermek istemem....Aklıma takılan 1-2 konu kaldı evet budur diyip yanlış bilgi vermek istemiyorum.
Merhaba, britax dualfix 3 i size almayı düşünüyorum da yatış pozisyonu hakkında hiçbir bilgiye ulaşamadım. Üründe yatış pozisyonu var mı? Rahat uyuyor mu bebekKesinlikle katılıyorum.
Britax römer dualfix i size 360 kullanıyoruz çok memnunuz
Ben Heyner MultiRelax AERO FIX 9-36kg Isofix Oto Koltuğu almıştım 800tl gibi bir rakama 2 yıl önce. Güvenirliğine göre almış çok beğenmiştim. 6 yaşında ve hala çok rahat kullanıyorum. Satış olarak yüksek satışlarda olan bir koltuk değil ama uzun araştırmalar sonucunda almıştım.
Popüler ürünlerde hep sorun yaşadım