Strese girme girdikçe bebişin gelişini uzatirsin.. Iste be birak en doğru zamanda gelecek emin ol..Çok güzel bebek odası ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur ben de buralara bakarak mutlu oluyorum darısı bana ve benim gibi isteyenlere eski bir komşum bana beşik vermişti çocuk istediğimiz için kendi daha düşünmediğinden yatak odamda bir kenara koydum parçalarını üzerini örttüm bakarak hüzünleniyorum offf stres beni sıkıyor
Rüyalarıma bile giriyor hep aklmda birkaç kişi moralimi de bozdu zaten komşum bana diyor ki istesem ilk gecede hamile kalırım ben karşısında bebeğim olsun diye dertlenirken insanlara da güvenim kalmadı hiçStrese girme girdikçe bebişin gelişini uzatirsin.. Iste be birak en doğru zamanda gelecek emin ol..
Çok bilmişlik yapmış bence komşun Rabbim ne zaman isterse o zaman olur.. Kimine erken kimine geç kimine çok isterken kimine hiç istemezken veriyorsa eğer vardır bir bildiği diyip tevekkül etmeli.. boşver sen fesat insanları hatta etrafından uzak tut öylelerini negatif enerjiden uzak dur cnm..Rüyalarıma bile giriyor hep aklmda birkaç kişi moralimi de bozdu zaten komşum bana diyor ki istesem ilk gecede hamile kalırım ben karşısında bebeğim olsun diye dertlenirken insanlara da güvenim kalmadı hiç
Hayırlı olsun sağlıkla kullanmak nasip olsun cnm.. evet zuzo takımı da çok şık bende beğeniyorum newjoyun ürünlerini..maaşallah çok güzel takımı, sağlıkla iyi günlerde kullansın. biz de newjoy'dan zuzo takımını aldık. newjoyun tasarımları çok güzel. doğduğunda kullanmak üzere park yatak aldık biz. bakalım, geriye bebişler kaldı =)))
cnm ne güzel ikiz bebişlerkızlar ben de mobilya işine girişiyorum ama çok aradayım ikizlere hamileyim oda yaptırıyoruz ama ilk üç ay orada yatamazlar bizim odaya ahşap beşik mi almalıyım yoksa park yatak mı? park yataklar geniş olduğundan 1 tane alsam ikisini koyabilir miyim ki içine ilk 3 ay?
cnm henüz doğmadı bebeğim kısmetse eylülde doğacak ama aldım odasını kurulumuda yapıldı ben çok beğenerek aldım.. sensör olmaması bana sorun olmadı çünkü ilk 5-6 ay odamda yatak odamda yatacağı bir ahşap beşik aldım.. sonrasında büyümüş olacak o yüzden çokta gerekli gelmedi bana.. yavru yatak yetine derin çekmecelerin olması açıkçası daha çok işime geldi çünkü şifonyer alma gereği duymadım hem dolapta hem beşikte bulunan bol çekmeceler sayesinde 800-900 tl kadar kara geçtim şifonyer almayarak.. ayrıca bnm 2. çocuğum olacak 12 yaşında bir kızım var onun kendine ait bir odası var bebeğe ayrı oda yaptım belki de o yüzden yavru yatağa ihtiyaç duymadım.. genel anlamda ben çok memnun kaldım ihtiyaçlarınıza cevap veren bir takım bulursunuz umarım..bebeğiniz doğdu mu, oda takımını kullanmaya başladınız mı?
newjoy bebek odasını biz de inanılmaz beğendik. geçtiğimiz hafta sonu gördük. burda sizin aldığınızı okuyunca çok sevindim. bu oda takımını beğendim ama kararsız kaldım alamıyorum. beşikte asansör sistemi yok ve yavru yatağı yok. bu sizin için problem oldu mu?
Umarım cevap yazarsınız çooook mutlu olurum
cnm y.odam için aldım gündüzleri kendi odasında yatsın gece bnm odamda yatsın istiyorum.. salonda yatıracağımı sanmıyorum ev tipi anakucağı aldım salon için onu kullanırım uyanık olduğu zamanlarda..canım hayırlı olsun gül güle kullanın babyteach yatak odasındamı oturma odasındamı kullanacaksın ben aldım ama bi türlü karar veremedim kurmadım kirlenicek diye henüz doğum aralıkta çünki
sende saol cnm sağlıkla büyüt bebişini seni görünce ilk aylar geldi aklıma baya zaman geçmiş yaa darısı başınahım tamam canım saol
sende saol cnm sağlıkla büyüt bebişini seni görünce ilk aylar geldi aklıma baya zaman geçmiş yaa darısı başına