Bebek arabasını travel sistem alalım içinde puseti de olsun diye düşündük.
Fermuar işini de birinden duymuştum çıtçıtlılar daha iyi oluyormuş sanırım kolaylık açısından.
Diğer dediklerinizi de aklıma yazdım. Çok teşekkür ederim.
Uyenin yazdigi fermuarli seyler zibin degil tulum bu arada karismasin.
Zibin su an pek kullanilan bir urun degil, cok eski nesil birsey o :) (kruvaze yaka ceket kesimli iki yandan ip gecen gobek bagini tutsun diye kullanilan bir urundur zibin)
Citcitli body konusunda ama yazdiklari hakli e-bebek'in bodylerinin agzi yuzu yamulur ama yumusaciktir, benim de body tercihim lcw'den yana, h&m'den aldiklarimin hep renkleri soldu, likralari gevsedi, dirsek izi yapti vs.
Araba konusunda birsey yazmak isterim;
Hem travel hem kabin boy araba sahibi bir anne olarak yazdigimi belirteyim.
Iyi bir marka alirsan,
Travel sistem olanlar arazi aracidir, (buyuk tekerlekliler icin konusuyorum) dağa tasa sur gitsin, bozulmaz, yipranmaz, 4-5 cocuk buyutur.
Ama;
Cok yolculuk yapiyorsaniz asla tercih etme.
Arabaniz yoksa asla tercih etme
Evinden cikarken merdivenler varsa, rampa yoksa asla tercih etme.
Yine iyi bir marka ama kabin boy icindir bu yorumumda;
Kabin boy arabalar, hafiftir, pratiktir, ama hassastir, tekerlekleri kucuk oldugu icin ornegin arnavut kaldirimli bir yolda cile cekersin, kaldirim cikarken zorlanirsin vs.
Cok yolculuk yapiyorum, gezi insaniyim, ayagim yer gormez diyorsan, agirlik kaldiramam onla kim ugrasacak diyorsan kabin boy al.
Benim iki araba da joie, kullanimina gore ikisini de onerebilirim. Ama kabin boy icin hamilton (sanirim su an adi luxus oldu bunun) almadigima pismanim.
Ha bir de duux diye bir markanin tekerlekli puset arabalari var, bir de onu almadigima hep pisman olmusumdur.
Sorularin olursa, mesaj atabilirsin ayrica.