Gebeliğe Hazırlık Bebek normalde kaçıncı haftasında görünür?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hic sorma canım gunde 4 defa yediklerim cikiuor midem bos geziyorum , bu hafta basladu benimkide sizde varmi bulantilar

ayy Allah yardımcın olsun canım çok zor
benim 1,5 hafta mide bulantılı geçti kusmadım ama sonra durdu. fakat iştahımı aldı. kilo bile verdim.
hiçbir şey yiyesim yok.
doktora gittin mi bulantı ilacı vs var çok devam etseydi alacaktım ben.

Bana serum.dedi , istemedim serum bitince yine başlar diye istemedim , cuma kontolum var o zaman akli basinda bi bulanti ilaci istiycem tesirli olandan, seninki suan kac hafta kac günlük canim

Bana serum.dedi , istemedim serum bitince yine başlar diye istemedim , cuma kontolum var o zaman akli basinda bi bulanti ilaci istiycem tesirli olandan, seninki suan kac hafta kac günlük canim
bence de istemelisin, aslında serum da kötü değil çok duydum etrafım da öyle. ama kesinlikle bulantı ilacını al .bende bir şey yiyemiyorum diye korktum ama doktorum şu an için korkmana gerek yok, o senin depondan yer,beslenir dedi.

Benim bugün tam 8 hafta 1 gün . senin ?

Masallah seninki buyukmus kuzum , benimki 6 +5 gunluk yedigini cikarmamana cok sevindim cok kotu bisey ne halde yiyorum geri gidiyo dedigin gibi ilac care olcak insallah

Masallah seninki buyukmus kuzum , benimki 6 +5 gunluk yedigini cikarmamana cok sevindim cok kotu bisey ne halde yiyorum geri gidiyo dedigin gibi ilac care olcak insallah

benimde senin zamanlarda başladı ama 7+4 gibi geçti birden. çok panik oldum neden geçti diye ama sorun yok dedi doktor. inşallah senin de hemen geçer. sen o zaman kalp atışlarını vs yeni duymuşsundur

benimde senin zamanlarda başladı ama 7+4 gibi geçti birden. çok panik oldum neden geçti diye ama sorun yok dedi doktor. inşallah senin de hemen geçer. sen o zaman kalp atışlarını vs yeni duymuşsundur
Ayy insallah benimde geçer , canim ben gecen hafta keseyi gördüm doktorum emin olalim dedi alttanda bakti o zamanda kalp atisini duydum normal ultrasinda bebegimi gormek icin cuma gunu gidicem insallah goruruz

Ayy insallah benimde geçer , canim ben gecen hafta keseyi gördüm doktorum emin olalim dedi alttanda bakti o zamanda kalp atisini duydum normal ultrasinda bebegimi gormek icin cuma gunu gidicem insallah goruruz

görürsünüz inşallah. benimde öyle olmuştu. ilk karından gözükmedi vajinal bakıldı. sonra doktor 1 hafta sonra gel bakalım demişti. ay hemen şöyle en az 15-20. haftaya ışınlanmak istiyorum :)

Reactions: H E
görürsünüz inşallah. benimde öyle olmuştu. ilk karından gözükmedi vajinal bakıldı. sonra doktor 1 hafta sonra gel bakalım demişti. ay hemen şöyle en az 15-20. haftaya ışınlanmak istiyorum :)
Al bendende o kadar keske 4 ayliktan sonraki evre gelse , senin ilk bebeginmi canım benim ilk ve cok heyecanliyim

Reactions: H E
Al bendende o kadar keske 4 ayliktan sonraki evre gelse , senin ilk bebeginmi canım benim ilk ve cok heyecanliyim ☺

evet benimde ilk .. bende çok heyecanlıyım .aklımdan çıkmıyor çalışıyorum,kendimi oyalamaya çalışıyorum ama yok :) aklım orda. napıyordur, büyüyor mu,kalbi atıyor mu? bin ton soru..
sürekli doktora gitmek istiyorum görmek için

Aynı benim gibi o yuzden bir an evel büyüsün istiyorum

Benimde 7+0 10 gundur ne yesem kusuyordum doktor ilac yazdi ama bgn ilk defa kusmadim bulantim hafifledi ilacta icmedm. Hem cok memnunum sukrediyorum ama bi yandan durunca korkuyor insan fakat arkadasiminda kesilmis bunyemiz mi alisti acaba?

Benimde 7+0 10 gundur ne yesem kusuyordum doktor ilac yazdi ama bgn ilk defa kusmadim bulantim hafifledi ilacta icmedm. Hem cok memnunum sukrediyorum ama bi yandan durunca korkuyor insan fakat arkadasiminda kesilmis bunyemiz mi alisti acaba?
Benim dediğim gibi anında kesilmişti 1,5 hafta sürmüştü sadece. Doktora telaşlı gittim o yüzden. Oda bana bu bizim için bir belirleyici değil dedi. Kesilebilirmiş yani. Ama yinede kesilince gelip göstermende fayda var dedi. Bünyen erkenden alışmış dedi.

Çok bulantılı günler yaa evde yemek yapamıyorum siz napiyosunuzzz 7+6 şuan ve bizimki kök söktürüyo ☹
Midem bulandığında bende öyleydim. Asla yemek yapamadım. Dışarıdan annelerden falan o şekilde idare etmeye çalıştım. O şekilde yemek yapmak zaten dünyanın en zor şeyi. Allah yardımcın olsun ya bebek sağlıklı olsun ama mideler bulanmasın

Benim oyle bicak gibi kesilme degil ama hafif baya yani en azindan mideme yemek girdi biraz ilac icmeden kusmadan gecirdim gunu falan ama halsizlik cok fazla

Çok bulantılı günler yaa evde yemek yapamıyorum siz napiyosunuzzz 7+6 şuan ve bizimki kök söktürüyo ☹

10 gundur anneme tasindim esimde idare ediyo geliyo gidiyo disaridan vs. Yemek gormeye bile tahammulum cok yok ama azaliyo o asiri siddetli haliyle gitmiyo bide bulanti bileklikleri takiyorm onlari hic cikartmiyorm ilac verdi doktor gunde 2 ye kadar icebilirsn dedi bgn icmeden idare ettm ama bazen gece bile uyaniyorm cok bulanirken iciyorm. Bence boyle bulantimiz cok kalmicak azalicak bunyemiz aliscak bi sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…