- 26 Temmuz 2019
- 410
- 420
- 18
- 35
Hic sorma canım gunde 4 defa yediklerim cikiuor midem bos geziyorum , bu hafta basladu benimkide sizde varmi bulantilar
Bana serum.dedi , istemedim serum bitince yine başlar diye istemedim , cuma kontolum var o zaman akli basinda bi bulanti ilaci istiycem tesirli olandan, seninki suan kac hafta kac günlük canimayy Allah yardımcın olsun canım çok zor
benim 1,5 hafta mide bulantılı geçti kusmadım ama sonra durdu. fakat iştahımı aldı. kilo bile verdim.
hiçbir şey yiyesim yok.
doktora gittin mi bulantı ilacı vs var çok devam etseydi alacaktım ben.
bence de istemelisin, aslında serum da kötü değil çok duydum etrafım da öyle. ama kesinlikle bulantı ilacını al .bende bir şey yiyemiyorum diye korktum ama doktorum şu an için korkmana gerek yok, o senin depondan yer,beslenir dedi.Bana serum.dedi , istemedim serum bitince yine başlar diye istemedim , cuma kontolum var o zaman akli basinda bi bulanti ilaci istiycem tesirli olandan, seninki suan kac hafta kac günlük canim
Masallah seninki buyukmus kuzum , benimki 6 +5 gunlukbence de istemelisin, aslında serum da kötü değil çok duydum etrafım da öyle. ama kesinlikle bulantı ilacını al .bende bir şey yiyemiyorum diye korktum ama doktorum şu an için korkmana gerek yok, o senin depondan yer,beslenir dedi.
Benim bugün tam 8 hafta 1 gün . senin ?
Masallah seninki buyukmus kuzum , benimki 6 +5 gunlukyedigini cikarmamana cok sevindim cok kotu bisey ne halde yiyorum geri gidiyo dedigin gibi ilac care olcak insallah
Ayy insallah benimde geçer , canim ben gecen hafta keseyi gördüm doktorum emin olalim dedi alttanda bakti o zamanda kalp atisini duydum normal ultrasinda bebegimi gormek icin cuma gunu gidicem insallah goruruzbenimde senin zamanlarda başladı ama 7+4 gibi geçti birden. çok panik oldum neden geçti diye ama sorun yok dedi doktor. inşallah senin de hemen geçer. sen o zaman kalp atışlarını vs yeni duymuşsundur
Beni yanlış etiketledin sanırım
Beni yanlış etiketledin sanırım ☺ben 18 gün önce doğum yaptım çünkü
[/QUOT
hayirli olsun allah anali babali buyutsun canım
Beni yanlış etiketledin sanırım ☺ben 18 gün önce doğum yaptım çünkü
Ayy insallah benimde geçer , canim ben gecen hafta keseyi gördüm doktorum emin olalim dedi alttanda bakti o zamanda kalp atisini duydum normal ultrasinda bebegimi gormek icin cuma gunu gidicem insallah goruruz
Al bendende o kadar keske 4 ayliktan sonraki evre gelse , senin ilk bebeginmi canım benim ilk ve cok heyecanliyimgörürsünüz inşallah. benimde öyle olmuştu. ilk karından gözükmedi vajinal bakıldı. sonra doktor 1 hafta sonra gel bakalım demişti. ay hemen şöyle en az 15-20. haftaya ışınlanmak istiyorum :)
Amin Allah razı olsun darısı başınıza inşallah:) ay ben çok yanlış anlamışım seni. neyse senin de güzel haberini duymak varmış demek ki
Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütsün ..
Al bendende o kadar keske 4 ayliktan sonraki evre gelse , senin ilk bebeginmi canım benim ilk ve cok heyecanliyim ☺
Aynı benim gibievet benimde ilk .. bende çok heyecanlıyım .aklımdan çıkmıyor çalışıyorum,kendimi oyalamaya çalışıyorum ama yok :) aklım orda. napıyordur, büyüyor mu,kalbi atıyor mu? bin ton soru..
sürekli doktora gitmek istiyorum görmek için
benimde senin zamanlarda başladı ama 7+4 gibi geçti birden. çok panik oldum neden geçti diye ama sorun yok dedi doktor. inşallah senin de hemen geçer. sen o zaman kalp atışlarını vs yeni duymuşsundur
Çok bulantılı günler yaa evde yemek yapamıyorum siz napiyosunuzzz 7+6 şuan ve bizimki kök söktürüyo ☹
Benim dediğim gibi anında kesilmişti 1,5 hafta sürmüştü sadece. Doktora telaşlı gittim o yüzden. Oda bana bu bizim için bir belirleyici değil dedi. Kesilebilirmiş yani. Ama yinede kesilince gelip göstermende fayda var dedi. Bünyen erkenden alışmış dedi.Benimde 7+0 10 gundur ne yesem kusuyordum doktor ilac yazdi ama bgn ilk defa kusmadim bulantim hafifledi ilacta icmedm. Hem cok memnunum sukrediyorum ama bi yandan durunca korkuyor insan fakat arkadasiminda kesilmis bunyemiz mi alisti acaba?
Midem bulandığında bende öyleydim. Asla yemek yapamadım. Dışarıdan annelerden falan o şekilde idare etmeye çalıştım. O şekilde yemek yapmak zaten dünyanın en zor şeyi. Allah yardımcın olsun yaÇok bulantılı günler yaa evde yemek yapamıyorum siz napiyosunuzzz 7+6 şuan ve bizimki kök söktürüyo ☹
Benim dediğim gibi anında kesilmişti 1,5 hafta sürmüştü sadece. Doktora telaşlı gittim o yüzden. Oda bana bu bizim için bir belirleyici değil dedi. Kesilebilirmiş yani. Ama yinede kesilince gelip göstermende fayda var dedi. Bünyen erkenden alışmış dedi.
Çok bulantılı günler yaa evde yemek yapamıyorum siz napiyosunuzzz 7+6 şuan ve bizimki kök söktürüyo ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?