• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebek normalde kaçıncı haftasında görünür?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla cok erken ama ben yemek yiyormda bole midemde garip bi his var bazi seyleri hic yemek istemiyorm bazi seylerde cok leziz geliyo anlik git geller var midemde. Dun sabah yumurtayi agzima surmedm bgn yedim mesela.
Aynı bende öyleyim. Çok git gel oluyor. Bazen normal ama bazende hiçbir şey kabul etmeyecekmiş gibi midem.

Aynı bende öyleyim. Çok git gel oluyor. Bazen normal ama bazende hiçbir şey kabul etmeyecekmiş gibi midem.

Bide agrilarim bgn azaldi halsizligim azaldi cise gitme sikligim azaldi cok korktum niye bunlar azaldi normal mi oda mi gel gitli oluyor acaba oglene kdr kafami kaldiramiyodum sonradan cingoz oldum.

Çok merak ettim, nasıl geçti?
Bende çok heyecanlıyım bu kalp atışı konusunda 🙈
Bizim minik kuş iyi durumda 3 hafta sonraya çağırdı canım bi kaç kan testi istedi standart şeyler bide omega 3 başladık 👶🏻👶🏻😂😋

Eklentiler

• IMG-20191028-WA0001.jpg
    IMG-20191028-WA0001.jpg
    106,8 KB · Görüntüleme: 32
Bide agrilarim bgn azaldi halsizligim azaldi cise gitme sikligim azaldi cok korktum niye bunlar azaldi normal mi oda mi gel gitli oluyor acaba oglene kdr kafami kaldiramiyodum sonradan cingoz oldum.
Hahha ya yemin ederim aynen bugün aynı şeyi düşündüm :)))
Benimde wc sıklığım azaldı. Karnımda gece sağa sola dönerken garip bir sızı olurdu oda azaldı. Şimdi tek derdim yemek yemek istememek midemin huzursuzluğundan dolayı :(

Ayy maşallahhh bin kere ♥
Kalp atışını dinlemek nasıl bir şey 🙈
Birde bu ultrason karından mı vajinal mi?
Canım vajinal batırdım ben çünkü işimi garantiye alıp duymam gerekiyordu bu sefer 😂😂 bilmiyorum nasıl tarif ederim ama hayatımda en heyecan duyduğum andı sanırım ❣❣

Canım vajinal batırdım ben çünkü işimi garantiye alıp duymam gerekiyordu bu sefer 😂😂 bilmiyorum nasıl tarif ederim ama hayatımda en heyecan duyduğum andı sanırım ❣❣
Canim doktor herhangi bi tahlil yada alman gereken bir ilac yazdimi , bide vajinal bakarken aci hissettinmi😊

Canim doktor herhangi bi tahlil yada alman gereken bir ilac yazdimi , bide vajinal bakarken aci hissettinmi😊
Hayır acı hissetmedim sadece en başta hafiften irkildim o kadar canım. Folik asitimi değiştirdi ve omega 3 başladı. Tahlil de istedi ama standart şeyler ayrıcalıklı bişey istemedi kuzum 3 hafta sonra gelirken getir bakalim dedi

Hayır acı hissetmedim sadece en başta hafiften irkildim o kadar canım. Folik asitimi değiştirdi ve omega 3 başladı. Tahlil de istedi ama standart şeyler ayrıcalıklı bişey istemedi kuzum 3 hafta sonra gelirken getir bakalim dedi
hangi folik asiti verdi?
bu arada ben mide bulantısından çok kötü oluyorum ya. iştahım açılmadı aksine kapandı. yemek kelimesini bile duymak deli ediyor artık. yemek yemek külfet gibi :(
böyle nasıl sağlıklı beslenebileceğim bilmiyorum .sizlerin nasıl?

hangi folik asiti verdi?
bu arada ben mide bulantısından çok kötü oluyorum ya. iştahım açılmadı aksine kapandı. yemek kelimesini bile duymak deli ediyor artık. yemek yemek külfet gibi :KK43:
böyle nasıl sağlıklı beslenebileceğim bilmiyorum .sizlerin nasıl?
Benim tam aksine bi midem kaziniyo aslında ama bazı yemeklerde aşırı bulantı yaşıyorum bide kokudan oluyo. Folidays kullanmaya başlıyorum canım

Canim bende normal folik asit iciyorum, doktora gttigmde 4 haftaliktim, simdi 5 haftalik oldum salı doktora gidicem, heralde kalp atisi duyduktan somra yazar bana ilac ,tahlil vs.

Back