Gebeliğe Hazırlık Bebek normalde kaçıncı haftasında görünür?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallahi bizde bi şekilde idare ediyoruz şuan zaten bulantim olmasa da uyku ve halsizlikten bişey yapasım da gelmiyo ne zaman geçecek bu günler acabaaa

Ya bana da zencefil çayı önerdi doktorum zorda kalırsam da ilaç önerdi ama benim zencefil çayından bile midem bulandı açıkçası inşallah bi an önce geçer bu günler benim yemek yemede sorun yok ama soğuk yiyebiliyorum kokmadan hemen yiyorum

Ya sen idare edersin bir sekilde ilacsiz o zaman ben gormeye bile tahammul edemiyorm suan sirf hamur isi tuzlu seyler muz elma gibi. Cunku altta hep ince bir bulanti var. yinede gunde 20-30 kere ogurdugum oldu suan cok sukrediyorum Allah acidi halime heralde

Yaa Allah yardımcımız olsun canım inşallah sağlıkla gelsinler.de

Vallahi bizde bi şekilde idare ediyoruz şuan zaten bulantim olmasa da uyku ve halsizlikten bişey yapasım da gelmiyo ne zaman geçecek bu günler acabaaa

o halsizlik hiç geçmedi henüz.. kaçıncı haftada geçer kim bilir. sabah işe, akşam eve kendimi zor atıyorum..
ilerleyen zamanlarda bünyelerimiz alışacaktır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…