• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekde gebelik kesesi geriden gelip sağlıklı dogum yapan varmı?

Çok ilginç. Neden o kadar erken transfer ettiler? Olumlu oldu mu sonucu?
Evet pozitif olmak önemli ama doğal yoldan bilmiyorum benim amh düşük eşimde de spermde sorun var biraz yine de hayat mucizelere gebe vücudum dinlendikten sonra yola devam sizi de çok tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸🙏🏻
ben de yaşa bağlı amh düşüktü, eşimde de biraz sorun vardı.
erkek için chip yöntemini araştırın
pozitif olmak gerçekten çok önemli
idil bozkurt var embriyolog instagramda bulabilirsiniz. mümkünse her dediğini yapın ben danışmanlık almıştım.
erken transfer sebebi de yaşa bağlı olarak beklemeden transferin daha avantajlı olması yüzünden di ve öyle de oldu.

idil bozkurt var embriyolog instagramda bulabilirsiniz. mümkünse her dediğini yapın ben danışmanlık almıştım.
erken transfer sebebi de yaşa bağlı olarak beklemeden transferin daha avantajlı olması yüzünden di ve öyle de oldu.
Biz mu chip yöntemini uygulamak istedik ama spremlerin viskozitesi işlem için uyumlu olmadı o an, yapamadılar. Yani bunun için spermin daha mı sıvı olması lazım anlayamadım. Birşey de söylenmesi.

Çok şükür bizde Brüksel’de başladık memnunum benimde yaşım daha genç o yüzden umutları yüksek inşallah bende kavuşacağım bir gün evladıma çok teşekkür ederim önerileriniz için 🌸🙏🏻

Back