Bende sadece bir kez şiddetli bulantı oldu başka bişey olmadi canım ama kasıklarımda batma çok olduEvet bakalım 30unda tekrar gideceğim o zaman ne diyecek. Normalde adet vs düzenli gelirdim sende belirti var mı bulantı,dönme gibi
Sonuç nedir
süper,ne mutlu size :)6+2 de kese bebek görüldü kalp atısı duyuldu .
Evet ultrasonda karından duyuldu . Darısı başına inşallahsüper,ne mutlu size :)
ultrasondan duydunuz değil mi? alttan değil.
Yani herkeste aynı olacak değil tabii. Merak ettim ne gibi belirtiler oluyor diyeBende sadece bir kez şiddetli bulantı oldu başka bişey olmadi canım ama kasıklarımda batma çok oldu
Aynı sayılır hoş bende alttan bakmadı haftaya ultrasondan bakacak. Hiç bir belirti yok ki. Sanki tövbe yarabbi boş gibibana ilk ultrasona baktı. kese vardı ama içinde bir şey göremedik. sanırım bu hafta görünmesi gerekiyormuş. sonra alttan baktı yolk saçı gördü. haftama göre 4 gün falan gerideymişim o yüzden ultrasonda görememiş. şu an 3 mm civarı dedi 5 olsun kalp atışını duyabilir anca dedi.
Bende hep öyle hissettim. Hatta boş keselik vs kafamı çok bulandırdım. Ultrasonla bakıp hiçbişey bulamayınca doktor ben ağlamaya başladım. Ben ağlarken bana görünmemesi normal vs demiiş ama inan hiçbirini duymadım. Sonra eşim normalmiş ne diye ağlıyorsun diye bana söyleyince durdum. Alttan baktırdım. Ondan sonra görünce içiim rahat etti azcık olsun. Aslında hiç gerek yoktu o kadar strese tansiyonum falan fırladı bir anda.Aynı sayılır hoş bende alttan bakmadı haftaya ultrasondan bakacak. Hiç bir belirti yok ki. Sanki tövbe yarabbi boş gibi
Amin şu an tek isteğim o hayırlısıylaEvet ultrasonda karından duyuldu . Darısı başına inşallah
Benimkide 4 haftalik yarin gidicem benimki hic gorunmez desene canımbana ilk ultrasona baktı. kese vardı ama içinde bir şey göremedik. sanırım bu hafta görünmesi gerekiyormuş. sonra alttan baktı yolk saçı gördü. haftama göre 4 gün falan gerideymişim o yüzden ultrasonda görememiş. şu an 3 mm civarı dedi 5 olsun kalp atışını duyabilir anca dedi.
Tabi canım herkeste farklı şeyler kiminde de hiç bir belirti olmazYani herkeste aynı olacak değil tabii. Merak ettim ne gibi belirtiler oluyor diyeben de bi sabah 10 dakika kadar gözlerimde karıncalanma oldu o kadar
Benimkide 4 haftalik yarin gidicem benimki hic gorunmez desene canım
Tabi canım herkeste farklı şeyler kiminde de hiç bir belirti olmaz
Tesekkur ederim canim , benimde ilkim cok heycanliyim kasiklarimda kramplar var tuhaf duygular yaşıyorum yarinda keseyi görürüz insallah hepimizin hakkina hayirlisi olsun canımkese gözükür ama yolk sac veya bebek görünmez diye biliyorum.
hiç belli de olmaz çünkü nasıl geç döllenme varsa erken döllenmede var.
hayırlısı olsun hakkında ..
Tesekkur ederim canim , benimde ilkim cok heycanliyim kasiklarimda kramplar var tuhaf duygular yaşıyorum yarinda keseyi görürüz insallah hepimizin hakkina hayirlisi olsun canım
Bende de hiç yok göğüste renk koyuluğu vs ya da göğüsümde hassaslaşma vs de yokbenim yok mesela.. tek belirti ara sıra ağrı giriyor bu kadar.
ne mide bulantısı ne göğüste kahverengileşme falan hiçbi şey yok.
Bende de hiç yok göğüste renk koyuluğu vs ya da göğüsümde hassaslaşma vs de yok
Evet canım pzt tekrar çağırdısiz şimdilik sadece keseyi gördünüz değil mi?
Evet canım pzt tekrar çağırdı
Ederim tabii ❣Hayırlısı inş.. haber edersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?