• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebek normalde kaçıncı haftasında görünür?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım merhaba benimde normalde 5 ekimde adet olmam gerekiyordu şuan da normalde yarın 7 haftalık olması gerekiyor ama geç döllenme olduğu için bizde 5 haftalığız pazartesi gittiğim zaman kese göründü geçen hafta yoktu seninde belki biraz daha küçüktür 5+4 olduğunu doktor mu söyledi acaba çünkü bebek 6-7 haftalıkken görünüyor 5 haftada ikisi beraber görünmüyorlar
Cnm gec döllenme olduğun nerden anladın ovülasyonla takip etkinmi

Hayır takip etmedim bebek zaten 1 buçuk hafta küçük doktorum geç döllenme olduğunu söyledi ben hiç ovulasyon testi felan kullanmadım açıkçası
Benimde adetten 1 gün önce 44 dü beta hcg değerim acaba değer küçükmü normalmi böyle olması bilgin varmı cnm

burada birbirlerine çok yakın zamanlarda hamile kalanlar olduğu için soruyorum. bu aralar mide bulantısı başlayan var mı?
çok ilginç benim sabah bulantımdan ziyade akşam mide bulantım başladı. Henüz şükür kusma vs yok. ama gün içerisinde hafif hafif beni rahatsız ediyor.

Güzel haberrr ❣👶🏻👶🏻 hayırlısıyla daha da güzel haberler alalim inşallah canım bende 16.30'da gidicem kontrole kalp atışı için inşallah duyarız
İns çnm dualarım snnle benim son adet tarihim 27 Eylül Buğün 274 dü acaba gec döllenmemi oldu değer düşük geldi sanki😞😞

burada birbirlerine çok yakın zamanlarda hamile kalanlar olduğu için soruyorum. bu aralar mide bulantısı başlayan var mı?
çok ilginç benim sabah bulantımdan ziyade akşam mide bulantım başladı. Henüz şükür kusma vs yok. ama gün içerisinde hafif hafif beni rahatsız ediyor.

Valla cok erken ama ben yemek yiyormda bole midemde garip bi his var bazi seyleri hic yemek istemiyorm bazi seylerde cok leziz geliyo anlik git geller var midemde. Dun sabah yumurtayi agzima surmedm bgn yedim mesela.

Back