Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

kızlar bende geldim kafa dağıtmaya ama kinse kalmamış nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaa:jeyyar:

GÜNAYDIN KIZLAR BUGÜN GECıKMELı GELEBıLDıM ıŞE SABAH UFAK BıR KAZA GEÇıRDıK...HEPıNıZı ÖPÜYORUM...zemuszemus

günaydın şekerler benide davet etmişsiniz geldim:)))))civcivim hayırlı olsun cnmcm topiğin bu arada geçmiş olsun umarım kötü bişi yktur....bu arada bn seni sanırıme erkek inf.böl.de görmüştüm...

Cİvcİvİm gÜnaydın hayırsır ya ne oldu...geÇmİŞ olsun kzuu

TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM SORMA YA SABAH EŞİMLE EVDEN ÇIKTIK BENİ METROTA BIRAKIYOR ORDAN İŞE GEÇİYOR...SEYİR HALİNDEYKEN KÜTTTTT KADIN ARKADAN BİR VURDU ONUNLA UGRAŞTIK KORKTUM TABİ...NEYSEKİ SİGORTAMIZ VARDI.........VARDIR ELBET BUNDADA BİR HAYIR.......:gitme:

günaydın şekerler benide davet etmişsiniz geldim:)))))civcivim hayırlı olsun cnmcm topiğin bu arada geçmiş olsun umarım kötü bişi yktur....bu arada bn seni sanırıme erkek inf.böl.de görmüştüm...

HIM BAKSEN TŞK EDERİM ESENGÜLÜM NABER NASILSIN????opuyorumnanaktan

Ayy canım Çok geÇmıŞ olsun kuzuya...allah beterınden korusun eee naber kızlar anlatın bakayım...

Evlilik"Uzun ve Mutlu Evliliğin Sırrı" konulu seminerde 49 yıldır evli olan bir adam konuşmacıymış. Adam konuşması sırasında;

"...Eşime hep iyi davrandım, memnun ettim, en önemlisi 25. yıldönümümüzde onu Amerika’ya götürdüm."

Bunun üzerine izleyicilerden bir soru gelmiş:

"Peki 50. yıldönümünüzde eşiniz için ne yapacaksınız?"

"Gidip geri getireceğim..."

:roflol:

Evlilik"Uzun ve Mutlu Evliliğin Sırrı" konulu seminerde 49 yıldır evli olan bir adam konuşmacıymış. Adam konuşması sırasında;

"...Eşime hep iyi davrandım, memnun ettim, en önemlisi 25. yıldönümümüzde onu Amerika’ya götürdüm."

Bunun üzerine izleyicilerden bir soru gelmiş:

"Peki 50. yıldönümünüzde eşiniz için ne yapacaksınız?"

"Gidip geri getireceğim..."

:roflol:

delikafaduldenay seni kız:roflol:

Kızlarrrrrrrrrrr akŞam ızledınzızmı...akŞı memnuyu bakayım....Şu fırıdevs hanım ne Şeytan kadın ya bayııyorum o kadaına be

X