- 9 Ağustos 2007
- 5.809
- 5
-
- Konu Sahibi sarxixcivciv
HAAAAAAAAAAA kaydirigubbakcemile3 Şeniz NERDEN BULUYORSUNUZ LEN BU FIKRALARI
bende çalışyorum canım........sigortacıyım....
ne gzl:hulya:burda sanırım bebek mevzusu açılmıycak hiçççohh ne gzl vallahihoyyyt
evet cnm aynen öyle biz yeteri kadar yorulduk ve sıkıldık....zaten çevre bayagı bir acıyro bu mevzuyu biz açmayalım dedik...
Sonucu kaydirigubbakcemile3
"Karınızı kaybetmenizle benim ne ilgim var?"
Adam izah etmiş:
"Rica ederim, lütfen yanlış anlamayın. Ne zaman güzel bir kadınla iki çift laf etmeye kalkışsam, karım şıp diye damlar da."
esengülüm maşallah sende evlilik konusunda ninikle beni solluyorsun
acep yaştada zorluyormusun yoksa kartmısın??????kaydirigubbakcemile3
Biri 95 yaşında diğeri 92 yaşında karı koca, boşanmak için hakimin karşısına çıkmış.
Hakim üzülmüş, "Yapmayın allah aşkına" demiş "Yetmiş küsur yıllık evlisiniz, yazık değil mi niye boşanacaksınız?"
"Yok Hakim Bey" demiş adam "Aslında biz çoktan boşanmaya karar verdik de çocuklar etkilenmesin diye, Ölmelerini bekledik."
he kız valla 24 yaşındayım bn ohhh bn ustalaştım artıkın evlilikte....yk kız kartmadım daha çıtırım daha çıtırkaydirigubbakcemile3sen kaç yaşındasın?cicimŞeniz
Ya hanımın ÇİflİĞİde gÜzel bİr dİzİ ama mehmet aslantuĞ Çok zıt bİr karakter ya...o adama hayranım ama bu karakter İ hİÇ beĞenmedİm...
Bİde ben melekler korusunun hastasıyım o yÜzden onu İzlİyorum...ordakİ erkana hastayım bİde
Ya hanımın ÇİflİĞİde gÜzel bİr dİzİ ama mehmet aslantuĞ Çok zıt bİr karakter ya...o adama hayranım ama bu karakter İ hİÇ beĞenmedİm...
Bİde ben melekler korusunun hastasıyım o yÜzden onu İzlİyorum...ordakİ erkana hastayım bİde
abooooooooooooo bu soruyu sormayacaktın ben kaşındım...
yoksa seninmi acelen vardı esengülüm............
ben 26 yım ama 27 den gün aldım...akannehir