- 9 Ağustos 2007
- 5.809
- 5
-
- Konu Sahibi sarxixcivciv
cosmooooooooooooooooooooooo kzucuk gel yamacıma kıyamam ben sana ...şeniz
çiçeğim biiyorum zaten kesin demişsindir ninik yok susun diye...bunlar çenes idüşük anacım baş edemezsin :smiley-cool:
hahahaaaa evet kuşum yaa ateş topikide açık bende iki topik açık olunca görünmüyormuşunn sanırım anladım bunu :))))))))))ÇİÇegİ aŞagıda gÖrmÜyorum ama yazıyor nasıl oluyor ya gİrİp Çıkıyormu vur kaÇ taktİĞİ
COSMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KZUCUK GEL YAMACIMA KIYAMAM BEN SANA ...Şeniz
ÇİÇEĞİM BİİYORUM ZATEN KESİN DEMİŞSİNDİR NİNİK YOK SUSUN DİYE...BUNLAR ÇENES İDÜŞÜK ANACIM BAŞ EDEMEZSİN :smiley-cool:
off ya azıcık dışarı çıkım dedim ögle yemeginde çıkamadım tıkılı kaldım
istiklalde ne var ne yok bakım dedim şu beyoğlu pasajına gitmek istiyorum epeydim gitmedim
Fadime yorulmuştu Temel kendini mastürbasyona kaptırınca babası onu evlendirmiş. Bir gün Temel'in evine gitmişler. Kapıyı karısı açmış. Temel'in evde olup olmadığını sormuş. Evdeymiş, merdiven altındaymış. Babası gitmiş ki ne görsün, Temel mastürbasyon yapıyor. - "Evlendun, yine mi çendi çendine yapaysun oni", diye sormuş babası. - "Fadime'nin kolu yorulmuştu da", demiş Temel
Len ÇİÇek benİm tabŞlouda yorumlarmısın lÜtfen dİĞer topİĞe gİdİp bugÜnÜn 2.sayfasında falan herlade
niye len ne yaptım sana...dino
Bişi yapman gerekmiyo ben hamileyim
her konuda serbestim =)
dalarım dediysem dalarım
bende caniiiiiiimmmmm sen sabahtan beri burda mısın nan niye haber vermiyonuzzzzzz banaaaaaaa:mymeka:beni dışladınız mı bakemklava: