Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

ÇıÇegı aŞagıda gÖrmÜyorum ama yazıyor nasıl oluyor ya gırıp Çıkıyormu vur kaÇ taktıĞı

COSMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KZUCUK GEL YAMACIMA KIYAMAM BEN SANA ...Şeniz

ÇİÇEĞİM BİİYORUM ZATEN KESİN DEMİŞSİNDİR NİNİK YOK SUSUN DİYE...BUNLAR ÇENES İDÜŞÜK ANACIM BAŞ EDEMEZSİN :smiley-cool:

off ya azıcık dışarı çıkım dedim ögle yemeginde çıkamadım tıkılı kaldım
istiklalde ne var ne yok bakım dedim şu beyoğlu pasajına gitmek istiyorum epeydim gitmedim

Geldm şekerlik geldim bağrına bas beni
cosmooooooooooooooooooooooo kzucuk gel yamacıma kıyamam ben sana ...şeniz

çiçeğim biiyorum zaten kesin demişsindir ninik yok susun diye...bunlar çenes idüşük anacım baş edemezsin :smiley-cool:

Fevkalade sosyetik bir kokteyl. Dr. Bey smokinleri içinde iki kat yakışıklı. Ağzından da bal akıyor ya. Etrafı her zamanki gibi genç ve güzel hanımlarla çevrili. Bunlardan biri: - "Ah doktor, dişim öyle ağrıyor ki günlerdir", demiş. Sonra yakalamış doktorun elini. Ağzına doğru çekmiş. Çekmekle de kalmamış. Sokmuş doktorun parmağını ağzına. Sol tarafa kaydırmış. ışaret parmağını azı dişine doğru zorla uzatıyor. - "ışte burası... Tam burası... Öyle ağrıyor ki?" Doktor parmağını kadının ağzından kurtarmaya çalışırken söyleniyor: - "Hanımefendi, iyi ki jinekolog değilim..."

ÇİÇegİ aŞagıda gÖrmÜyorum ama yazıyor nasıl oluyor ya gİrİp Çıkıyormu vur kaÇ taktİĞİ
hahahaaaa evet kuşum yaa ateş topikide açık bende iki topik açık olunca görünmüyormuşunn sanırım anladım bunu :))))))))))

yaaa ninikimmm öyle olduuu gel yardım ettttttttttttttttttttttt kaydirigubbakcemile5

off ya azıcık dışarı çıkım dedim ögle yemeginde çıkamadım tıkılı kaldım
istiklalde ne var ne yok bakım dedim şu beyoğlu pasajına gitmek istiyorum epeydim gitmedim

ayy yaa ne özledim oraları uzundur oldu gitmedim yaaaa oofff tam kış gelmeden bi gezebilsemmmm yapcam bi hafta sonuda ne zaman allah bülürrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

Fadime yorulmuştu Temel kendini mastürbasyona kaptırınca babası onu evlendirmiş. Bir gün Temel'in evine gitmişler. Kapıyı karısı açmış. Temel'in evde olup olmadığını sormuş. Evdeymiş, merdiven altındaymış. Babası gitmiş ki ne görsün, Temel mastürbasyon yapıyor. - "Evlendun, yine mi çendi çendine yapaysun oni", diye sormuş babası. - "Fadime'nin kolu yorulmuştu da", demiş Temel

Semacım olurmu hıÇ canım ya atlamıŞım kusura bakma...kırarım o cıvcvıvım kafasını ben

LEN VERDİĞİM FİKİR TAMAMEN ŞAKAYDI :roflol:

BELANI...KAPANCAK LEN TOPİK :roflol: :roflol: BEN ZATEN VUKAATLIYIM delikafadulden

Len ÇıÇek benım tabŞlouda yorumlarmısın lÜtfen dıĞer topıĞe gıdıp bugÜnÜn 2.sayfasında falan herlade

Len ne yaptım sÖlesene...

TuĞbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım ben,ı nbr? Özledım

bende caniiiiiiimmmmm sen sabahtan beri burda mısın nan niye haber vermiyonuzzzzzz banaaaaaaa:mymeka:beni dışladınız mı bakemklava:

Len ÇİÇek benİm tabŞlouda yorumlarmısın lÜtfen dİĞer topİĞe gİdİp bugÜnÜn 2.sayfasında falan herlade

yorumlarım şekerim sana üç vaktte kadan ziyarteçi varr uzun boylu bi adam seni çok mutlu edecekkkkkkkkkkk at bi beşlikte gerisini diyemm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende caniiiiiiimmmmm sen sabahtan beri burda mısın nan niye haber vermiyonuzzzzzz banaaaaaaa:mymeka:beni dışladınız mı bakemklava:

opuyorumnanaktanaa kalbimi kırdın çöm tugba one münasebet dışlamak falan bizlere yakışmaz.........................:asigim:

ninikcim yorumlarımı yaptım şekerim git bak topikeeeeeeeeeeee

gel gellll ek gelir kapımm civcivimmmmmmmmmmmm hahahahaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…