- 18 Eylül 2008
- 4.683
- 0
-
- Konu Sahibi sarxixcivciv
HADİ LEN ORDAN SENİN GİBİ 10 TANE KUŞU CEBİMDEN ÇIKARIRIM YÜRÜ GİT naniknanik
GÜCÜM YOK DEĞİL İŞİM ÇOK LEN...NASIL KAİFYE AMA naniknanik
CİVCİVİM ATEŞ TOPİĞİNDE KİMSEYİ TANIMIYORUM BU BİR...İKİNCİSİ UZMAN DOKTORUMUZ ZATEN BİZİM TOPİKTE O VARKEN NEDEN BAŞKASINA SORAYIM...ÜÇÜNCÜSÜ ARKADAŞIM BİR İKİ KİŞİ BUNU KİŞİSEL ALGILASDADA BİZ YAPILMASI GEREKENİ YAPTIK ANLATMAYA ÇALIŞTIK KENDİ TERCİHLERİ İSTER GELİRLER İSTER GELMEZLER...ONLAR GELSEDE GELMESEDE ORASI BİZİMDE TOPİĞİMİZ BİZ GİDİCEZ HAYATIM...YOKSA AYNI ONLAR GİBİ DÜŞÜNMÜŞ OLUYORUZ BİZDE..HİÇ GEREĞİ YOK BENCE..a.s .O BİZİM İLK TOPİĞİMİZ BİR SÜRÜ KATKIMIZ OLDU sırnaşık şey SENİ BİLEMEM AMA BEN ÇOK FALDİM YANİ..:roflol:.KİMSEYE YEDİRMEM ULEN HAKKIMI...kötükedihüso
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Ali Mısır'da okuyan bir öğrenci. Sınavlar bitmiş ve yaz tatiline girecekler.. Babası Ali'ye telefon eder ve sınavların nasıl geçtiğini sorar. Ali de bilmediği halde "çok iyi geçti" der ve bunu üzerine babası onu İstanbul'a işlerinde yardım etmesi için çağırır. Ali gidecektir İstanbul'a ve arkadaşına son olarak şöyle der; "Ahmet sen notlarımı öğrenirsin ve beni ararsın. Eğer telefona babam çıkarsa Muhammed'in Ali'ye selamı var dersin; ben anlarım bir tane zayıfım olduğunu." Ahmet notları öğrenir ve arar. Telefona babası çıkar ve Ahmet şöyle der: - Amcacım Ali'ye söyle ona bütün Ümmed-i Muhammed'in selamı var...
ÇİÇeĞİm Çok mersİ kuzu okudum yanı bende Öle yorulmadım dedİm ÜÇ vakte kadar bu İŞ tamam
Semacım olurmu hİÇ canım ya atlamıŞım kusura bakma...kırarım o cİvcvİvİm kafasını ben
kızlaaarrrr ben geldim
nasılsınız bakimmmmm
-herkes sofra başındadır..birden kücük ayşenurun sesi duyulur..
anne benim yumurtam bozuk...
annesi bu çıkışı görgüsüzlük diye sayar.. kızını tersler.
sofrada büyüklerin yanında çocukalr fikir yürütemez.sus bakayım.
aradan bir üç-beş dakika daha geçer ayşenur bu kez sesini biraz daha yükseltir...anen..gagasınıda yiyeyimmi?
Meger cİCVCİV ÇIKMIŞ...