Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

ninik gel kuzum gelll dört bi koldan döktürdülerr yaa nasılll bi anlayış buuu
ben ninik yok diye susalım dedim ama kimse dinlemediiiii:))))))))))))))

YAYANCI YAYANCI SATICI SATICIlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
SANA KİMSE İNANMAZ YAYANCIIIIIIIşutarafagitti

Len cifcif dağ başı olablr ama mübarek ve tertemiz bi yerde yaşıyorum en azından...... Hıh=)

bende istiyorum :kedi:baktım baktım hep pahalı....ha ha ha poloya baktım öleisne 352 ttl dedi akrabam orda indirim yaparız diyor ha ha ha len kiramın yarısı......yerimseniben

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ne dimek şekerim sen istee ben sana daha neler yazarımmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

Adamın birinin evinde yangın çıkmış. Komşuları yardıma koşmayıp olayı seyretmeye başlayınca iş başa düşmüş.. ılk önce oğlunu yangının içerisinden çıkarıp dışarda beklemesini söylemiş. Dalmış tekrar duman ve ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya. Sonra karısını, sonra köpeği ve kedisini. Daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış. Onu seyreden komşularından biri sormuş: - Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye. - "Kayinvalidem içeride!" demiş adam; "arada bir girip çeviriyorum

laelaelaelaelaesositososito

Üç adam ölür ve cennete giderler. Sorgu meleği birincisine sorar, "Seni cennete yollamadan önce sana bir sorum var: Karına karşı sadık oldun mu?" Adam yanıtlar; "Evet, asla bir başka kadına bakmadım." Sorgu meleği, "Şuradaki Rolls-Royce'u görüyor musun? O senindir. Cennetteyken kullanabilirsin.." Sorgu meleği ikinci adama da aynı soruyu sorar ve şu cevabı alır; "Bir kez karımı aldattım ama bunu ona itiraf ettim. Beni bağışladı ve mutlu yuvamızı kurtardık." Bunun üzerine sorgu meleği, "Şuradaki Mercedes'i görüyor musun? Cennetteyken onu kullanacaksın.." der ve üçüncü adama da sorar, "Karını hiç aldattın mı?" Adam yutkunur ve şöyle der; "itiraf edeyim ki; bulduğum her kıza asıldım ve her fırsatta onlarla yattım, birçoğu ile beraber oldum. Üzgünüm." Sorgu meleği; "Ehh" der, "Ama temelde iyi bir adamsın. Şuradaki eski vosvos'u görüyor musun? Cennette onu kullanacaksın." Bunun üzerine üç adam vedalaşır, arabalarına atlar ve kendi yollarına giderler. Birkaç hafta sonra ikinci ve üçüncü adam birlikte gezerlerken barın önünde birinci adamın Rolls-Royce'unu görürler. Bara girdiklerinde adamın perişan bir halde, etrafındaki boş şişelerin arasında salya sümük oturduğunu görürler ve şaşırırlar. "Heyy! ne oldu sana?" der ikinci adam, "Cennettesin, altında bir Rolls-Royce var, hersey mükemmel ama sen niye bu haldesin?" "Bugün karımı gördüm!" der birinci adam. Diğerleri; "Aaaa! ne kadar güzel, peki derdin nedir?" diye sorarlar. Adam içini çekerek konuşur, "Kaykay'la dolaşıyordu..."
şakkıdışakkıdışakkıdı

bende istiyorum :kedi:baktım baktım hep pahalı....ha ha ha poloya baktım öleisne 352 ttl dedi akrabam orda indirim yaparız diyor ha ha ha len kiramın yarısı......yerimseniben

benim kocişim hediye almış bana çok güzel sıcacık giyerim artık 150 TL vermiş ama :sinifsinif:
kız sarı senin kiran kaç para biz her ay 350 TL cik bayılıyoruz ev sahibine

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ne dimek şekerim sen istee ben sana daha neler yazarımmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

bende isteremmmmm elma yanaklardan
bende istereemmmmmmmmm bende istereeemmmmmmmm
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bizimki zam yaptı canım biraz ay önce 300 TL idi 350 TL oldu
100 TL de yakıt evde küçük bu kadar paraya göre amaannnn bıktım artık şu ev sahibinden evin her yanı dökülüyor işe yakın diye tuttuk

hayırlısı olsun ttalım bakalım....ocakta zamlı ne kadar olucak..............ya 700 yada 750 olur.....bizimde işlere yakın....anneme yakın :lepi:

kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

ocakta zam var şekercim......650 tlllll:kedi:

aman yaaa allahım kolaylık versinnn hepimizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…