Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

canım inan bende öyleyim ekonomik kriz bizim evde de var ama krizi meydan okuyup durmadan alışveriş yapan yine benimmm :sm_cool:
kocişim memnun değil durumdan ama napsın artık başedemez oldu :dilcikar:

valalhi benimde metodum yok saldım ben çayıraaaaaaaaa-tatlicadiarzu-
kiracı olunca ben yiyemedim sen ye oluyor o yüzden düşünmüyorum pekkkkkkkk

Deli manyak cifcif ne sordun laa ben görmedim
livaza ya naptınız? Niye gelmedi kızcağız nan itiraf edin

livaza grev yapıyor bugün kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
maaşa zam istemiş yok
promosyon istemiş yok
karnımı doyur bari demiş yok
valla cifcif sende çok gaddar bi patron çıktı heee lmaz: lmaz: lmaz:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:mymeka::mymeka: İş sonra alışverişşşşşşşşş ne kadar ekmek o kadar köfte........:lepi: yaşasın:enbuyukkk:

len anasını satayım ya bi gittim döktürmüşsünüz...malzeme geldi dedim ya lan size...uyku sorunum yok şu anda yemekten sonra bastırı...çenesi düşükler

Bir gün doktorlar, tımarhanede yaptıkları araştırmada en akıllı deliyi seçeceklermiş. Bir gün delilerden biri bahçede bulunan havuza düşmüş ve boğulmak üzereymiş. Delilerden biri havuza düşen arkadaşını kurtarmaya çalışmış. Bunu gören doktorlar arkadaşını kurtaran deliyi yanlarına çağırmışlar ve "seni en akıllı seçiyoruz" demişler. Doktorlardan biri: "Peki kurtardığın arkadaşını çağır da sana teşekkür etsin" demiş. Deli: "Gelemez ki!" Doktor: "Neden gelemezmiş?" Deli: "Çünkü kuruması için onu astım!"
kaydirigubbakcemile3

ninik sen dün çatır çatır para harcamak istiyordun da olmaz para yok diyordun....

bak kityyyy çatır çatır harcıyormuş....ders almak istiyor kaç seansta pintileşirim diyor.....

yanlız çiçeğim çok güzeldi yazdığın ya civicvim seninde öle...cosmoooo bıktık len senden ya yumurtanı kaybedersin ya ticer diye tutturursun yada şimdi smilies çıktı ne len senden çektiğimi< bayan problem misin nesin...filmini çekicem senin problem kadın 1

ninik gel kuzum gelll dört bi koldan döktürdülerr yaa nasılll bi anlayış buuu
ben ninik yok diye susalım dedim ama kimse dinlemediiiii:))))))))))))))

len anasını satayım ya bi gittim döktürmüşsünüz...malzeme geldi dedim ya lan size...uyku sorunum yok şu anda yemekten sonra bastırı...çenesi düşükler

ninik hoşgeldin ya nerdesin kurtar bizi civcivin elinden
zaten livazayı da işten atmış

valalha oldu işte....:lepi:hemde dag başında yaşıyormuş tam filimlikkkk:kedi:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

ninik sen dün çatır çatır para harcamak istiyordun da olmaz para yok diyordun....

bak kityyyy çatır çatır harcıyormuş....ders almak istiyor kaç seansta pintileşirim diyor.....

geçti ya dün öle geldi gitti...ruhsal açıdan iyi değildsim ya ondan....:roflol:

bugün normale döndüm valla..len param olsa harcarım adımı pintiye mi çıkarttınız be...vay hainler...kızım alacağım şey çizme yani borumu 200-250 den aşağı bulamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…