Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

y aninikkkkkkkkkkkkkkkk kızıyorum ya ne işin var başka yerlerde ateş tablonu ateş tablosu topıne at alalhım ya

ben hastanedeyken yeni mekan kurmuşunuz bide geldim de bugün öğrendim çok kızdım nan:mymeka::mymeka::mymeka:
neyse hayırlı olsuna.s. benim canımı sıkmayınnnnnnnnnn:kızgın:

ben hastanedeyken yeni mekan kurmuşunuz bide geldim de bugün öğrendim çok kızdım nan:mymeka::mymeka::mymeka:
neyse hayırlı olsuna.s. benim canımı sıkmayınnnnnnnnnn:kızgın:

canım geçmiş olsun kuşum hayırdır ??
canım linki o siteye yazmıstık işte...........tek tek habver neyim vermedikki...artık kafamız dagıl diye böyle bişey yaptık art niyet yok yani...öpüyorum seni kızma anacımkaydirigubbakcemile5

KIZ TUBıŞ SABAHTAN BER ıBı GıRıYORUM Bı ÇIKIYORUM..BELLı DEĞıLKı
ıŞıM VARDUI HAYATIM ONDAN...

LEN COSMO BAK SENıDE YERıM ENıĞıNıDE YERıM ONA GÖRE delikafadulden

NİNİK YORUMLAR SANA ELEKCİYİ............BU ARADA AKSAMA MURSEL VARRRRRRRRRRR ONUN HANIMI ELEKCIIIIIIIIIIIkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kafamçokkarıştı

KIZ TUBİŞ SABAHTAN BER İBİ GİRİYORUM Bİ ÇIKIYORUM..BELLİ DEĞİLKİ
İŞİM VARDUI HAYATIM ONDAN...

LEN COSMO BAK SENİDE YERİM ENİĞİNİDE YERİM ONA GÖRE delikafadulden

kızım baktınmııı yorum yaptım o kadannnnnnnnnnnnnnn aloooooo :mymeka:

CİVCİVİM ATEŞ TOPİĞİNDE KİMSEYİ TANIMIYORUM BU BİR...İKİNCİSİ UZMAN DOKTORUMUZ ZATEN BİZİM TOPİKTE O VARKEN NEDEN BAŞKASINA SORAYIM...ÜÇÜNCÜSÜ ARKADAŞIM BİR İKİ KİŞİ BUNU KİŞİSEL ALGILASDADA BİZ YAPILMASI GEREKENİ YAPTIK ANLATMAYA ÇALIŞTIK KENDİ TERCİHLERİ İSTER GELİRLER İSTER GELMEZLER...ONLAR GELSEDE GELMESEDE ORASI BİZİMDE TOPİĞİMİZ BİZ GİDİCEZ HAYATIM...YOKSA AYNI ONLAR GİBİ DÜŞÜNMÜŞ OLUYORUZ BİZDE..HİÇ GEREĞİ YOK BENCE..a.s .O BİZİM İLK TOPİĞİMİZ BİR SÜRÜ KATKIMIZ OLDU sırnaşık şey SENİ BİLEMEM AMA BEN ÇOK FALDİM YANİ..:roflol:.KİMSEYE YEDİRMEM ULEN HAKKIMI...kötükedihüso

X