Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

evet canım kıydım paraya 250 TL cik bi saat aldım kaydirigubbakcemile3
her saate baktığında beni hatırlasın beni düşünsün inşaallah :asigim:

katılıyorum semacım sana her an her dakika hatırlasın aşkın seni tatlım..agzınızın tadı bozulmasın...opuyorumnanaktan

Adam stadta yerini almış. Aldığı bilet tribünün en uzak köşesinde. Yerine oturmuş birinci devreyi güç bela seyretmiş. O arada ön tarafta tam ortada bir koltuğun boş olduğunu fark etmiş. Devre arasında sıralar arasından geçip o boş yere ulaşmış. Yan koltuktaki adama sormuş:
- "Burası boş mu?"
- "Boş, demiş adam..."
- "Nasıl oluyor bu tıklım tıklım dolu stadda boş yer kalmış..."
- "Orası benim eşimin," demiş adam, "aylar önce bu maç için almıştık. Ama eşim vefat etti..."
- "Çok üzüldüm," demiş bizimki, "ama dost ve akrabalarınızdan birine neden vermediniz bileti?" Adam kafasını hüzünle sallamış;
- "Onların hepsi şu anda cenazede"

erkek milleti değilmiiiiiiiiiii :eek:klava: :eek:klava: :eek:klava:

Adam stadta yerini almış. Aldığı bilet tribünün en uzak köşesinde. Yerine oturmuş birinci devreyi güç bela seyretmiş. O arada ön tarafta tam ortada bir koltuğun boş olduğunu fark etmiş. Devre arasında sıralar arasından geçip o boş yere ulaşmış. Yan koltuktaki adama sormuş:
- "Burası boş mu?"
- "Boş, demiş adam..."
- "Orası benim eşimin," demiş adam, "aylar önce bu maç için almıştık. Ama eşim vefat etti..."
- "Çok üzüldüm," demiş bizimki, "ama dost ve akrabalarınızdan birine neden vermediniz bileti?" Adam kafasını hüzünle sallamış;

hay allahım......kaydirigubbakcemile3

:sinifsinif:korkuyorum hava kafandı....patladı patlayacak yagmur geliyor sabahtan iyiydi be yawwww inşallah yüzüme patlamaz...laelaelaelaelae

- "Burası boş mu?"
- "Boş, demiş adam..."
cok hoş :roflol:patron allah razı olsun benim canın kocamdan ne takım tutar ne maç izler maç hakkında bişi bilmez

alkış semaya nadir herifi bulmuş......tebrikler....zor olmadımı anlatırmısınız lütfennnnalkisalkisalkis

çok uğraştım tabiki ben kütahyalıyım kociş maraşlı kütahyada bualamdım taaa maraştan buldummm
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

BEN GELDıM LEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

SAĞ BAŞTAN SAĞ....:1ninca:

X