Bebek mevzusundan sıkılıp kafa dağıtmak isteyenler buraya!!!!

Bazı insanlar ellerine geçen tüm fırsatlarda zorluğu,
Bazı insanlarsa her zorlukta fırsatları görürleropuyorumnanaktan

livaza tatlım seni bekçi ilan ediyorum arada iş çıktıkça kaçıyorum ben topic sana emanat gülüm....
sarı ile ninigin topicigi parayı bizden alacaksın oldumu bidanem....şimdi sana bir fıkra verem sonra gazoz olurmu ??
ahh gözlerime inanamıyorum yeni bi iş cok sagolun görevimi en iyi şekilde ihya etmeye çalışacagım para yerine hediyede olsa olur ne biliyim ayakkabı olor çanta olur kk magzasından:enbuyukkk:

ekle fıstığım canım benim....

bu arada cosmo sen gelip buradaki sayfaları okuyup yazmadan gidiyordun ne o aklın mı kalıyor burda

19 ekim evlenme yıldönümüz için kocişime aldığım hediyem
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $hediye.jpg
    $hediye.jpg
    92,9 KB · Görüntüleme: 51
  • $hediye2.jpg
    $hediye2.jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 50
ahh gözlerime inanamıyorum yeni bi iş cok sagolun görevimi en iyi şekilde ihya etmeye çalışacagım para yerine hediyede olsa olur ne biliyim ayakkabı olor çanta olur kk magzasından:enbuyukkk:

sositososito anammm sen ne kadar meraklıymış kız.....dünden razıymışsında haberimiz yok seniii ankaralı....tatlım bu arada allah kabul etsin...

Ecevit 1997 yılı seçim kampanyasında konuşuyor: "Bu düzen değisecektir" Bir vatandaş bağırmış: "Düzen hayatından memnun; düzülen ne zaman değişecek?"

cnmcm nice mutlu senelere sağlıkla huzurla sevgiyle saygıyla inş.....oooo çk hoş saatte ...çk gzl...baya masraf etmişin herifinekaydirigubbakcemile3

evet canım kıydım paraya 250 TL cik bi saat aldım kaydirigubbakcemile3
her saate baktığında beni hatırlasın beni düşünsün inşaallah :asigim:

Adam stadta yerini almış. Aldığı bilet tribünün en uzak köşesinde. Yerine oturmuş birinci devreyi güç bela seyretmiş. O arada ön tarafta tam ortada bir koltuğun boş olduğunu fark etmiş. Devre arasında sıralar arasından geçip o boş yere ulaşmış. Yan koltuktaki adama sormuş:
- "Burası boş mu?"
- "Boş, demiş adam..."
- "Nasıl oluyor bu tıklım tıklım dolu stadda boş yer kalmış..."
- "Orası benim eşimin," demiş adam, "aylar önce bu maç için almıştık. Ama eşim vefat etti..."
- "Çok üzüldüm," demiş bizimki, "ama dost ve akrabalarınızdan birine neden vermediniz bileti?" Adam kafasını hüzünle sallamış;
- "Onların hepsi şu anda cenazede"

X