- 29 Ağustos 2008
- 1.191
- 4
- Konu Sahibi sarxixcivciv
tüşidem tüşidem kankambndan böle patronumuz livaza nink seni kaile almıyoruz cicimkaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tüşidem tüşidem kankambndan böle patronumuz livaza nink seni kaile almıyoruz cicimkaydirigubbakcemile3
görcez.. en fazla kacıp topigi sataım terk ederim sizleri:gitme:hayatınızın hatasını yaptınız :1ninca:
görcez.. en fazla kacıp topigi sataım terk ederim sizleri:gitme:
dırınt dırınt dırınt dırıntdırınt dırınt dırınt ddddıı dırınt zemuszemus:1ninca: :1ninca: :1ninca: BU BİR SOYGUNDUR...ELELR YUKARI DONLAR AŞAĞI :1ninca: :1ninca: :1ninca: :smiley-cool:
şey efendim civciv gazoz verdiydideelaelaelaelaelae ALALAH ALLAH YA...NE İÇTİN SEN? şakkıdı
DİleĞİm nbr nasıl geÇİyor ev hayatı anlat bakayım sıkıldım mı evde yoksa
valla kızlar herşey iyi güzel hoşta bu kpmşular ömrümü yedi meraktan ölecekler ne varsa bende ...yok dantel örneği almalar yok üst katın ziline başmışlarda kimse açmamış nerdelermiş falan filan delirtecekelr beni kapı durmuyodileğim hoşgeldin tatlım....teşekkür ederim.....ne var ne yok.....
şey efendim civciv gazoz verdiydidee
tamam anladım işte bende o eller yukarı diyor bende don.......hee he:asigim:Lİvaza eller yukarı dİyor nİnİk duymadın sanırım......
Sen fon mÜzİĞİ yapıyorsun bİde yandın kızım yandın ankara uÇar Şİmdİ