- 3 Şubat 2009
- 5.919
- 4
-
- Konu Sahibi sarxixcivciv
semasu nasılsın tatlım...iş başı yapmadın dime daha....
Kızlar ben yemeĞe gİdİyorum gelİrİm yİne
semacım oh ohh iyi yapmışsın kız evde dinlenmek seninde hakkın aldın mı hedaye kocana....
saat aldım canım fotosunu ekliyim
ahh gözlerime inanamıyorum yeni bi iş cok sagolun görevimi en iyi şekilde ihya etmeye çalışacagım para yerine hediyede olsa olur ne biliyim ayakkabı olor çanta olur kk magzasından:enbuyukkk:livaza tatlım seni bekçi ilan ediyorum arada iş çıktıkça kaçıyorum ben topic sana emanat gülüm....
sarı ile ninigin topicigi parayı bizden alacaksın oldumu bidanem....şimdi sana bir fıkra verem sonra gazoz olurmu ??
ahh gözlerime inanamıyorum yeni bi iş cok sagolun görevimi en iyi şekilde ihya etmeye çalışacagım para yerine hediyede olsa olur ne biliyim ayakkabı olor çanta olur kk magzasından:enbuyukkk:
semacım güle güle kullansın eşin..mutlulukalr dilerim bitanem..............
19 ekim evlenme yıldönümüz için kocişime aldığım hediyem
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
merak diil saygı efenim sadakat anaçlık aşk benimkisi:asigim:sositososito anammm sen ne kadar meraklıymış kız.....dünden razıymışsında haberimiz yok seniii ankaralı....tatlım bu arada allah kabul etsin...
kaydirigubbakcemile3:roflol:Ecevit 1997 yılı seçim kampanyasında konuşuyor: "Bu düzen değisecektir" Bir vatandaş bağırmış: "Düzen hayatından memnun; düzülen ne zaman değişecek?"
merak diil saygı efenim sadakat anaçlık aşk benimkisi:asigim:
cnmcm nice mutlu senelere sağlıkla huzurla sevgiyle saygıyla inş.....oooo çk hoş saatte ...çk gzl...baya masraf etmişin herifinekaydirigubbakcemile3