Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8.haftalarda görünmesi ve duyulması lazım...
bebegimiz kalbişi atıyo yaşasın;:))9opuyorumnanaktan
allah analı babalı büyütsün benimde ilk bebeğimin kalp atışı yok diye alındı şimdi çok şükür 14 haftalık hamileyim :cüvcüv:gamyoncuiremsu
,bende şu an 7 haftalık gebeyım ama 6cı hafta olarak gorunuyor bebegım 4 gun evvel gorundu fakat kalp atışını net duyulmuyor o yuzden carsamba gunu bende sabah dr.ra gıdecegım bebegımın kalp atışını duyacagıma ınanıyorum..inanmak ıstıyorum...hersey Allahtan beklemekten baska çarem yok benım de...
Bugün ilk muayeneme gittim,daha hamile olma fikrine ve bebişime yeni alışırken çok kötü bir haber aldım,5hafta 6 günlük çıkan bebeğimin kalp atışları yok,10 gün bekleyeceğiz ve sonuca göre belkide bebeğimi alacaklar,çok kötü hissediyorum,nolur bu konuda bilgisi olanlar yazabilirmi,bebek kalp atışlarının şimdi olmaması normal olabilirmi,yoksa çıkmalımıydı usg de,yardım arkadaşlar nolur:
benimde sat günüm agustos ayının 2 siydi.doktorların hesabına göre 9 haftalık olması gerekiyormus oysaki 6. haftada kalmıs bebeğimin gelişimi.bebeğin ölü dediler az az kanamam da geldiği için dün kürtaj yaptılar.oysaki kanamayıda durdurabiliyorlardı.Suandaki üzüntümü ve pişmanlığımı anlatmam imkansız arkadaslar.Sizden tek isteğim lütfen bekleyebildiğiniz kadar bekleyin.6. hafta değil 7, hafta değil gerekiyorsa 8. haftayı bile bitirin elinizde ayagınızda uyusma olana dek (( bakarsınız sizin bebeğinizin kalbi 9. haftada atmaya baslar.Belki benim bebeğimin kalbide o zaman atacaktı..... ((((
bugün ilk muayeneme gittim,daha hamile olma fikrine ve bebişime yeni alışırken çok kötü bir haber aldım,5hafta 6 günlük çıkan bebeğimin kalp atışları yok,10 gün bekleyeceğiz ve sonuca göre belkide bebeğimi alacaklar,çok kötü hissediyorum,nolur bu konuda bilgisi olanlar yazabilirmi,bebek kalp atışlarının şimdi olmaması normal olabilirmi,yoksa çıkmalımıydı usg de,yardım arkadaşlar nolur:saruboceq: