• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek kakasi acil (görsel var )!

Melek_kizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
699
388
53
28
Merhaba bebegim 28 günlük 3 gündür kakasi bu şekilde bundan önce 4 gün kakasini yapmadı sonra bu şekilde yapmaya başladı. Günde 2 kez mama veriyorum onun dışında anne sütü. Korktum yarın doktora gidicem ama neden bu şekilde anlam veremedim ishal değil su gibi değil çünkü kakasi ama yumuşak kıvamlı baya boza gibi

Eklentiler

• 8B34747A-D11B-4EAF-B477-8C854AB2DEA8.jpeg
    8B34747A-D11B-4EAF-B477-8C854AB2DEA8.jpeg
    78,3 KB · Görüntüleme: 411
Farklı olarak turşu yedim süt ile ilgili sadece tatlı yedim bugüne kadar hep süt içerdim hatta ama bu aralar içmiyorum sadece sütlü tatlı yemiştim :KK43:
Ozaman çok sıkıntı yapmayın diğer yorumların da deiği gibi bebk kakası zaten bu şekilde oluyor. Bizim alerjimiz vardı bizim ki yeşil çay gibi geliyordu ya da ileri derece alerjilerde kanda geliyor. Öyle katı top gibi bişey beklemeyin☺️ Bir de bizim doktorumuz da şunu demişti bazı çocuklar 10 günde bir yapar bazıları günde 10 kere yapar. İçiniz rahat olsun😊 Allah sağlıkla beraber kolaylıklar versin

Ozaman çok sıkıntı yapmayın diğer yorumların da deiği gibi bebk kakası zaten bu şekilde oluyor. Bizim alerjimiz vardı bizim ki yeşil çay gibi geliyordu ya da ileri derece alerjilerde kanda geliyor. Öyle katı top gibi bişey beklemeyin☺️ Bir de bizim doktorumuz da şunu demişti bazı çocuklar 10 günde bir yapar bazıları günde 10 kere yapar. İçiniz rahat olsun😊 Allah sağlıkla beraber kolaylıklar versin
Ya çok teşekkür ederim🙏🏻

Tamamen sıvı veya mercimek gibi pütürler olması ikiside normal. Ekşimsi koku bile normal sürekli o şekilde kokuyorsa. Bağırsak florasıyla ilgiliymiş. Hastalık döneminde mukus balgamımsı şeyler normal. Kan beyaz kaka vs anormal.

Merhaba bebegim 28 günlük 3 gündür kakasi bu şekilde bundan önce 4 gün kakasini yapmadı sonra bu şekilde yapmaya başladı. Günde 2 kez mama veriyorum onun dışında anne sütü. Korktum yarın doktora gidicem ama neden bu şekilde anlam veremedim ishal değil su gibi değil çünkü kakasi ama yumuşak kıvamlı baya boza gibi
Üşütmüş olabilir ozaman böyle yeşil gibi oluyor çok az Kimyon ve kuru nane kaynatıp ićir hiçbir zararı olmaz Kimyon gazını çıkarır nane karın ağrısı ve üşütmeye iyi gelir hem sen iç hem günde 2 hatta 3 defa bebeyine için kendi çocuklarımada yaptım bi zararı olmaz

Back