- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
- Konu Sahibi CupaCupsss
-
Anladım canim devlettekilerde yapiyor degilmi muayene.ben de adet olucam gibi karin kasik agrim var bakalim persembe gunu doktora gidicegm inssalalhevet en azinda bi muaene olunmasi gerekiyo...
o ilac fol tursusu yani hamile kalmaya karar verdikden 3 ay onceden kullanilmali doktorlar soyluyoAmin inşallah cnm foli tursu ney
Ha folik asito ilac fol tursusu yani hamile kalmaya karar verdikden 3 ay onceden kullanilmali doktorlar soyluyo
evet doktora gittim testlerim normal cıktı doktor adet düzenimede normal diyor ama bana normal gelmiyorDoktora gittinmi canim olmazsa ovulosyon testleri var ondan yap Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Benim eşimde aynı şeyi söyledi sıvı gibi birsey var dedi bende kan gelmedi ama sebebini bende bilmiyorumBi kere daha yazmıştım biraz cekiniyorum sormaya ama aklımı kurcaliyo ilişki sırasında eşim bisey hissettiğini söyledi bisey var dedi bende hisserrim onunda benimde canım acıdı biraz ve bittikten sonra benden pempe pembe kan Geliyo neden olur bilgisi olan başına gelen var mı
Kemik gibi bisey var carpiyo dedi bende hissettim onu cani acıdı benimde acıdı perşembe günü randevu aldım doktora gidicem sorucam neden olur diyeBenim eşimde aynı şeyi söyledi sıvı gibi birsey var dedi bende kan gelmedi ama sebebini bende bilmiyorum
Kemik gibi bisey var carpiyo dedi bende hissettim onu cani acıdı benimde acıdı perşembe günü randevu aldım doktora gidicem sorucam neden olur diye kan avuç içinden az geldi bi kere devamı gelmedi gitti
Canım bende fmf hastasiyim. Sen cocuk istiyordun oldu mu acaba. Bende korkuyorum olmaz dieBide ben fmf hastasiyim ondan da korkuyorum çocuğum olmaz diye insan istiyo olsa beklemeye razıyım bi iki ay ama olmama ihtimalini de düşününce bilemiyorum
Daha bisey yok olmaz diye korkma neden olmasın testlerin yapıldıysa bi sorun yoksa o hastalık etki etmiyo ilaç konusu biraz sıkıntılı onu da sormak gerekiyo isteCanım bende fmf hastasiyim. Sen cocuk istiyordun oldu mu acaba. Bende korkuyorum olmaz die
7 yıldır ilaç kullanıyorum kullandigimdan beri hic atagim olmadi . Ama yazılan bi çok yorum gordum hamilelikte mecbur ilaç kullanamıyorsun ya erken doğumlar mi dersin çocuğuna hastalık geçenler mi dersin, hamilelikte ağrıdan kivrananlar mi dersinDaha bisey yok olmaz diye korkma neden olmasın testlerin yapıldıysa bi sorun yoksa o hastalık etki etmiyo ilaç konusu biraz sıkıntılı onu da sormak gerekiyo iste
Senin niçin acaba.? Sorun olmazsa. Benim tüpler kapalıymış olmuyorYok benim de olmuyor 2 yıldır
Benim oluyo arada ama her zaman değil doktorlara sordum kimi icmiuceksin diyo kimi iciceksin diyo Bende arada kaldım bi ara şüphe var diye bıraktım o zamanda hastalandım rahatsızlandım öyle bisey olursa iyi bi doktor bulup o ne derse onu yapicam7 yıldır ilaç kullanıyorum kullandigimdan beri hic atagim olmadi . Ama yazılan bi çok yorum gordum hamilelikte mecbur ilaç kullanamıyorsun ya erken doğumlar mi dersin çocuğuna hastalık geçenler mi dersin, hamilelikte ağrıdan kivrananlar mi dersinçok korkuyorum
Ben hamile kalınca hastalığı geçenleri gördüm duydum ama tabi kadın vücudu değişik herkes aynı olmuyo7 yıldır ilaç kullanıyorum kullandigimdan beri hic atagim olmadi . Ama yazılan bi çok yorum gordum hamilelikte mecbur ilaç kullanamıyorsun ya erken doğumlar mi dersin çocuğuna hastalık geçenler mi dersin, hamilelikte ağrıdan kivrananlar mi dersinçok korkuyorum
Nasıl anladılar kapalı olduğunu merak ettimSenin niçin acaba.? Sorun olmazsa. Benim tüpler kapalıymış olmuyortek çare tüp bebek dedi
Ay insallah bizede hayırlısıyla vücudumuzu onaracak bebekler gönderir insallah. Zaten anne karnındayken bebek , annenin böbreğini onarıyormuş. Bizimde en büyük korkumuz böbrek yetmezliğiBen hamile kalınca hastalığı geçenleri gördüm duydum ama tabi kadın vücudu değişik herkes aynı olmuyo
Hsg çekildim rahim filmi..Nasıl anladılar kapalı olduğunu merak ettim
Evet istanbulda doktora gittim orda otururken ben kucuktum tabi 10 yaşlarında falandım doktor anlatiyodu bi kadın doğum yaptıktan sonra bi bakmislar hastalık yol olmus bi kaç kişiyi de gördüm inşllah önce bebek gelir sonra da hastalık geçerAy insallah bizede hayırlısıyla vücudumuzu onaracak bebekler gönderir insallah. Zaten anne karnındayken bebek , annenin böbreğini onarıyormuş. Bizimde en büyük korkumuz böbrek yetmezliği
Evet istanbulda doktora gittim orda otururken ben kucuktum tabi 10 yaşlarında falandım doktor anlatiyodu bi kadın doğum yaptıktan sonra bi bakmislar hastalık yol olmus bi kaç kişiyi de gördüm inşllah önce bebek gelir sonra da hastalık geçerAy insallah bizede hayırlısıyla vücudumuzu onaracak bebekler gönderir insallah. Zaten anne karnındayken bebek , annenin böbreğini onarıyormuş. Bizimde en büyük korkumuz böbrek yetmezliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?